434

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Троловете явно искат да си запазят статута на живот, и са първи на ваксината после ако спрат троленето в форумите, явно са ни осбовободили от присъствието си

433

Когааааа

преди 3 години

Сега получихме ваксини за около 5 хил. ваксинирания, януари за още 30 хил., след това незнайно колко и кога. Не се виждат и хилядите желаещи. Така както започва, тези 70% ще ги стигнем за 2-3 години. А някои станаха милиардери. Весели празници

432

ко?не!

преди 3 години

"...Един-единствен Косьо Ботокса се хвърли самоотвержено на амбразурата. Както се казва, най-голямата жена от тях - най-голям мъж излезе....".....................................................................Само, дето не е ясно какво точно ще му инжектират???

431

ТАКА ЛИ?

преди 3 години

Ние вече имаме доказан около 60% стаден имунитет. Нуждаем се от още 10%, постигнати от ваксинация. Това е истината.Другото е бизнес за сметка на лековерните.

430

Анонимен

преди 3 години

Ако поставят ваксината в арабски дюнери, за 1 седмица 70% от българите ще са ваксинирани!!ФАКТ!!Българина обожава дюнера и неможе без него.

429

Анонимен

преди 3 години

И какво стана сега - ВСИЧКИ тези, които организират и ръководят мероприятието "ковид", щабове, болнични шефове, всички управляващи, депутати, министри - се почесват и правят на разсеяни за ваксиниране. Те услужливо ще изчакат реда си, видиш ли, да има ваксини първо за нас. А най-страхлив... ъъъъ... услужлив - бойко борисов.Един-единствен Косьо Ботокса се хвърли самоотвержено на амбразурата. Както се казва, най-голямата жена от тях - най-голям мъж излезе.

428

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗначи .....когато Мангъра казваше ,70% общ имунитет .......у у у ......долуу....,а сега 70% под окото на ГОЛЕМИЯТ БРАТ . Оплели са се в лъжите и противоречията си ,като патета в .... !

427

Анонимен

преди 3 години

Нека ботоксовата принцеса обясни откъде ще ги вземат тези 70 %, след още с първите ваксинации се установи, че за хората с алергии е ОПАСНО и не следва да се ваксинират. А у нас, благодарение на чистия въздух и чудесната храна, голямата част от хората са със сериозни алергични проблеми.Или - опасно-не опасно и тях ще ги карате да минават "под ножа", за да изпълните бройката?

426

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам: ваксинираните трябва ли носят маски?

425

Анонимен

преди 3 години

Ако ковид-ваксините бяха нещо толкова хубаво, сигурно, безопасно и наистина предпазваха от заразяване, управляващите - ВСИЧКИ депутати, министри, висши магистрати и чиновници - щяха да са ПЪРВИ!Вече щеше да е измислена формулировката и обяснението защо точно те трябва да са първи, и как това е жизнено важно за функционирането на държавата и сигурността на всички нас. Вече щеше да е излязла съответната наредба и създадена нужната организация. АМА ТО НЕ Е.Тоест?

424

Анонимен

преди 3 години

Вие ни преебахте имунната система с тия странни *** за лице! То цяла година носене... ти ваксини искаш

423

Анонимен

преди 3 години

А ти за какъв се мислиш че да ми определяш на мене какво да нося и да не нося??

422

ПРАВИЛНО , БЕ...

преди 3 години

НЯКОИ ЩЕ ДАДЕТЕ ФИРА ....ХА,ХАААААААААААА , НЯКОИ ЩЕ ЖИВЕЕМЕ И ЩЕ СЕ РАДВАМЕ НА ЖИВОТА.ТОЧНО ЗА ТОВА ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ ....А , ТИ НЕДЕЙ....ХА,ХА,ХААААААААААА

421

Шмул Розенкранц

преди 3 години

442, не се напъвай, че да не се пукнеш и да пропуснеш... безсмъртието след ваксинацията:)))!Между другото... сигурен съм, че клавиатурата ти има и малки букви, нали:)))?!?

420

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЗАВРИ СИ ЖОКЕРА ОТЗАД....!ВАКСИНАТА СПАСЯВА ЖИВОТА НА ХОРАТА!НИКОЙ НЕ ИСКА ДА УМИРА, ГЛУПАВИО И БЕЗМИСЛЕНО, КАТО *** КОМУНИСТ....ХА,ХА,ХАААААААА

419

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Тикво, а за коя година очакваш да стане това:)))?!?Защото съм сигурен, че за догодина ще ви трябват нови вакси... превантивно за "новия щам":)))!

418

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ПРЕЖИВЯЛО ПАНДЕМИИ С МИЛИОНИ ЖЕРТВИ И ТНТ ТАКА,ЧЕ ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ И ТАЗИ ПАНДЕМИЯ БЕЗ ДА Е НУЖНО ДА СЕ ВАКСИНИРА

417

Василев

преди 3 години

Бати Божйко е велик , а Више сте селяни прости!Агент Чарли Бронсън!ЦРУ!!!

416

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

ЩЕ ВИ ДАМ ЕДИН ЖОКЕР В ДЪРЖАВАТА ИМА ХОРА НАД 100 ГОДИШНИ КОИТО НЕ СА ЧУВАЛИ ДУМАТА ВАКСИНА,НО ЖИВЕЯТ НАД 100 ГОДИНИ , ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ И ПИЕНЕ НА ПОЛЕЗНИ НЕЩА Е НАЧИНА А НЕ ХИМИЧНАТА БОМБА КОЯТО Е ТАЗИ ВАКСИНА ЗА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ

415

ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ

преди 3 години

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ СПАСИМ ОТ ЧУМАТА НА 21-ВЕК!ОЩЕ Е РАНО ДА УМИРАМЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААА