454

Анонимен

преди 3 години

Бая Ви *** отива да се ваксинира. После *** ще дава зор. Аз се подлъгах, айде и вие.

453

Въпрос

преди 3 години

70%, всеки по две дози за да има имунитет (такива са предписанията). И този имунитет е около 6 месеца... Някой смятал ли е за колко месеца ще се случи масовото ваксиниране? Изобщо скоро няма да махаме никакви маски и ще си седим доста дълго в локдаун. Отделно много малък процент въобще ще искат да се ваксинират. А и махнете от сметката тези, за които е противопоказно да се ваксинират (не знам колко е броя, но не е малък)

452

Анонимен

преди 3 години

Всички сме свидетели на налагснето на новия световен ред!!Но овчия народ си мисли, че ще го лекуват!!

451

555

преди 3 години

На някои хора в главите им само билгейтски чипове , масонски завери , сатанински действия за унищожаване на част от човешката популация и куп други мозъчни *** несъвместими със здравия разум . Имаме добри психиатри в България - възползвайте се .

450

Анонимен

преди 3 години

Как точно ваксинират срещу нещо което не съществува??Може би с вода? Или някакъв *** серум?

449

Анонимен

преди 3 години

"Ваксината" се произвежда в Швейцария точно където се намира и Адрония колайдер. Тя съдържа тъмна или антиматерия и затова трябва да се съхранява на -70 градуса.Това не е ваксина а серум на сатаната с който масоните искат да инжектират хората!!Никога не позволявайте да ви маркират със знака на сатаната!!

448

Шопа

преди 3 години

Аз чакам руската Спутник

447

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ЗА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ---ВАКСИНА ОТ ЕС!!!!ЗА КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ--ЛИЧНА ПОКАНА ЗА КОНГРЕСА ПРИ ТАТО , НА НОВОТО ЦК/БКП!ИЗБЕРЕТЕ САМИ!

446

Анонимен

преди 3 години

До 442 в задната порта ще те ваксинирам

445

Все тая

преди 3 години

За елита на Земята ваксините са с друго качество!!!!. Това е поредния цирк на кукловодите! Ваксинират се пред хора и репортери както направиха в Израел.Етикета на шишенцето е за ваксина, но съдържанието е винамини или друга безвредна субстанция! Маскарада на Глобалния елит продължава! Инстересно ми е след Ковид друго какво ще измислят!!!

444

КОМУНИСТА

преди 3 години

ОТИВАМ В РУСИЯ , ЗА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!ВЛАКА , ЧАКА НА ГАРАТА!ПУТИН МИ Е ОБЕЩАЛ , ЧЕ АКО СТАНЕ НЕЩО С МЕН...ЩЕ МИ ВДИГНАТ ПАМЕТНИК!

443

Анонимен

преди 3 години

Да се ваксинират депутатите

442

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 3 години

ОСТАВЕТЕ ВАКСИНАЦИИТЕ ....ЧАКАМ ВИ!САМО ПРИ МЕНЕ Е "КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РАЙ" ЗА КОЙТО ТАКА СТЕ СЕ БОРИЛИ..!ВЕРВАЙТЕ МИ!

441

Ели

преди 3 години

Щом ваксината е напълно безопасна защо производителят има клауза, че при евентуални странични ефекти не поема отговорност?Аз нямам нищо против ваксините, но не и с такива условия...

440

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бай *** е с много дебела глава, със и без ваксина - пак е така !Напред върви белия свят,простия *** напук назад.

439

Анонимен

преди 3 години

След като достигнем това число, ще хвърлим маските, ще се виждаме с близките си,"Аз това го правя от началото на пандемията бе naлякo смешен. Заври си ваксината в задния двор.

438

Анонимен

преди 3 години

За лъжата коронава вирус! ..И създаване на нов световен ред.Няма болести и вируси,има състояния,до които хората сами се водят с неправилни мисли емоции и негативна енергия, грешки от предишни животи за които плащат.Вие сте лъгани и управляване през целия си живот от правителства и световни лидери.Немислещите и невежи, не живеят в Бог, затова са негативно кодирани.БОГ Е ЛЮБОВВЕСЕЛА КОЛЕДА

437

Иван

преди 3 години

и колко пъти по 4500 ваксини трябват за това?

436

Анонимен

преди 3 години

Не си ти този, който ще поставя условия за махане на мерките, при положение, че ваксинацията не е задължителна, така че ще махнеш мерките когато броят на заразените спадне, ясен ли съм бе цайс? Егати клоуна.

435

Анонимен

преди 3 години

До 442 г.л.у.п.а.в.и.я ваксинирай се