116

Един полу-грамотен

преди 3 години

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП като през 1989г. остави България с 15 милиарда долара външен дълг и на икономическото дъно в пълна разруха и недоимък. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма...

115

:))

преди 3 години

Ако тая жена се яви на избори и ги спечели,боко моментално ще изчезне към Лос Анжелес,а седесаробесепарката ще се спре чак в Биробиджан!

114

Анонимен

преди 3 години

Предполагам, не го е припознала достатъчно ХАРД, по отношение комунистическата идея?Виж, Волен или Костя ако я поканят - би приела, така мисля...

113

ПроСоТо

преди 3 години

а,и един съвет към колегите:-Никога не използвайте буквите "П","К" и отново"П" ЗАЕДНО,защото са оказва,че са "заплаха за националната сигурност" и пъргаво са заменюват със "звездички"..

112

ПроСоТо

преди 3 години

и друго:-Покрай Царя е имало ЕДИН ВИД "интелигенция",при Живков се нарои ДРУГ вид "интелигенция"....Та "бекапето" са ликвидирали голямачаст от царската,но са създали НОВА,отговаряща на времето...та така..Сега "Най-интелигентното "същество е ..ПРИМАТАОТБАНКЯ!Около него се роди ТРЕТАТА "интелигенция"-тая ,включваща "***",Цвъки Ухото,Каскетя,ромът "Винкел",Шкембе и оня плажен играч ..със петрола и цяровете....И целия личен състав от Харема му..

111

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен122написах,че ДАМАТА е интелигентна!..Персонално.А "интелигенция" е ТЕРМИН,използван доста ФРИВОЛНО за "охарактеризиране" на определена ГРУПА от хора..Някои от които могат и да НЕ са интелигентни,но да са се набутали в "Общността на интелигентните"...така че ТРЯБВА да се внимава при използването на това РАЗТЕГЛИВО понятие "Интелигенти"...напр.:-"На мама френчето" /от "Криворазбрана цивилизация"/ МИНАВА за част от "интелигенцията",но се е разминал с интелигентността!..и друг

110

Анонимен

преди 3 години

До много е точнаХората масово ще гласуват за нея!кой я познава тая кифла бе? Ако не напишат, че в внучка на ТЖ никой няма да се сети.

109

Др.

преди 3 години

Днес пак никаква голяма новина за др радеФ. За писиар теста му. Язък на днесбеге, навсякъде по всички медии и преси по света и България пишат,само тук нет ничего. Почему брее? А?

108

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоинтелигенцията я изби БКП.

107

малкото зло

преди 3 години

До Препатил от БСППо-добре да е турско патло!

106

ПроСоТо

преди 3 години

Евгения Живкова е много интелигентна дама!..Нищо не мога да кажа за дейността й като "дизайнер",защото не ползвам услугите й,но ВИНАГИ,когато ..по някаква причина се е изказвала в "медийте" ,ми е правила силно впечатление.Не ме интересува кой е дядо й!../а още по-малко-кой е баща й/...."Всяка коза на своя крак виси".../ако изобщо схващате и уважавате СМИСЪЛА на тая народна мъдрост../

105

Боби

преди 3 години

Ей пак лисичкови номера Кръвта ви фалшива комунарска..

104

Дедо ви

преди 3 години

Тази щеше да е кръгла нула, ако не беше внучка на тато. Не знам какви дрехи прави, но корекциите по лицето и изглеждат много зле. Не знам тези жени не се ли виждат в огледалото и дали без тях, нямаше да изглеждат по-добре. Човек остарява, с една добра подръжка, може да изглежда чудесно и без тези изгъзици.

103

много е точна

преди 3 години

До ДобринУмна е колкото си иска!Ако тая я издигнат на изборите ще ги отнесе всичките!Хората масово ще гласуват за нея!

102

Добрин

преди 3 години

Гледах интервюто с внучката на Тато. Не я бях опознал преди,но от вчера тя за мен е Жени Живкова! Изключително харизматична личност,излъчваща смирение,интелект и спокойствие! Рядко съчетание на положителни качества,рязко контрастиращи с днешните политици в рокли. Ако я съпоставим с агресивната и прoста Караянчева или напористата и безпардонна Нинова,Живкова е на светлинни години от тях. Жалко е,че умните и тихи хора не се оценяват,а се лансират сивите,кресливите и безкруполните! Браво Евгения,пр

101

АМИ, МНОГО ПРАВИЛНО

преди 3 години

ВНУЧКАТА СЪЩО ЗНАЕ, ЧЕ НЕ Е МНОГО ДОЛЮБВАНА ОТ НАРОДА... ХАХАХААА....ПРИ СОЦ-а, ТОШО БЕШЕ СИМВОЛ НА ПРОСТОТИЯТА И ОГРАНИЧЕНИЯТА!

100

Istinata Boli

преди 3 години

До БСП - издънкитеРожба на БКП-ДС...Днес ръководители на ГЕРБ.

99

Haha

преди 3 години

дедо ТашункоОт Тошко до Владко, от Люси до Женя и цялото им КОТИЛО! А на вас хора, тези креатури липсват ли Ви?************************************************Никой не ми липсва, нито старта номенклатура нито новата. Но как новите поликомисари трепат старите е наистина зрелищно... и то след 30 години. А там разни нагаждачи като дедото, кой го е еня.

98

дедо Ташунко

преди 3 години

Тази да се скрие някъде и да си гледа само фирмата. Живял съм при Живков 4 десетилетия и ми се гади от цялата им фамилия, без изключение. От Тошко до Владко, от Люси до Женя и цялото им КОТИЛО! А на вас хора, тези креатури липсват ли Ви?

97

Анонимен

преди 3 години

И тази се появи от нафталина. И мен ме каниха за вице на Тръмп, но отказах. И няма да кажа кай ме покани. Бля, бля, бля. Решила да напомни за себе си, та белким се закачи някъде. Кой ще се вържи на тези глупости. Една леля каза...