56

Диана

преди 3 години

До Калеко АлекоЕто, за това ми е толкова интересен малък Тошко! Когато можеше да има всичко, той се пропиваше и крадеше, а когато привилегиите се стопиха, не се възползва от никакви "възможности" за самоутвърждаване...Не е глупав, но явно е толкова сбъркан, че не вижда къде е горе и къде - долу...А това не може да се дължи на добро възпитание! Мислиш ли, че Евгения е по-добре възпитана от него? Съмнявам се! Просто има побвече нюх и практично мислене...

55

Анонимен

преди 3 години

При президента се влиза само по голяма нужда!

54

Диана

преди 3 години

До ЧипиранПрав си, че такова потъване на парите, каквото очерта БСП в политиката си за преминаване към пазарна икономика, никога никъде по света сигурно не е имало - дори и в богатата Русия! Нали целта на тази политика беше да имаме толкова богати хора, които да са сравними по богатство с най-богатите в света! Ами то това не става без пари, значи...А на ББ не му е никак лесно да спре това колело на тази история - колко заплахи за живота си е получавал и какво стана като подгони мафията..Трудно

53

Христо Христов

преди 3 години

До анонимен 77По твоята логика, петолъчниците, взривили църквата "свети крал" през 1925 година са си получили заслуженото, нали така, товарищ!И тримата си признават, че са комунисти, че целта им е била да ликвидират правителството и царя, и че са получили пари за това!

52

Калеко Алеко

преди 3 години

Не е трябвало да отказва, по линия на българосъвеЦката дружба мястото и е точно при Радев, в президентството щеше да се чувства като у дома си, сред всички старатегически съветници на Румбата - бивши кадри на ДС ... Малък тошко и той можеше да се включи в президентската администрация, само да беше казал и ген.Решетников щеше да го уреди ... !!!

51

Христо Христов

преди 3 години

До ШопоАлоу, петолъчника, не давай само бабата за пример, дай дядото, завършил 8-ми клас!Продължи и с пра-бабата и пра-дядото.То и Елена Чаушеску беше академик, председател на румънската академия на науките, а има завършен 4-ти клас!Социализмът и алкохола не са простили на никого!

50

Диана

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоДълбоко се заблуждаваш по въпроса с тюрбаните - тя ги пълни с диви кестени за да освежава и активира мозъка си по метода на някакви йоги ли, нещо такова...Ако си е обезобразила главата, няма да си слага кестени - т.е. тюрбаните не прикриват някакви естетически проблеми! Да не говорим, че съществуват перуки, които биха свършили много по-добра работа от естетическа гледна точка...И никога не съм си и помисляла, че Люсито се е самоубила! Просто е заспала във ваната като Уитни Хюстън.

49

Диана

преди 3 години

До ШопоТо всяка, която е била около бай Тошо е доктор и интелект, уважаеми! Ти съмняваш ли се в способностите им?! Макар и че съм слушала само хубави неща за жена му, като гледаш общата картинка е много съмнително, че тя няма да окаже "подкрепа" на мъжа си, прикачайки си няколко титли...Все пак странно е, че Жени Живкова е участвала в политиката както пише тук през 2001ва и никой не е чул нищо за нея - останала е в дълбока сянка! Сигурно има много по-способни натегачи от нея в БСПто значи!

48

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До ДианаВиж моме, не знам дали знаеш ама Мерцедеса на Людмила среща рЕзко един москвич ако се не лъжа на път за летище София. Та тогава едвам я спасяват и оттам са тюрбаните, щото е била обезобразена. И на теб да ти отворят черепа да ти оправят хардуера може би и твоя софтуер ще се бъгне (не ти го пожелавам де), но е била добър човек, а дали се е самоубила или КГБ са и помогнали никой не знае.

47

Диана

преди 3 години

До ЖоДа, от времето на бай Тошо тръгна констатацията, че сме були малка държава и за това не сме можели да имаме никаква политика, а трябва да следваме другите - веруюто и на днешната БСП, която знае само да копира!

46

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Малък Тошко (Славков) може да е пиянде обаче му се кефя на чувството за самоирония - разправяше в едно интервю как свалял някаква англичанка и тя го питала:- А вие по професия какъв сте?Отговора - "Внук".....Та и тая е същата - внучка.... И малко дизайнерка, ама само малко ;)

45

Диана

преди 3 години

До Вуйчо Ваньо75Какво и е било достойното на Людмила? Накрая беше напълно изкукуригала! Караше да и отварят Лувъра, че била престолонаследница! - това достойно ли е?Разпореждаше се като царица, самовластно - колеше и бесеше, макар и да се правеше на народен човек...Баща ми по някаква случайност попаднал в един асансьор с нея - онази щяла да се на.пикае от страх!...Говореше като ***...ходеше с някакви тюрбани с кестени на главата си...откачалка!

44

Анонимен

преди 3 години

10 години е бил по затвори и концлагери от 52ра до 62ра включително в Белене. После продължават да го подслушват и следят и бяга в Париж, където живее 18 години------Георги Константинов е взривил паметник на Сталин. Когато взривяваш разни неща в централния парк на столицата, това не е идеологическа борба. Това е индикация, че не си наред с главата. Затова са го и подслушвали и са го оставили да върви по дяволите в Париж. А може и услуги да им е правил или да са го ползвали за мюре.

43

Диана

преди 3 години

До Деда ти, ДианоСвинята си е твоя работа! И деда ти - също! Мен не ме интересува - що се буташ дето те нема? Бялото винаги ще бъде бяло, а черното - черно! Както и БСП винаги ще бъдат антиполитици, живеещи на гърба на хората ***! По-ясно не мога да ти го кажа! Между другото съм специалист по мода, така, че като говоря за Евгения Живкова, не го казвам случайно, а от позиция на човек, който е вътре в тези неща...

42

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе евала и правя, че не се бута в политиката, ама не може да стигне класата на майка си.Людмила беше достоен човек. Жениту ми била дизайнер... Моден корифей ;)))) да си шие роклите там, да си плете вълнени чорапи и да не се показва много много пред камерите. Не я мисля нея - гладна няма да умре.

41

Жо

преди 3 години

АЗ ПОМНЯ тези времена.Тодор Живков беше един подмазвач на съветскте вождове.За пъри път му се наложи да трепери за поста си, когато Бражнев изрита Хрушчов (наричан от Тато "най-великия миротворец" и приятел на България").Брежнев привика Живков в Кремъл, тегли му едно "конско" и нашия стана по-нисък от тревата, но оцеля. След това продължи с ласкателствата.Но, при Гобачов, номерът му с помазвачеството не мина.Усетили накъде вървят нещата, нашите лидери му спретнаха един Ноемврийски пленум.

40

Диана

преди 3 години

До Анонимен66Знам, че Георги Димитров е говорел многократно за важността на демокрацията, но никой явно не го е разбрал, защото без демокрация комунизъм няма, но да говориш за демокрация по времето на диктатура на пролетариата си е нещо греховно..Нищо, че тази диктатура на пролетариата продължи до края на този "комунизъм", а и още се борят за нея БСПто! Не мой то така! Слепото прогледнало ли е? И още как, даже в Парламента седи! А кво знйм за слепото ка прогледни - пази боже, слепо да прогледне

39

Щерю

преди 3 години

Радев си е въз-червен комунист та дрънка...

38

Диана

преди 3 години

До Анонимен59Не съм сигурна, че си прав. Хората се страхуваха да не се заяде някой с тях по политически причини през 50-те години, пазеха се от подобни "грешки"...Сигурно е имало и много невинни хора в лагерите, както често се случва и сега по затворите - болни хора, а лежат като престъпници или пък просто натопени...Да не говорим, че и Дертлиев е лежал в такъв лагер чисто по политически причини! Но истината е, че през 60-те Живков ги закрива....

37

Сата НАТО

преди 3 години

След 25-30 години и внуците на сегашния Бай Тошо ше изглеждат по същия начин - като разногледо теле.