94

избирател

преди 3 години

Всичко покрай вируса и ваксините ми звучи,"...и благодарение на партията..."...

93

Гражданин

преди 3 години

Пунтимари, ще се радвам да ми кажете защо онзи дърт пръч, патриарх ли е епископ ли е все в г(ъ)за пререди Кака Мара на касата от супермаркета да получи ваксината първа когато нейното здраве е изложено на много по голям риск отколкото на тоя дърт козел? Дали това е Бого или Бойко угодно?

92

емиграция

преди 3 години

A ....успокойте топката бе , сънародници. Всеки по реда си.Които починаха и си заминаха....какво да ,,кажат"....Все недоволни сте,винаги мърморите....Каквото ни е писано...Няма държава в ЕС, която да се е справила 100% с тази напаст.Поне веднъж бъдете по-добри,по благосклонни,по толерантни и състрадателни.Има хора ,които се по нуждаят повече от тази ваксина.Карате си я по нашенски..., но не са хубави тези неща. Грозно и унизително са.

91

Анонимен

преди 3 години

Ей за това не съм ходил на доктор вече 10 години

90

анонимна

преди 3 години

Безмислено е да се спрори с ***. Пищят срещу науката, в частност срещу ваксините, без да им мине през ум, че вредите от вируса са многократно по-големи. Пищят, но ежеминутно се ползуват от точно тази наука - мятат се в колата, купуват смартфони, летят със самолети къде ли не и на практика - всичко, благодарение на науката, но наистина да не се ваксинират и да пречат на читавите!

89

сметалото

преди 3 години

До ПроСоТо2+2=5По добре уволнен,но жив ,от колкото умрял но на работа!

88

Realist

преди 3 години

До Анонимен 74 : Ще стаане задължителна...сега само "опипват почвата".

87

анонимен

преди 3 години

Добре, че сте много безмозъчните, защото само така ще стигнат ваксините за нас. Иначе след година - две.....Не знаех, че в страната имало толкова тъ....панари, ясно е, защо сме все на опашката!

86

ПроСоТо

преди 3 години

е къ ням да са на "опашка"?..-А ни сай "ваксинирал",а са го увОлнили."2+2=4"....иначе сичкой "доброволно"..

85

Шаши

преди 3 години

Защо? Течни метали няма ли? Има и течен силикат.

84

Истукан

преди 3 години

Изгарят от желание горките да ги чипират с ваксината и да ги следят от ЦРУ и тайните служби. Течността на ваксината е чип, ако не сте разбрали.

83

Шаши

преди 3 години

Ваксина против Испански грип.И това при положение, че не са знаели, че съществуват вируси. Но са опитвали нещо. А не са смесвали нефт с метан, като сегашните.

82

Чукча читател

преди 3 години

благоприятна за размножаване на патогеннитемикроорганизми. Защото се знае, че когато организмът на човека се бори свируса, вдига температурата до 38 градуса точно при нея загиват всичкивируси, включително и вируса на грипа.

81

Чукча читател

преди 3 години

Епидемията от Испански грип през 1918 г. предизвикана от масово ваксиниране!Ваксините като биологично оръжие д-р РебекаКарлиПод формата на ваксина против грип на хората инжектирали испанскигрип. Така испанският грип се превръща в едно от най-страшнитебиологически оръжияПо времето семинара Не на ваксините през 2018 г.!д-р Ребека Карлиразказа истината за т. нар. испански грип през 1918г.Под формата на ваксини против грип на хората инжектирали испанскигрип, а след това им давали аспирин на Байер, за да свалят температуратана пациента до благоприятна за размножав

80

Анонимен

преди 3 години

Много пресилено ! Тва да не са маслини по татово

79

Анонимен

преди 3 години

Панаири за д'ебили!!! Стадо *** се се снима пред кашон с ваксини,25 човека дневно правят опашка!

78

Анонимен

преди 3 години

Чета и не вярвам на очите си, колко деградирал е българина. И като начин на изказване и основно като мислене.Добре, че все още има останали нормални хора, иначе ще се върнем в средновековиеето. За жалост тея, нормалните из българско вече са малцинство.Интернета ни даде много, но още повече ни отне.

77

Анонимен

преди 3 години

До БибоВиж какво не си напъвай малкото гръбначен мозък :)

76

Шаши

преди 3 години

Ха, Дарвин ли. На много места се лансират и други теории. А как, Дарвин е пилел кости, да си напасне нещата. Къде се споменава.

75

Бибо

преди 3 години

АНОНИМНИКО.... НИЕ ОТ СЕЛО НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ СЪС КОЛЦИТЕ. АЗ ПИСАХ ЗА ПЪРВО ИЗТОЧНИКА. УХАН ГРИПЗАРАЗАТА ИДВА ОТ ПРИЛЕП. А ТО КО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ????!!. НАПРАВЕН У НЕКОЯ ЛАБОРАТОРИЯ. .