29

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 7Другото е така, но за кафето не съм съгласен. Зависи от кръвното, обикновено при махмурлук е високо и кафето прекрасно може да те довърши! Изстрадано е :)

28

Съветникът

преди 3 години

От незапомнени времена има само едно сигурно средство при препиване и нищо друго.А това е режимът ,,две спанета и две сранета''.Правиш го,и си като нов.Нищо друго.

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтела наистина е чудесна бира, но ще ти споделя (на 6 уши) една, от която останах още по-очарован.Наливна Weihenstephan!Опитай, и наздраве!Чакам отзиви...:)

26

Анонимен

преди 3 години

До цецо пинъсаМного по-добре е да спреш тотално цигарите и да пийваш (умерено!) само качествен алкохол.Червено винце (домашно, за предпочитане)Проверена домашна ракийкаЧерно джони (по празниците...) :((

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ зелевата чорба не остава никакъв витамин С. Тя помага (както и айряна), защото е солена и оправя водно-солевия баланс. Освен това с нея пиянското гyйно излиза много бързо и ефикасно.Изобщо утолява жаждата, но не е най-доброто средство за изтрезняване.

24

Анонимен

преди 3 години

Трите С-та много помагат - Супа, Срaне, Спане. Спането задължително е последно.Оствен това помагат: портокалов сок; айрян; омлет. Много течности. Внимавайте с чистата вода, може да имате проблеми веднага след махмурлука.Ако се ползват хапчета: аналгин или аспирин. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ПАРАЦЕТАМОЛ! Комбинацията алкохол+парацетамол уврежда черния дроб. Хапчетата по-добре да се пият преди лягане, действат по-добре.Кафе и чай общо взето не вършат работа, защото само дразнят.Лично е пробвано.

23

Анонимен

преди 3 години

Ще пробвам тая вечер дали помагат...

22

Анонимен

преди 3 години

Пие се айрян,това се пие,в краен случай зелева чорба,заради това,че зелето съдържа витамин С,но пък зелевата чорба е солена и по-неподходяща от айрана!Айран е най-доброто!

21

Пешо

преди 3 години

Абе тая някога пила ли нещо повече то сношна вода! Аман от специалисти .... всеки организъм си има особености, а баланс на основа и киселинност никой не го отменял, та дори и тая Пенка

20

Петров

преди 3 години

Тая роди бисер - Най-голямата храносмилателна система била панкреаса. Мислех че панкреаса е част от храносмилателната система. Която между другото включва и черния дроб. Който пък е най-големия вътрешен орган на човешкото тяло. Доста по-едър от панкреаса. И тая жена се титулува професор. Бягайте на консултация при нея. Ще ви даде много мъдри съвети.

19

Пробвал всичко

преди 3 години

Аз като препия като цяло маймурлук нямам, но ми се вдига кръвното и получавам сърцебиене а топлото шкембе го прави още по зле. За такива като мен най добре е с натурални сокове

18

11

преди 3 години

И защо разни пуйки, дет не са близвали алкохол, ша ми обясняват с кво да изтрезнявам?

17

Анонимен

преди 3 години

"Защото иначе алкохола ферментира в червата и продължава да те опиянява..."Това е перла в короната. Алкохолът бил ферментирал!О, боже!П.П. Знам, че коментара ми е безсмислен, но като видях и 9 "лайка" на горното, не издържах.

16

Анонимен

преди 3 години

Щом те боли главата!Значи я имаш!И това е нещо!

15

Анонимен

преди 3 години

Аз гледам да не прекалявам, най-много 300мл твърдо и на следващия ден ме боли глава, но се оправям с кафе. Действа диуретично, помага за настроението и намалява главоболието. Сега, ако говорим за 700мл и нагоре, че е препиване, в тази ситуация нищо не помага, само повръщането.

14

Успех

преди 3 години

От няколко години съм фен на плодовете за изтрезняване. Трябва голямо количество в рамките на няколко часа. Лежиш, с нещо се занимаваш (телефон, тв, компютър), нагъваш. Освежаването не идва веднага както при класиките шкембе чорба, пилешки супа, зелев сок, айрян, кисели краставички, но е по-качествено.

13

Анонимен

преди 3 години

Газираната вода разгражда ацеталдехида и много облекчава.

12

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

*** е див балкански субект,той не може да разбере,защото е с много дебелаглава - с ракия закусва и пак е пиян !

11

Анонимен

преди 3 години

Стар номер.След сутрешният тоалет -гореща, наистина гореща вана за час.Почне ли да изстива, добавяйте топла вода.Като докато сте в нея - пиете газирана вода на макс.След това сте като нови.

10

Анонимен

преди 3 години

Зелев сок от засолено зеле или шкембе чорба,като и към двете двете може да добави счукани чесън,лук,люто чушле,нарязан копър,магданоз,а към чорбата малко оцет,което е подходящо за този сезон,а се пропуска да се спомене.