208

За тая работа:

преди 3 години

Едни 11 милиона ми дължите ... от януари може да почвате да ги плащате ...

207

Анонимен

преди 3 години

Аз съм чипиран и ваксиниран .Вече съм Киборг.

206

Ти кажа кое е опасно

преди 3 години

На Банев ко.пи.ле.ти.я.та ... ама са леко стерилни ... най-много до две поколения ... ми не знам доколко сте гледали National Geographic - ама бонобо шимпанзетата освен да се бият и да се ч.у.к.а.т друго няма какво да правят и са пакостливи. Гаврата със това е да се опиташ да направиш някаква арийска продукция и тя да се окаже стерилна, ама много поразии да направи! Аз ти казвам, че поразиите са за около 60 милиарда ти ми не вярваш. Е тоя вирус ще ги изтреби без време или ваксината

205

zeus

преди 3 години

Време е за встествен подбор, едни ще се вслушат и ще си сложат ваксина, други разумно ще изчакат да видят работо ли и какви странични ефекти има.

204

Анонимен

преди 3 години

ДНК'то на русофилите е чипирано отдавна със "сПутник 5" !

203

Анонимен

преди 3 години

"Проф. Кантарджиев: Ваксината не достига до ДНК-то, няма да ни чипиратТия ги разправяй на форумния сороссоиден троол Бау. И той няма да ти повярва, ама ще се направи понеже са му платили.

202

Демократ

преди 3 години

До ЕДИ КОЙСИТАКА БЕШЕ И СЛЕД 9.9. 1944 ЗАПОЧНАХА С ЕДНА ПРОПАГАНДА КАК ВИДИТЕ ЛИ ЩЯЛИ СМЕ ДА ЛЕЖИМ ВЪВ КЪЩИ А ТЕ ЩЕЛИ ДА НИ ХРАНЯТ В УСТАТА. ОКАЗАСЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА АМА ГО РАЗБРАХМЕ СЛЕД 45 ГОДИНИ.---Правилно, добре че бяха САЩ да ни донесат капитализъм и демокрация, да си лежин сега вкъщи, а капиталистите да ни хранят в устата.

201

Анонимен

преди 3 години

Това, което мен ме притеснява е, че се говори, че ако човек е прекарал коронавирус, той трябва да се ваксинира. Ковид инфекцията като вирус, който изработва имунен отговор. Ако човек е изработил имунитет, е несериозно да се ваксинира", каза още инфекционистът доц. Мангъров пред Евроком.

200

Щирлиц

преди 3 години

БСП-сполука за България.Това не се състоя,няма да се състои и нечипирането.

199

Глей бе приятел!

преди 3 години

Банев е трябвало да реши голям проблем на Сакскобургите, а именно да ги извади от генетичната атрофия на последните 1000 години и то невидимо. Демек българското *** на Сакскобурга да създаде своя малка армия от ко.***.ле.н.ц.а Сакскобургченца (които даже не знаят, че са му ко.***.ле.н.ца - в повечето случай)и то е било "чипиране","чипиране","чипиране" докато не затърка чистота на тоя народ и докара друга арийска чистота. Ама са генетично несъвместими приятел и са изключителни бонобота и.д.и.оти

198

Анонимен

преди 3 години

Димитровград е построен от 50 000 бригадири, които пристигат от 963 български градове и села. Част от тях стават жители на новия град. От 1948 до 1950 г. те работят в самостоятелна бригада, наречена "Млада гвардия". Техният девиз е: "Ние изграждаме града, градът изгражда нас!". Бригадирите построяват жилища, химически заводи, фабриката "Вулкан", азотно-торовия завод, пътната мрежа на днешната община Димитровград.

197

Анонимен

преди 3 години

1959 г, след 17 години народна власт и социализъм Народна Република България стартира производството на първите си 100% чисто български телевизори марка "Опера". Днес след 30 години демокрация и евроатлантизъм България не може и гвоздей да произведе, всичко внася а 3 милиона българи слугуват и мият улиците на Запад.

196

Анонимен

преди 3 години

Няма да ви чипират, само кастрират. Нежно.

195

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се ГЕРП първо няма много желаещи явно, айде под строй и към ваксините.

194

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТАКА БЕШЕ И СЛЕД 9.9. 1944 ЗАПОЧНАХА С ЕДНА ПРОПАГАНДА КАК ВИДИТЕ ЛИ ЩЯЛИ СМЕ ДА ЛЕЖИМ ВЪВ КЪЩИ А ТЕ ЩЕЛИ ДА НИ ХРАНЯТ В УСТАТА. ОКАЗАСЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА АМА ГО РАЗБРАХМЕ СЛЕД 45 ГОДИНИ. ТА НИЩО НОВО

193

човек

преди 3 години

И след появата на интернета отношението към ваксините е позитивно, Тодоре, оливаш се с лъжите и обвиненията към нас!Към доказаните ваксини, не към новите! Тя тази на Пфайзер може да е вълшебна!Но не доказана. Пише си го. Прочетох листовката с информирано съгласие и на базата на нея предпочитам да изчакам, за да видя дълготрайните ползи и вреди от тази ваксина.Не съм глупав. Знам, че няма такива чипове. Завършил съм магистър по електроника и автоматика, разбирам от чипове!

192

Анонимен

преди 3 години

НЕ БИЛИ КОМПЮТРИ А БИЛИ КОМ-МУТРИ.

191

Шаши

преди 3 години

Пфайзер или Шмайзер. От кой е ваксината.

190

Македонец

преди 3 години

Европа не ни трябва!Като гледам как стер цъфнали и вързали, Европа не ни трябва!Храната, пътищата и здравеопазването в Македония са в пъти по-добри!Карай си там ваксините в бус за кренвирши, съхранявай ги в хладилник ЗИЛ и се мисли за европеец!Прошляци!Ядете най-отровната храна в света, която никъде в Западна Европа я няма, ама иначе крещите ***, булгаааар!Купете на Боеко някой нов джип!Пък пенсионерите ви да живеят с 200 лева на месец!Изпаднали хора сте, прости и нагли!

189

Анонимен

преди 3 години

Всяка ваксина е деактивиран вирус. ФАКТ.