514

1

преди 3 години

др.министер,с доставки от по 900бр.ваксини,маските,ще ги хвърлим след 5 години.

513

9988

преди 3 години

Ми защо сме изолирани? Заради такива като теб. Ако не ти няха тъпите ограничения отдавана да сме приключили тоя цирк!

512

SHEFA

преди 3 години

СЕГА ТРЪГНАЛИ ДА МЕ АГИТИРАТ-50%МИНИМУМ СА МИНАЛИ ВИРУСА ПОНЕ ПО МОЕ ИСЧИСЛЕНИЕ.-ТАКА ИСКАТЕ 70% ДА СЕ ВАКСИНИРАТ?-ДА ДА АМА НЕ-ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО БОЛНИ ИМА КОИТО НЕТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ?

511

ПроСоТо

преди 3 години

не посмяха да направят "ваксината" задължителна..ЗА СЕГА...За това използват номера със"седемдесетте процентеа".Още ПРЕДИ да е започнало ваксинирането,тия ви "убеждават",че стигне ли 70 процента и.."ХВЪРЛЯТЕ МАСКИТЕ".Защо?..Та те не са ваксинирали и 10 процента,но вече говорят за70!-Защото:-РАЗЧИТАТ на това,че ви е писнало от намордниците,наречени "маски" и след яка агитация ще се решите на ваксинация само и само да се отървете от намордника...Това могат,това правят...Еда ,ама не!

510

Не!

преди 3 години

Очаквате 70% ваксинирани? Забравете! Истеричната пропаганда с която рекламирате светкавично разработената ваксина ще разколебае и малкото желаещи. Аз не съм антиваксър. Имам остра хипертония и за мен този вирус е опасен. Ако ви вярвах, щях да съм сред първите. Но този цирк, който ни поднасяте за болест с около 1% смъртност и 85% безсимптомни е безумие. Не ви вярвам! ПП. Дано съумеем да удържим на напъите за рестрикции срещу неваксинираните.

509

Ganjo

преди 3 години

Защо триете,, Ганйо ,, .Нали това е 90% от българщината, с която се гордеем.

508

само турско!

преди 3 години

До МеметТо ще ни изкара от руската кал!

507

Анонимен

преди 3 години

Дотука за два дена - Костадинчо и Венцито, остават да се ваксинират няма и пет милиона. За има-няма 13 000 години ще се изпонаваксинираме. Към 15 021 година.

506

Мими

преди 3 години

Не знам как ще ги стигнете тея 70% доброволно. Бай *** вярва, че ще го чипират, така че няма шанс.

505

Анонимен

преди 3 години

Комунизмъ се завръща дори в Америка.

504

3 кебапчета

преди 3 години

Бая македонци, сирийци, молдовци,украинци,бесарабски българи трябва да внесете, та да стигнете 70 %. Май дори и твърдия ви електорат няма да иска да се ваксинира за 30 лв. и 3 кебапчета....

503

Анонимен

преди 3 години

какви 70% бе лъжци? кога? до сега се дошли ваксини за двукратно ваксиниране на 4780 човека или 0,78% от населението.а са фанфари, дитирамби, високопарни глупости и пак посрещаме Юри Гагарин......оставка, съд, затвор!!!!!!!!!!!!!!!!!!

502

Анонимен

преди 3 години

Аз съм от останалите 30%.

501

Картофчо

преди 3 години

А теб ако не спреш със заплахите, още през март те изхвърляме на бунището. Ще ти остане само да харчиш парите които са ти платили за да прокарваш чужди интереси. Явно си се прежалил и ще си биеш ваксината като жертвено агне, но париците да останат на децата. Обаче в скоро време и тях ще ги боцнат заради твоите глупости - имай го това на предвид също!

500

Чоко

преди 3 години

Хайде, стига заплахи. Самите лекари отказват да се ваксинират а трябва да са за пример. Учителите, също. Не искат да се ваксинират и ако може дистанционното образувание да продължи вечно. Още не е ясно колко е имунитета на преболедувалите. Може да е и за цял живот. Балтов се излепчи, че в Пирогов имало 5-6 човека повторно заразени при положение, че в Световен мащаб има толкова повторно заразени. Или купихме безсмислена ваксина с парите на народа и сега се чудим как да я пробутаме на хората.

499

Счетоводителя

преди 3 години

Медицина ? Ваксина ? За българския тарикат Андрешко или бай *** ? Вие луди ли сте...

498

Д-р Ивайлов

преди 3 години

След като по Нова казват, е имунитета след прекаран Ковид-19 е 90 дни, а по бТв казват, че е 60, интересно, на колко дни имунитет можем да се надяваме след райския джус на Бил Гейтс в най-дория случай, и през колко дни трябва да се "реимунизираме"? Изобщо, като човек с медицинко образование не виждам никакъв смисъл от тази имунизация. Освен за фарма-мафията!

497

епидемиолог

преди 3 години

A достигнем ли бързо 50% заразени здрави хора и опазим старите хора, хвърляме ваксините! Затуй и бяха тия дистанции, локдауни, маски и изтрепване на старци, за да се стигне до ваксини!А тия 70% 'ваксинирани' могат да ги достигнат само с принудително ваксиране и то ако използват за това армията. А и насилствено трябва да ваксинират и тези които са го изкарали без да знаят или да са тествани и си имат вече имунитет!Не че ваксинаджиите не са си прибрали вече мангизите за безплатните вак

496

Анонимен

преди 3 години

След 3 петилетки.

495

Анонимен

преди 3 години

"При тази скорост на ваксинация и с 3-6м трайност на имунитета тъкмо ще стигнем към последните и айде пак почваме първите. Безкрайна въртележка и гоненица с вируса''. . . . . . . . . По-скоро - безкрайно и непрестанно пълнене на сметките на фармацефтичната мафия.То това е замисълът и целта на "мероприятието".След време учебниците по икономика ще започват с описание на най-мащабната и дръзка маркетингова операция за всички времена.