106

чоко

преди 3 години

До Хасан Вие ако сте почече,няма да има какво да управлявате.

105

SS

преди 3 години

На тези деца е отредено да плащат дълговете на държавата , които правителствата взеха.Страхотно бъдеще.

104

Анонимен

преди 3 години

До Заявила,чеНямаСъпругей комоне. Добре, че са те кастрирали психически та не можеш да имаш поколения. Физически не е нужно.

103

Шаши

преди 3 години

IkarЯвно не обикаляш, колкото мен. Има цели села само с такива. Представи си какво става след набезите. Зная и 1ни села, дето само кмета е бял.

102

до Ястребителят

преди 3 години

Според туррското МНЗ 97% от новородените бебета през 2019 година са без ... татко. Предполагам че те също като Христос са заченати от Светия дух.Иначе ще трябва да приемем че пуйГЕЙнистан вече е племе от ... коппелета. Или си е такова вече???Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/12/27/bydeshteto-na-bylgariia-nai-mnogo-bebeta-ot-9-godini-nasam-u-nas.474717

101

По принцип си прав

преди 3 години

До До Анонимен 106Ама тия с принудителния труд обикновено полагат павета. Лепат плочки И после, защо тротоарните плочки са такива и такива, защо няма фуги, защо, защо...Те нямат умения. Слагаш ги за общи работници към строителни бригади.

100

ikar

преди 3 години

До FoolНе знам да има села само с роми, защото ще измрат от глад! Няма от кого да откраднат нещо, за да се препитават.

99

Анонимен

преди 3 години

Сигурен съм,че тази година ще има по-малко родени деца от миналата. Просто заради коронавируса повече жени са предпочели да родят в софийските болници.Друг въпрос е от какъв етнос са.

98

Шаши

преди 3 години

124 е женен, затова говори мъдро.Не можеш да си представиш, как сутрин гледаш да изчезнеш, преди да е станала половинката. С трепет чакаш първите лъчи на слънцето в щорите, за да ти изпушат подметките, към свободата.

97

Бибо

преди 3 години

ВЪРНАХМЕ СЕ ОТ НАЧАЛОТО НА МИНАЛИЯТ ВЕК. ОТ КЪРА НА ПОДА(ЛЕГЛА) ЩЕ ПРАВИМ ДЕЦА. НИЩО ЛОШО НЯМА В ТОВА. НО ТОГАВА СА ИМАЛИ ЗЕМИ. А СЕГА ИМАМЕ ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ. ПРОДАДОХА СИЗЕМЯТА ИИИИИ ВЪВ ПАНЕЛКАТА. ПАНДЕЛАТА Е ЗА....

96

Анонимен

преди 3 години

124, ще си останеш стар ерген, егоист.

95

Шаши

преди 3 години

Децата са си деца. Няма значение на кой и какви са. В някои страни от малки стават опасни, обаче.

94

Анонимен

преди 3 години

До 1Не мерси!Кво сме ти направили , че ни желаеш лошото?! Човек и добре да живее се жени /омъжва.

93

Ястребителят

преди 3 години

Според българското МНЗ 72% от новородените бебета през 2019 година са без ... татко. Предполагам че те също като Христос са заченати от Светия дух. Иначе ще трябва да приемем че бълГЕЙрия вече е племе от ... коппелета. Или си е такова вече???

92

Щото ти ги видя...

преди 3 години

До Анонимен 112Дай пари - ще идем да ги видими. За там, апропо, си трябват поне 5 задължителни ваксини. За Индия нямам опит, но за Африка си трябва.

91

Не точно:

преди 3 години

Демографски погледнато пак е на минус в сравнение с 9 милиона 1990 - проблемът е друг НЯКОЙ е решил да ни разграби, изкупи на безценица, претопи, смачка като етнически състав и този някой ще му се случи инцидент ако не върне едни 600 милиона от където ги е свил като за начало!

90

Анонимен

преди 3 години

Индия не е никак тъмна Индия!

89

А, верно ли?

преди 3 години

До Анонимен 107Щото в другите форуми не съм забелезАл да трият. Невчасник...По-лошото е че масата коментиращи са тежки киселяци без чувство за хумор.Айде, чао! Весело посрещане на Новата година!

88

Анонимен

преди 3 години

Така 1985та като нямаше ток, имаше бейби бум. Сега затвориха кръчмите и селячеството зачочна да се занимава с други неща хахахахха.

87

Анонимен

преди 3 години

Ромите яко се трудят - значи