36

Анонимен

преди 3 години

Дианче, много се заблуждаваш.Ако можеш намери четирите тома на Георги Константинов - спомени за живота му.10 години е бил по затвори и концлагери от 52ра до 62ра включително в Белене. После продължават да го подслушват и следят и бяга в Париж, където живее 18 години. Има и други спомени на концлагерници.Тия глупости за криминални престъпници са за такива полезни ид---иоти като теб.

35

Ха ха ха

преди 3 години

Диано, женското прасе се нарича ***.

34

Диана

преди 3 години

До Деда ти, ДияноКви ги хортуваш, ба! Ти мойш ли да четеш ил ни мойш! Ко ти рекох? А? Нема прасе - БСП *** изеде! Ни прасе, ни прсовица, значи...или нещо такова /щот не знам как се казва женското прасе!/...Както и да е...По принцип, комунисти у нас не е имало от смъртта на Георги Димитров, а камо ли при Тодор Живков! Не ги обиждай хората, значи! Комунисти нема, има партийци!Ясна ли ти е картинката?Нема комунисти, нема ***, има прасета по "небесата" и партийци с червени книжки..Изясни ли ти се

33

Анонимен

преди 3 години

Оставете я жената и забравете нейното минало. Сега има други заместници.

32

Анонимен

преди 3 години

До До ДианаПреобладващата част са били криминални престъпници или предатели на България в тези концлагери през соца,невинни може и да се е случило да има,но не повече от 1% - 2% хора

31

Анонимен

преди 3 години

Тая и за дрехи нама акъл.Тия могат да ги измислят в някакво ТВУ толкова нищо не струват.

30

Анонимен

преди 3 години

Умна,възпитана,не и трябва да влиза в калта,защото и политиците ни вече не са защитени и само неприятности си имат на главите,когато влязат в политиката или партиите,нито имат някаква самостоятелна власт да решават или взимат самостоятелни решения,а са кукли на конци,нещата така се завъртат,че скоро и никой няма да иска да влиза в политиката и да си слага главата в торбата,все повече хора се дърпат и не искат да стават политици!Да е жива и здрава и да си шие модерните дрехи!

29

Диана

преди 3 години

До Анонимен43Каквото и да говориш, Славков беше една от малкото личности у нас. Знаеше си работата човекът и я работеше добре докато не се оплете с откачалката Люси. Въпреки, че съм слушала много положителни неща за нея на фона на останалите придворни, тя имаше достатъчно мозък да се удави в банята - горката, опитваше да спаси неспасяемото, а то я откара на дъното най-накрая...Така си е - от жаба лебед не става!

28

До Диана

преди 3 години

Живков дойде на власт някъде около 55та-56та година. Лагерът в Белене още си съществуваше в 72 ра година.Българите продължаваха да бъдат гонени поне 20 години след изването на власт на Живков.Доста време им трябваше на комунистите да пречупят българите. Които можаха - избягаха по света, които не можаха бяха избити по концлагерите и ли останаха инвалиди.Накрая ги пречупиха.Горяните издържаха до 55та годшна, когато изпратиха войската срещу тях и ги унищожиха.Но БСП и до днес не говори за това

27

Симо

преди 3 години

Много приятна визия има Гени. Сладурана е.

26

Диана

преди 3 години

До ДедА ти, ДияноКъде те сърби, значи? То прасето отдава го изеде БСПто! Останаа само свините по партизанските поляни - *** до ***, отрочета свински, значи! От къде да ги почнеш? А Евгения Живкова го дава в бизнеса! Нищо не разбира от мода, завалийката, но все ще има някои *** да я хранят, значи...Кат говориш, мисли с кратуната си, щот свините много обичат кратуни и току-виж си я затрил някъде...

25

абсурдистан

преди 3 години

да се скрие в дън земя и да си рупа накраденото от дедо и .Една страшна мафия се създаде 1944г и до днес владее България , и отърване Нема ! накъдето и да погледнеш същите -все издънки на бкп -бсп,герб,сдс,оп,дпс - едно котило.1990г всички ,които не бяха бкп избягаха в чужбина .

24

до чий

преди 3 години

Тия "среди на БКП" ги познавам и знам какви бяха.И бяха готови да си прегризят гърлата за постове и се мазнеха на Живков и даже до преди 2-3 месеца още се подвизаваха в ръковадството на БСП. Може и още да има от тях там.И още искат да ни управляват, щото днес са далеч от баницата от дълго време.Надявам се българите вече да са разбрали отдавна с какви престъпници си имат работа.

23

Диана

преди 3 години

До Анонимен35Къде се буташ, уважаеми! Бай Тошо работеше от сърце и не беше насилник по натура - той спира лагерите у нас! Просто въпрос на способности! Затова и казвам, че ни трябват ТАЛАНТИ! На мен ми е интересен внукът му Тошко Славков! Видях го веднъж по телевизията и ми се стори доста чувствителен, обективен и интелектуален човек, но явно попаднал в някаква дълбока "дупка", объркан от всякъде...Никой не се опитва обаче да разговаря с него на политически теми...Защо ли?!

22

Хан Сол Ташак

преди 3 години

Някой *** или суля няма ли от комунизъма още да не се проба на народа

21

Чий....

преди 3 години

Даа... Боко взе най-лошото и от дедо и и от дедо Дзар. Малкото останали истински комунисти ненавиждаха бай Тошо и вицовете за него се пускаха най-вече от средите на БКП.Деда и 45 години строИ социализЪма и накрая има гьонсуратщитаната точно той да каже ,че бил недоносче. Ми що карА хората 34 години да ручат жабетата му? По-добре да ни пораскаже за ковчежника на фамилията и - братът на бай Тошо. Чий го крепеше в Швейцария?

20

Диана

преди 3 години

Не вярвам Евгения Живкова да е добър политик-тя се е захванала с един бизнес, за който си няма понятие, нито пък има някакъв талант като удавник за сламка..Просто е решила, че е най-безопасен в нейната ситуация, явно!И копае ли копае като майка си..Сигурно като човек прилича повече на баща си щом от това, което е забелязала в семейството си, най-важното е било "ограничението" /тя така разбира явно определено поведение, или така то е било обяснено на нея/..Оставете хората на мира!

19

Жо

преди 3 години

Питам се, каква ли щеше да бъде днес Евгения, ако дядо и не беше Тодор Живков?Най-вероятно някакава работничка- шивачка или плетачка. Почти всички деца и внуци на бевшите партийни величия след 1990 г. влязоха с "летящ старт" в бизнеса, разполагайки с много пари. А, бизнес без начален капитал не е възможен.

18

ДО 24

преди 3 години

"Само това липсваше"Не "комунистите не разрешиха"По скоро ние им разрешихме на тези разбойници първо да станат "социалисти" за една нощ, и второ да продължават да се бъркат в държавните работивместо да ги натикаме по затворите.

17

G

преди 3 години

Вие гласувате, Ние избираме.