75

Анонимен

преди 3 години

Като знак за умножение се използват знаците: средна точка× средно кръстче (да не се бърка с буквата x)✱ средна звездичкаЕдно време са ги записвали с точка както показаното на снимката. :D За това е спора в коментарите. Голям спор.... Вижте втората задача е записана равилно. Първата също.. но има оптическа илюзия. Математичката е написала вярно знак за умножение СРЕДНА ТОЧКА.

74

Анонимен

преди 3 години

работодателчета герберасти жалки

73

Анонимен

преди 3 години

като няма работа,поне ще има повече време за живот ;)

72

Анонимен

преди 3 години

Багерист шести разряд търси работа за вкъщи.

71

до 80

преди 3 години

Мани го, бе... Той не осъзнава, че девет цяло и две десети можеш да означиш, както ти душа иска... 9.2 или 9,2 и т.н..

70

до 78

преди 3 години

Господин дървен философе, стига коментирахте кое как означавали децата в първи клас. Разбрахме, че знаете какво са числа, различни от целите. Аман... Не сте интересен.

69

до 76

преди 3 години

Вие сериозно ли?! Предполагам се шегувате?! Децата от основните класове знаят, че умножението се означава по три начина- с точка, с хикс и със звезда. Те не са учили друго, освен цели числа. Числата с някаква част след десетичната запетайка се означават по следния начин: 9,2. Разбира се и 9.2 е валиден запис на това число, според зависи от шрифт и означения. Смешно е да се правите на интересен. Наистина няма смисъл.

68

Stoyanov

преди 3 години

До до 74Земетресение 9.4 по Рихтер = 36 по РихтерЗнакът за умножение не е точка.

67

до 76

преди 3 години

Не продължавай да се излагаш, много те моля. Ясен си, че работиш в склад за 1500лв., много моля- спри се. Смешен си.

66

Stoyanov

преди 3 години

До до 74Ами като видиш 9.2 защо трябва да го умножаваш бе? Като това може да число (9 цяло и 2) ти ли си неграмотният?

65

до 74

преди 3 години

Какво значение има дали ще изобразиш умножението с ".", "*" или "х"?! Тотално неграмотен си. Седни си. Слаб 2, Калинке мила.

64

Stoyanov

преди 3 години

До Анонимен9.2 или 9х2 ???? Защото 9.2 аз го виждам друго.

63

Анонимен

преди 3 години

Като ученик нямах и 1лв. в джоба. Докато съучениците ми лаеха как няма да работят за жълти стотинки, аз работех, за да събера пари за университет. Изучих се с труд и мъка. Помагах и на болните си бедни родители. Бившите ми съученици по софрите разправяха как няма да работят за жълти стотинки. Развих се, започнах работа в израелска компания, смених с австрийска, немска. Сега ръководя 30 души на 32г. и взимам над 13000лв.. Съучениците ми още са по софрите и не работят. Не можело да се успее у нас.

62

Stoyanov

преди 3 години

До АнонименИмам 3-ти завършен.За те 9.2 какво е?

61

Анонимен

преди 3 години

До StoyanovПоне 5 клас завършен имаш ли?

60

Анонимен

преди 3 години

Бай *** едно изречение правилно не може да напише (идея си няма къде се слага пълен член, например), но иска да работи за 10к лв.. За 10к работят доста хора у нас- факт, но ти, ***, няма как да работиш в склада за повече от 2000, защото си неграмотен. И в коментарите си личи. През живота си за по-малко от 1200лв. (преди 11 години) не съм работил никога. В момента само удръжките от заплатата ми са двойни на онази заплата от едно време. Така са всички около мен. Квалифицирани, успели, можещи

59

боко тиквата

преди 3 години

Светло бъдеще ви чака .Вервайте ми .Киро гела каза че е важно само МРЗ то да е афганистанско и готово .Светлото еврог.ейско бъдеще идва с афганистански заплати .А не питайте що Киро гела плаща в САЩ ,а неще да плаща в България .Въпреки че България му даде да нареже русенската корабостроителница ,ама забрай да нареже яхтата си ;) Светло бъдеще ще има за тарикати получили предприятия чиято недвижима собственост многократно привишава цената ;)

58

Stoyanov

преди 3 години

(9.2=18 , 9.3=27) Какви са тия точки на снимката? 9 цяло и 2 = 18или 9х2=18 ?????Какви са тия калинки по снмките???? И никой не вижда това?

57

Анонимен

преди 3 години

За тия заплати, които предлагат, ще има да търсят... и най-много да намерят някой закъсал пакистанец напуснал Великобритания след брекзира, ама едва ли, защото и пакитата не са глупави и ще предпочетат други държави от ЕС.

56

Анонимен

преди 3 години

В България няма как да се развива нормален бизнес. Причините за това са много. Но да изброя основните:1. Законодателството и регулациите са антибизнес. Държавата прави всичко възможно да те съсипе много преди да излезеш на печалба.2. Няма кой да работи. Изключително трудно е да намериш добри специалисти които да работят сериозно. Няма значение каква заплата даваш. И на 5000лв заплата пак няма добри кадри.3. Вътрешния пазар е изключително слаб. Българина е беден и не купува нищо.