76

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОКато наблюдавам, почти всички партии са се ориентирали към ГЕРБ, само 2-3 партии не са с ГЕРБ, явно народа си предпочита герберите,въпреки протестите.

75

Сата НАТО

преди 3 години

1894 кой век е бе, педант?

74

Сата НАТО

преди 3 години

До 116Как може едно животно, което защитава комсомолската партия ГЕРБ да знае такива неща? И ти па задаваш риторични въпроси. За да си защитник на ГЕРБ, трябва да си опериран от акъл.

73

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми виж кога се е родил и умрял Карл Маркс, а също и Фридрих Енгелс,Роза Люксембург,Карл Либкнехт, Парвус, Димитър Благоев и т.н.А в България е създадена през 1894 година,да не мислиш,че е от 1944 година или 1918 година?

72

Анонимен

преди 3 години

Това с катастрофата е измислица. Явно е трябвало да и отварят главата и са инсценирали катастрофа за пред хората. Въобще катастрофите са любима тема на службите.

71

Анонимен

преди 3 години

До 113Ти знаеш ли какво е да си вдовица? И съпругът ти да е починал пред детето ви, от инфаркт.

70

Анонимен

преди 3 години

Ама кой я пита въобще!? Или няма с какво да се занимавате, щото? Къде ги намирате такива индивиди нафталинни? Някакъв соц ренесанс ли имаме?

69

Сата НАТО

преди 3 години

до Христо ХристовПо твоята логика, петолъчниците, взривили църквата "свети крал" през 1925 година са си получили заслуженото, нали така, товарищ!------Какъв товарищ съм ти аз бе, *** раст?Да, и онези са си получили заслуженото.

68

Сата НАТО

преди 3 години

до Калеко Алекода не говорим че и БКП се преубразува в БСП------Не само. И в ГЕРБ се преобразува.

67

Анонимен

преди 3 години

Абе ти не познаваш летиброенето бе, какъв 18-ти век те гони...

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ какво от това,тя тази партия е съществувала от 18 век,а не от 1944 година.На мен ми е все тая,аз комунисти роднини нямам.

65

Анонимен

преди 3 години

Още през 1997г. в последното си интервю дядо и каза ясно БСП = БКПТодор Живков - последното интервю (1997г.)

64

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовПрез царско време, първи клас е равен на нашия съвсременен четвърти или пети клас, баба ми е учила по царско време и помня от нея,до 3 или 4 съвременни класове,са ги наричали отделение,а не "класове",след 4 отделение започват класовете ,т.е. първи клас се е равнявал на нашия съвременен пети клас. А Т.Живков има завършено средно специално образование през царско време,а не основно.

63

Калеко Алеко

преди 3 години

До Диана ... В тази фамилия всички са сбъркани и по линия на Тато и по линия на Батето ... Малък тошко и той е наследил нещо от семейната фирма, всички знаем какво се случи с Чаушеску и неговото семейство, а в България децата на бившите диктатори се радват на почит в обществото, да не говорим че и БКП се преубразува в БСП като запази 100-годишната си история, а нейните представители и сега честват 9-ти септември ... После се чудим защо у нас нещата не се развиха като в Полша, Чехия или Унгария

62

до 69 Щерю

преди 3 години

Радев не е Румен - той е ален.

61

Йотова ли?

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоС лице на селска краварка и угоена *** с партиен билет!

60

понякога

преди 3 години

До Гнида комунистическаДецата плащат за греховете на родителите си до девето коляно!

59

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Тая щеше да ми е по приятна за вице от Йотова, дето беше новинарка в БНТ, и влезе в политиката с оная си работа.То за БГ си е нормално де,ако си мъж си плащаш за депутатско място,ако си жена може и по другия начин-примери бол...хубавото Наде, КорнитУ, пръмовица и оная ква беше там - СКАТаджийката на волен.

58

Гнида комунистическа

преди 3 години

Издънка на БКП-ДС.

57

Анонимен

преди 3 години

"Дизайнерката Евгения Живкова отказвала два пъти да бъде част от президентската институция."Първо отказала да бъде президент.След това отказала да бъде стане вицепрезидент.Това беше последният пирон в ковчега на Радев.