99

Алергии

преди 3 години

Алергии към ваксини ,не е нищо ново.Затова след ваксината се изчаква един период от 20-30 мин на място където има епинефрин и кислород,в случай на анафилактична реакция(най -острата алергична реакция).А и хора със сериозни алергии не трябва да се ваксинират.

98

Анонимен

преди 3 години

В статията са изброени единствените хора в България които ще се ваксинират. Жалко, че ще е с холивудска игла която се прибира или физиологичен разтвор и няма да можем да гледме шътдаун на хора по телевизията.

97

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам да се ваксинирам и да си живея и пътува нормално, че то ако така продължава така или иначе не е никакъв живот

96

Коментар

преди 3 години

Абе не знам колко ще те излекува таз ваксина ама със сигурност ще те лепне я иширихия коли..я салмонела от месарския бус!

95

Анонимен

преди 3 години

Кремвиршите Леки са по-безопасни от ваксината, макар, че и в двете не се знае какво има вътре!

94

F-16

преди 3 години

Между другото, какво става с визите за САЩ, можем ли да пътуваме свободно за САЩ след 30 години свобода, демокрация и целуване на американски ***?

93

Анонимен

преди 3 години

Гербаджийски екскремент ще бъде първият ваксиниран. Затова изчезваме като нация.

92

Бау

преди 3 години

До Час Пикхахах, добро :D

91

Час Пик

преди 3 години

Wall street Jornal - Сделката на година! Българската компания "Леки" изкупи на 100% фармацевтичния гигант Файзър!

90

Разчувствуван

преди 3 години

Ох, разчувствувах се от умиление, плача от радост и умиление, ох, много се разчувствувах, ох!

89

Анонимен

преди 3 години

Точно политик ще даде пример дето най-много лъжат и мамят.

88

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 3 години

НИКАКВА ВАКСИНАЦИЯ , ДРУГАРИИИИИ....!ПРИ МЕН ВИ ЧАКА НАЙ-ЩАСТЛИВОТО БЪДЕЩЕ НА КОМУНИЗМА!ВЕРВАЙТЕ МИ!

87

Анонимен

преди 3 години

Гърците ще ни накрат да си сложим всички ваксините по великден :))

86

Анонимен

преди 3 години

Когато започна ваксинирането при британците някакъв обясняваше, че организацията е страшно важна, защото хладилникът, в който са поставени всички ваксини може да се отваря до 4 пъти. Трябвало прецизен график, за да се извадят от там и да се разпратят. При нас за това никой не споменава, да не говорим, че ги държат в обикновен хладилник. Руски, от миналия век

85

Бау

преди 3 години

аз чух, че ще ги инжектират с лична урина. Така е сигурно, че няма да я отхвърли човека!

84

До 78 и относно алер

преди 3 години

Съгласна съм,че всеки може да има индивидуална реакция.Например съпругата,това не означава че хиляди жени не биха имали.И да прав си,всеки да прецени риска.Но като разглеждаш 44000,разбираш че не е висок vs Ковид.Но всеки да реши.Определено за хората с висок риск е добре да се ваксинират.

83

Анонимен

преди 3 години

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

82

Коледа няма общо с

преди 3 години

До Бау 67Господ или сина му, ***.Коледа, бе! Това е празник на слънцестоенето. И слънце ли няма? Има, значи ще го празнуваш и почиташ. То те топли и храни, то й ще те затрие. Рано или късно ще избухне в свръхнова звезда.Кой те кара да празнуваш Рождество Христово? Което се е насадило връз стария езически праСник.

81

Историк

преди 3 години

Исторически ден за българската демокрация))))А ще има ли специален ритуал при жертвоприношението на жертвения агнец?Поканени ли са камери,апарати,публика, обикновени сеирджии и всякакъв род *** за запечатване в историята на това велико събитие!?)))

80

Анонимен

преди 3 години

С това постоянно тръбене за ваксини, показване на ваксиниране на живо и съобщаване кой в колко часа щал да бъде ваксиниран мисля, че ще отблъсне хората. Ама то това е нормално за нашите управляващи, те не те оставят да си направиш информиран избор. А дали на тези, дето ще ги ваксинират по ТВ, няма да сложат просто безвреден разтвор???