64

Анонимен

преди 3 години

При толкова висок процент безсимптомно, естествено че са повече.

63

Анонимен

преди 3 години

До СержантА при мен са 95%.

62

Анонимен

преди 3 години

Всичко са алабализми. Нещата тепърва започват. Мутации, които заразяват преболедували, не ги ловят ваксини... Просто никой няма да го каже, защото хаоса, който ще настъпи ще е безконтролен.

61

se

преди 3 години

Реално заболелите от вируса са данните умножени по 10..Всичко друго като данни е за чиновниците и политиците.Статистиката не отчита така наречената ОВИ.Нека да проверят ако могат колко хора са с тази диагноза от 1.9 до днес.

60

джави

преди 3 години

не си правят пср масово немой да ги затворят вкъщи и разнасят .Нямам думи.

59

Сержант

преди 3 години

Редно или не не зная, но 50% от познатите ми, които го изкараха си седяха под карантина, без да влизат в статистиката. Предполагам, че са много тези случаи.

58

Анонимен

преди 3 години

Само като прочетох заглавието и ми стана ясно колко е лекар тоя дето е наприказвал толкова щуротии. "Болните от вируса" вика. Алоооо, да си зараден от вирус а не болен. Заразения не е болен. Болен ставаш впоследствие, я белодробно, я проблем с бъбреците, кръвното. Заразен НЕ означава болен. Това е вирусна инфекция, не е болест. И тоя освен че лекува хора, ами и изявления дава по медии. Тоя не заслужава да лекува не хора ами и жив0тинчета. И за ветеринар не става. Да напуска и отива на строежа

57

Лекар

преди 3 години

До Анонимен 32А ти пишеш още по-голями пр0ст0тии и от Бачкатора!Стаден/колективен/ имунитет се създава само и единствено по естествен път а не чрез ваксинация.За да има такъв имунитет е необходимо вирусът непрекъснато да циркулира между хората докато му отслабне вирулентноста!Това е идеята!А междувременно той си и мутира непрекъснато!Така че в близките 5-10 г. няма да има безопасна ваксина а като я създадът ще трябва като при грипа да се ваксинираме всяка година/незадължително!!!/.Това е!

56

чиста проба-ционизъм

преди 3 години

Бактерологична и невидима съвременна война!

55

светлото ни бъдеще!

преди 3 години

Рожба на БКП-ДС и българо-съветската ни дружба!

54

статистиката на Герб

преди 3 години

До Covid-19Както по време на война!

53

Handel

преди 3 години

До Анонимен 52:Все едно - за тях са "дойни крави"И между другото забележете - поенеже хората вече се понаучиха и не се втурват към болниците да си правят тестове, "дойните крави" намаляха - поради което сега важат вече и тестовете, закупени от аптеки - с надеждата че ако някой се усъмни че има симптоми и си направи сам тест, който показва положителен резултат, ще се уплаши достатъчно че да хукне към болницата... и ей ги на - още 1200 лв за чекмеджето.

52

Анонимен

преди 3 години

На връх светлия празник Рождество Христово! Как не ви е срам, да говорите и пишете за умишлено създадения вирус-грип с цел нов световен ред! В Бог има любов,няма болести ! Всички ще платят с душата си за това което правят на физическо ниво на Земята , хората не осъзнават как ги командват от телевизора и лъжат.ВСИЧКО Е ЛЮБОВ !!!

51

Анонимен

преди 3 години

Болни или заразени? Трябва да се направи разлика.

50

Пръдължение от 50-ти

преди 3 години

Хара, всички, които имат симптоми пийте антигулаголанти, това е профилактика от последващи съдови инциденти. Особено рисковите групи, дори профилактично, почивка и течности. И без имуностимулатори.

49

Анонимен

преди 3 години

Ами аз смятам че, хората през които е минал вирусът са поне три милиона. Аз и вските ми приятели, една част от семейството ми и колегите ми бяхме болни. Стояхме си вкъщи 14 дни, но не ми сехзанимава с трамявата им система. Имам приятели много дабри лекари, назначиха ни лечение, Слава Богу без антибиотици и сме пушка. Математиците дето ги сават по телевизоря да се гръмнат. Иначе смъртонстта на веруса става 0.9 %. За съжаление е мнаго мясово и има тежко болни. Пазете се и Бог да пази!

48

Сандо

преди 3 години

лъжат ни!ноември има с 8 хиляди повече смъртни случай от същият месец от миналата година. И истината блесва! а вие продължавайте да си носите маскта по носа или на брадата или да ходита на гости, партита, къчми и ресторанти. На това му викам ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР, на кой колкото му е акъла!

47

БГ

преди 3 години

Логично е да са повече, защото не всички болни си правят тестове. Съответно не фигурират в статистиката.

46

до 46

преди 3 години

Това ми звучи като написано от майка, която е на ръба на нервна криза защото данните за новите мутаннти са, че инкуб.период е 14 дни и децата са в голям риск. Сега майките ще се наежат и ще отричат всичко / само и само децата да тръгнат на училище. Но науката говори с данни. Не бързайте да заклеймявате споделеното от хората! Никой не ви е душманин. Хората се безпокоят и споделят, което ги притеснява.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40 Човече, как си могъл толкова глупости да напишеш на едно място?! Единственото вярно нещо, е дефиницията за инкубационен период. Всичко друго са глупости, глупости, глупости!!!!