140

Анонимен

преди 3 години

Тая банкянска мутра знае ли, че в църковните храмове НЕ трябва да е с маска?! Лицемер!

139

Анонимен

преди 3 години

Боже боже,, каква църква какви пет лева, да подкрепя крадец, лъжец, измамник, и си мислят че ще им размине.

138

sd

преди 3 години

Преди два дни адвокат Мартин Апостолов издъхва след мъчително боледуване. Адвокатът е с фалшиви обвинения от престъпната прокуратура по делото КТБ. Ще направим трибунал, където всички от свинската мафия ще заминат в обща яма като след народния съд 1945 година.

137

мак

преди 3 години

Агитация за ваксини + самохвалене на т.лу.па - рунд пореден. Защо не се казва, че противниците на точно тази ваксина, за която не се знае много, доколко е ефикасна и какви странични ефекти дава и която е транспортирана по циркаджийски начин, имат право на това мнение и не са по-долни хора от тези, които стадно ще се ваксинират?

136

Анонимен

преди 3 години

До 1Браво, много си умен!

135

1

преди 3 години

До Анонимен-140 тоЙ може да нарежда ,само на умната дама от Кърджали,но не, и на Д-р МАНГЪРОВ.

134

Анонимен

преди 3 години

Опокраджиите, направихте голяма услуга на Борисов. Пак ще спечели изборите, щото пресолих те манджата. Оказахте се доста по-ниско интелигентни от него. Днес по БНР слушах някаква набедена журналистка Дияна някаква си, как упорито повтаряше че ББ наредил, публично да се ваксинира Мангъров. Почти си представих как влачат доктора за косата до пункта за ваксиниране. Айде малко по-полека и по-умно, че наистина прекалихте.

133

COVID ДИКТАТУРА

преди 3 години

БОРИСОВ Е ДОБЪР ЧОВЕК, НО ТРЯБВА ДА ИЗБИРА ИЛИ КРЪСТА ХРИТСОВ (православната култура и ценности) ИЛИ МАСОНСКОТО СИНЬО ЗНАМЕ С ПЕНТАГРАМИ НА ЕВРОСЪЮЗА ( хомосексуалните бракове, икуменизъм с протестантизма, католицизма и пр.)

132

COVID-ДИКТАТУРА

преди 3 години

Ап. Павел до Солунянаи гл.3. 10...."който не иска да се труди, не бива и да яде. 11. но слушаме, че някои у вас живеят безчинно, нищо не работят, а се занимават с празни работи..." 1.Борисов купува ваксини без съгласието на народа2.Тегли милиарди заеми за да дава пари на неработещи ГЕРБАДЖИИ.3.Ползва НОВОСТИЛЕН масонски календар, който НЕ съответства на съборната църква

131

идимидойдими

преди 3 години

Анатемаааа!!!

130

Анонимен

преди 3 години

На стари години всички диктатори стават много набожни ... Товарищ путин се кръсти с кървъвата си ръка и дори целува икони

129

Всички

преди 3 години

Те презираме, мутра!..колкото и свещи да палиш, Бог вижда...и ти ще сведеш глава като те стигне божието възмездие.

128

Анонимен

преди 3 години

Плювачи некадърни, не можете да му стъпите на малкия пръст на Бойко и ви е яд, че нищо не става от вас. Той затова ви е отсвирил и не си дава зор с вашите протести. Дежурните едни и същи 50 човека от площадите сте и тук

127

Аспарух хан

преди 3 години

По-голям вирус от Бойко тиквата не знам. И по-голяма ваксина от 28 март 2021г. няма. , е освен Сретен Йосич де....хехехехехех

126

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането е като санирането,каза Бойко и се почеса по чекмеджето.

125

Бойко иди си

преди 3 години

ЗАВИНАГИ!

124

Анонимен

преди 3 години

Българската мечта-беден и ***,с чекмедже и власт.

123

Анонимен

преди 3 години

Аз не знам как ще се ваксинира 70% от населението,след като децата не трябва да се ваксинират,хората с алергии,автоимунни заболявания,онкоболни , сърдечно болни и хипертоници-също.При толкова болен народ да го караш да се ваксинира,при положение,че е опасно за здравето му си е престъпление.

122

Анонимен

преди 3 години

Тази ваксина,която Бочко усърдно рекламира,в момента има разрешително за употреба в условия на спешност,но не е редовно регистрирана.Предстои трета фаза на изпитания,която ще даде повече светлина.Затова ли вожда не смее да се ваксинира,но задължава други да го правят?

121

Ямболски цървул

преди 3 години

До 128Те ще го ваксинират с Натриев Хлорид 0,4%