494

Бай Пешо

преди 3 години

Абе Коце как ще достигнеш 70% при условие че всеки втори в София е с алергии в следствие на чистия въздух. Доставен ни от Компирката която от години позволява в ТЕЦ София да се гори италианския ***. За горивото не плаща, ама от парното гушат. И ,аз всичко това седи не кой да е Христо Ковачки

493

Анонимен

преди 3 години

демек - никога

492

Мемет

преди 3 години

Оставка

491

абсурд

преди 3 години

Благодаря,без мен

490

абсурд

преди 3 години

Че има ли толкова луди,които ще се ваксинират

489

Анонимен

преди 3 години

Да се ваксинирам срещу нещо от което оздравяват 99%, а 80% дори не разбират, че са били заранени?Ще пропусна.

488

512 и за апендисит

преди 3 години

подписваш.....та какво се опита да кажеш?

487

Анонимен

преди 3 години

Понеже силно се грижат за хората искат да подпишеш Декларация за ваксинирането. Така че знаеш не знам какво ти слагат, ти носиш отговорност каквото и да се случи с теб. Странно е.

486

Марин Русеборн

преди 3 години

Първо ромчетата, след тях османлиите и ако не са още достигнали 70-те процента, тогава политиците. Самите те са скоро 70%!!!

485

ДГЕБ

преди 3 години

Идеята е да има 70% ваксинирани от раз. Всъщност 80% защото ваксината е с около 90% ефикасност (при някой хросто не сработва явно). Ааа и не може лица под 16г т.е. 100% от възрастните трябва да се ваксинират. При тази скорост на ваксинация и с 3-6м трайност на имунитета тъкмо ще стигнем към последните и айде пак почваме първите. Безкрайна въртележка и гоненица с вируса. При липса на хладилници е съмнително дали няма да окепазят много от дозите. Предстои голям цирк.

484

Анонимен

преди 3 години

Живеем при последният папа.Готови ли сте да се откажете от Бог като приеме знакът на звяра?

483

Анонимен

преди 3 години

Ще хвърлим маските и без ваксинация, но марионетките още не го знаят.

482

Медик не значи лекар

преди 3 години

Преди години, японски вестник, излизащ на английски, писа, че след петролодобивните компании, представлявани в Белия дом от тогавашния вицепрезидент на САЩ Ричард Чейни, през 2003 г. най-силно са лобирали за нахлуване в Ирак големите производители на медицински продукти: лекарства, ваксини и превързочни материали. Тогава второто място на едрия фармацевтичен бизнес, предизвикваше учудване. Днес учудване предизвиква фактът, че тогава са се намерили по-гласовити лобисти на войната от "медиците".

481

Шаши

преди 3 години

Разбрахме вече, ваксината се прави от същата неизвестна субстанция, както кренвиршите.

480

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 471Сатаната ще направи опит да бележи следовниците си.

479

Анонимен

преди 3 години

заврете си ги там къде слънце не ви огрява заедно със спринцовките за по сигурно

478

Анонимен

преди 3 години

Я да раздадат по някой кремвирш. И без това вече има много фалирали. Особено ресторантите и хоъелиерите. На тях трябва със питка.

477

Бунгар

преди 3 години

При този мръсен въздух в България не трябва да се хвърлят маските изобщо. Не е проблема само корона вируса.Без маски може само в планината или в пракове,където въздуха е относително чист.Няма нищо лошо в носенето на маски.Даже е полезно за нашето здраве.

476

Анонимен

преди 3 години

Загадките около короната продължават. Имам чувството, че съм във фантастичен филм. Какви са тези бусове за кренвирши където температурата е над нулата. Замръзнал кремвирш не съм виждала. А ваксините трябва да се съхраняват на - 70. Как става така?

475

Доктора

преди 3 години

На здравния да му ръгнат един Леки отзад и да го наблюдаваме колко е ефективна ваксината.