134

нормален

преди 3 години

Всяко чудо за три дни!Ще плюете,ще обиждате ,ще се подигравате но нещата ще си дойдат на мястото и разумът ще победи глупоста.Така са посрещани не само ваксини но и други постижения на човешкият ум.!Животът го е показал многократно ! А неверници и ,,умници" с вярата че ,,такова животно нема"винаги ще има.Но човешкият прогрес е създаден от хора точно не като тях.!Невежият винаги е бил самоуверен ,но на нормалните никога не им е пукало за мнението му!

133

Анонимен

преди 3 години

Май Пухчо от снимките, ще е звездата на дена ;)

132

Анонимен

преди 3 години

Напред към масовата стерилизация, народе!

131

фен от народа

преди 3 години

Или се ваксинираш, или си уволнен?

130

Анонимен

преди 3 години

До 66""""точно защото вярваме във ваксините вече сме болести като туберколоза, детски паралич и шарка се срещат изключително рядко.""""Точно защото има хитреци, които всячески отбягват ваксините, затова започнаха отново да се появяват болести, които бяха изчезнали.

129

Анонимен

преди 3 години

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!БОГ Е ЛЮБОВ! КЪДЕТО Е БОГ, там няма болести!Който е болен, не живее в Божественото царство на вярар любовр милосърдие!Продават проблем,негативно внушават,напластяват постоянно и сега продават решение.Като се осъзнаят хората,ще е късно.Невежеството на хората е най-големият вирус.Отдалечават хората от БОГ ..от истинското,от мислите им,за да ги направят биороботи и управляват.Но няма да стане. Весела Коледа!

128

Разораната целина

преди 3 години

По какво ТАЗИ ваксинация прилича на ОНАЗИ колективизация? По доброволността. Ако човек сравни материала и с репортажите от мястото на събитието", съхранили се на страниците на пожълтелите вестници от времето на създаването на първите ТКЗС-та, ще види, че друг отговор на поставения въпрос е немислим.

127

ПроСоТо

преди 3 години

До anonimenНЕ вземам никаква страна в "спора",но...Не си ли чула за "НАНОТЕХНОЛОГИИТЕ"?-в тях НЯМА "батерии"!

126

anonimen

преди 3 години

Добре де, нека някой специалист по микроелектроника да каже може ли да има чип? Защото според мен този чип ще има проблем със захранването, батерията е миниатюрна и има малък живот, освен това ще се полепи с имунни клетки като чуждо тяло. Не ги виждам нещата. Виж, за стерилизация и ДНК промяна не съм толкова убедена

125

Анонимен

преди 3 години

И нито една снимка на опашката. Чудни лъжи.

124

Идеалист

преди 3 години

До по-долу пишещия. Аз не съм антиваксер и всеки ден виждам зложещото лице на този вирус. Болестта е тежка, многолика и вече се виждат ранните усложнения. Едвали само природата може сама да създаде такава гад, без участието на изкуствен подбор и намеса на генно инженерство. Ще се ваксинират около 30 %, защото толкова или са природно устойчиви на вируса или са получили естествен имунитет след боледуване и 30 % няма да се ваксинират, защото зверската пропаганда ги кара да не вярват, все пак 20%..

123

стоян

преди 3 години

А мутрокомуниста Бойко Борисов трябва да го ваксинира бай Ставри.

122

Шаши

преди 3 години

Като смятам, кои познати и съседи ще се ваксат. То само безполезни пуяци. И с професорите е така. Да дават път на младите.

121

Кавали Пет Нула

преди 3 години

Пияница неврастеник отново с безсмислен коментар, целящ единствено противопоставяне. Затвърждава се подозрението, че е *** на редакцията

120

Анонимен

преди 3 години

НАСИЛСТВЕНО БЕЗМИСЛИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ БОКОЛУЦИ

119

пияница мистик

преди 3 години

До ИдеалистА, не, грешиш. Ще се ваксинират само 20%. Другите 80% сте хората на професор Иво Христов, той най-добре ви каза какви сте :)))

118

Поп Грую

преди 3 години

Аз опашки не видях. Кьосемарлиев, дай една снимка на опашка, ве!

117

Идеалист

преди 3 години

На всеки 30 минути по БНР гърми пропаганда на ваксинирането с американската ваксина. Хората са отвратени от тази яростна и *** пропаганда. На управляващата шайка, какво са и обещали от Америка: вечна власт или огромни комисионни! Предложете ваксина с цялостен убит вирус, при тях се образуват антитела срещу различни антигени на вируса и те са по-добри при инфекциозни причинители, коити бързо и често мутират. Не харчете народната пара, само около 30% от населението ще се вкасинира.

116

Ром и Джери

преди 3 години

проблемът на човечеството с тези процеси е, че те са много бавни и не успяваме да направи причинно-следствена връзка. Накой може ли да проследи бума на онкологични заболявания до навлизането на пластмасите във всички сфери на бита? Едва ли. Същото е и с тази бърза ваксина. Ако след години почнат странни ефекти, проблемът ще е единствено на потърпевшите. Аз лично искам да елиминирам този риск за здравето си, още повече, че този вирус не ме е закачил изобщо

115

Анонимен

преди 3 години

Жалка история !Аз ще чакам от руската ваксина ! Нали е " демокрация" и можем да избираме демократично ....Или може би ще трябва да се спасяваме нанякъде, както едно време преди 44 година са бягали от фашисткият режим къде ли не , най вече в Южна Америка ...