210

Анонимен

преди 3 години

Годжито да ми обясни как ще ми гарантира, че ваксините са правилно съхранявани и пренасяни? От ден 1 се видя, че ще ни поставят изветрели ваксини, седяли над 5 дена на неправилна температура. В цялата държава има два хладилника за -70С. Останалото е ЗиЛ. След още 4 дена тези ваксини ще са за ***.

209

Анонимен

преди 3 години

СКУКА ,ПОЧИВЕН ДЕН БЕЗ БОЙКО ... ТОЗИ ТРУДОЛЮБЕЦ КЪДЕ Е . .. ИЛИ СЕВДЕТО Е ПОИСКАЛО ЕДИН ДЕН ПОЧИВКА

208

Анонимен

преди 3 години

до ПросотоПак си изтървал буквата "т" след "с"-то в партизанското си име ...

207

#нетивярвам

преди 3 години

Какво всъщност има във флакончето за инжекцията на сладкодумеца генерал? Тезихорица наистина не са наясно, че доверието в тях е под нулата - около минус 80 градуса!

206

да знаете

преди 3 години

Не знам дали ще се прегръщаме след флакончетата, но със сигурност ще върнат буйните къдрици на Майтапчийски.

205

ъхъ

преди 3 години

Аз мисля да изчакам ваксините, които ще ги докарат с буса на Винпром Пещера.

204

ПроСоТо

преди 3 години

ние си "Бием майтап със службата",наричайки тая персона-женерал "Годжи",но не осъзнаваме,че в бъдещия "Тиква4" автентичния Годжи като нищо да стане "Министър на културата",а "Водача на Съществудващия народ"-Министър на Външните работи...Защото е "Голем дипломат" и "Силно ерудирана личност"...Какво?...Кой мислите ще е следващата ПАТЕРИЦА?..или гледате намръщената сърдита физиономия на Чалгаря и си викате:-"Слави ще да е нашио спасител!"?..Много бърза забравихте ПРЕДИШНИТЕ "спасители"!

203

Светлинен

преди 3 години

ПРЕГРЪТКИ? -АМАН ОТ ГЕЙОВЕ.НЕ БЛАГОДАРЯ.

202

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл от бебешки думи. Тия политици можеше да бъдат избити още преди година, но никой не прояви смелост да отидем и да ги избием! Сега нито щяхме да им носим калъфите за лице нито щяха да ни говорят за някакви ваксини!!!

201

Анонимен

преди 3 години

Няма да е смешно, ако му стане нещо. Дори метеорит да го удари ....

200

ПроСоТо

преди 3 години

направо са просълзих от прочувствената тирада на Женерала Г. за "ФЛАКОНЧЕТАТА"...

199

Митко-любопитко

преди 3 години

Коя прегръдка ще ти върне туй флаконче женерале бе , Годжи бе ?!Прегръдката и целувката с Баце , прегръдката с властта или прегръдката с кинтите ?!

198

Анонимен

преди 3 години

А пожарникаря кога?

197

Анонимен

преди 3 години

Ръководителите на големите болници се ваксинират не само срещу COVID-19, а и срещу правосъдието! Да не забравяме, че преди този генерал имаше друг, който бързичко го пенсионираха за далавери. Публична тайна е, че в големите болници са големите далавери!

196

Анонимен

преди 3 години

През февруари тази година ген. Мутафчийски казваше, че корона-вирусът е обикновен вирус, предизвикващ грип. Един месец по-късно заговори за напаст, навлизаща с невиждана ярост, въпреки документите, запазили спомените за Адриановата чума, Юстиниановата чума, Черната смърт, масовият мор в Европа през целия 18-ти век, предизвикан от едрата шарка... Цяла година шефът на НОЩ не спираше да сменя мнението си, понякога, на 180 градуса. Затова нему аз вяра нямам.

195

ъъъ

преди 3 години

Вчера гледах интервюто с откривателя на ваксината - още не се бил ваксинирал, ама щял.. при възможност. Засега по-важно му било да ваксинира всичките си работници. Това за мен обезсмисля цялата пропаганда на нашите матросовци.

194

Анонимен

преди 3 години

Давам му и моето флаконче!

193

Тоя

преди 3 години

до три месеца ако не пукне значи театрото е фалшиво.

192

555

преди 3 години

Когато отдавна като малки деца са ни поставяли ваксини срещу детски паралич ,,коклюш хепатит Б , туберкороза морбили рубеола , варицела , да не би нашите майки и бащи да са се съмнявали както някои тук , че ни инжектират глюкоза или някаква отрова . Лично аз никога не съм се имунизирал срещу ежегодния грип и никога не съм го хващал , макар , че имам привилегията да съм живял доста години , но знам доста мощни домашни средства . Мисля ,че омразата и простотията са истинския бич за България .

191

НОВАТА ОПОРКА

преди 3 години

Декларациите за съгласие и отказа от каквато и да било (дори човешка) отговорност от прозоводители и правителства била заради лошите адвокати, които щели да съдят "невинните човекоспасители", като доказвали (явно неверни според тях) случаи на брутални странични ефекти при пациентите и евентуална смърт! Т.е. според създателите на опорката съдебните системи не функционират и не отсъждат справедливо и за това лишаваме жертвите на ваксината от съдебен процес!? Ей така - профилактично! Демокрация...