15

Shark

преди 3 години

Те страничните реакции няма да са сега и веднага. Ще се появят след година - две или пет.

14

Анонимен

преди 3 години

Страничните реакции в медиите в ЕС ще са само за руската ваксина. Западните ваксини няма да имат странични реакции. Нали е ясно за какъв бизнес на най-високо ниво става дума.

13

Здрасти

преди 3 години

Браво, Веси.

12

Вес

преди 3 години

Аз ще се ваксинирам,записана съм,с ваксина а не витамини както *** повтарят .Хайде плюйте и по мен!Не ме е страх,вярвам в науката,който го е страх да не ходи в гората.Аз не се страхувам!

11

Анонимен

преди 3 години

Те освен че им бият плацебо, оставаше и странипни реакции да има. Те са за населението, после няма аутопсия, ходи доказвай че е от ваксината.

10

noFreeman

преди 3 години

хахаха ни ваксини се правят ни реакции има, само дето има нежелание да се самоубиват с с тая незнайна течност... в Америка вече 3 докторки са мъртви, колкото и да криете клиповете по гугъл, скоро ще има алтернативни канали и ще лъсне голямата ЛЪЖА с настинката...

9

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой го е казал,"Ще дойде време когато телевизията ще бъде обявена за терористична организация".

8

ммм ..!

преди 3 години

Нека да минат поне 5-10 години и тогава ще говорим за страничните ефекти на тези така бързо скалъпени ваксини ... в различните страни!Ако това е истина, то защо не се бърза и да се търси лек срещу рака, диабета .. и др. важни заболявания?Защо не се търсят алтернативи за удължаване на човешкия род и без това сега младите двойки създават семейства на 35-40 години, а деца ... и по-късно ...Не вярвам на нищо ..!Всичко е пропаганда ..!

7

Анонимен

преди 3 години

ЕС умее да прекрива и премахва по пътя си всичко, което не е праволинейно и е кривнало от пътя - справка кривите краставици. Стандартът е всичко да е 6.

6

Анонимен

преди 3 години

Първите ваксини са само 4 000 и нещо, те са фалшивите ваксини за туй ги носят като суджуци, истинските ваксини ще дойдат по-късно.

5

Паздер Георгиев

преди 3 години

След месец-два ще се види........

4

Бау

преди 3 години

*** търпеливо ще изчака 5 години, за да ревне "Казах ли ви!". :D

3

Bond

преди 3 години

И да има странични реакции, едва ли ще разберем от обективните ни медии.Думата "страничен" е табу за неопределено време по телевизии, вестници и сайтчета.

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

Първия васиниран който поддаде, ще повлече еда дузина с него.А с гаранция некой ще клекне, въпрос на време е.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА МУ ПОНИКНАТ РОГЯ ЛИ