16

Щерю

преди 3 години

Ако спрете алкохола само за 30 дни - постоянно мислите за 31-ят ден...

15

човек

преди 3 години

До: номер 12 (11)Формално погледнато човек може да рече, че си прав.Реално погледнато обаче, ето как стоят нещата:Ако имаш предвид популярния мит, че алкохолът приеман парентерално (през устата) унищожава вирусите, това е огромна заблуда.Първо, алкохолът трябва да е минимум със 70% концентрация, което ще те мумифицира. Буквално. И второ, трябва цялото съдържание на кръвоносната система да ти бъде 70%.Буквално, ако те потопят във формалин ще бъде същото - МУМИЯ!

14

човек

преди 3 години

Първо, много е странно защо пълният списък с промени е публикуван на сайт наречен "Аз, жената"???Тоест, самото заглавие на сайта подсеща, че алкохолизмът е присъщ само за жените, затова те да му мислят, тъй ли???Ми не знам, реагирам първосигнално, не знам дали съм прав но това е първото, което ми се набива на очи.Второто, мога да кажа за себе си, че показателите ASAT, ALAT са ми в норма.Съдържанието на натрий и калий също.Имам нормален общ холестерол, но лошият ми е висок, а добрият нисък.

13

anonimen

преди 3 години

Mersi za informaciyata nie ne znaeh me

12

11

преди 3 години

Със сигурност не съществува вирус, който да обича да го киснат всеки ден в алкохол.

11

Драго

преди 3 години

Така, алкохол не близвам - опитвал съм един-два пъти и е отврат. Цигари не пуша. Дроги не съм опитвал никога и нямам и намерение. И най-важното - спрях да си съсипвам живота и да се опитвам да намеря нормална жена (към днешно време не стават за нищо, директно за кофата са) и почнах да се срещам с мъже - има много, които са напълно нормални, в интелектуално отношение също са ок и в секса ги бива.

10

IT-спец

преди 3 години

бирата алкохол ли е, понеже пия предимно бира и вино, спя си добре, мозъка си ми сече, незнам за чения дроб как е но бях тази година на кръвен профилактичен тест и всичко ми беше перфектно, холестерола беше до минимума.. та сигурно има разлика между алкохол и алкохол...

9

Личен опит

преди 3 години

1)Спираш да сънуваш кошмари. 2)Имаш пълноценен сън. 3)Среднощните вояжи до тоалетната се редуцират до един. 4) Подбухналото лице изчезва.5)Отслабваш и спестяваш пари!Описаните промени настъпват след 7-10дни.

8

0

преди 3 години

ЮСУВЧО - СТАЛИН Е ВИНОВЕН,ЧЕ НЕ СИ СТИСНАХА РЪЦЕТЕ. КЪДЕ ЩЕШЕ ДА СИ .

7

авраам

преди 3 години

ДО АНОНИМЕН -КАЗАХ ЛИ ПРЕДИ 1 ГОДИНА, ЧЕ СИ ИНВАЛИД.

6

авраам

преди 3 години

Глава която не е пила ,нищо не е родила.

5

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ние не пием бре братя.Ние се ваксинираме!!!И вчера бая се бях наваксинирал, за кой ли път.... ;)

4

Бау

преди 3 години

няма да го спрат. Това ги кара да забравят проблемите си.

3

Да, ама не

преди 3 години

Алкохол пият истинските мъже. Само някакви жендари не пият алкохол. Не пиеш ли по 300-400 грама твърд алкохол всеки ден, както и 2-3 бири като разредител, ще почнеш да напълняваш, остаряваш и няма да ти става онази работа.

2

Анонимен

преди 3 години

Дедо Доне, дядо ми се казваше Андон, Бог да го прости, най-хубавото име имаш.

1

Дедо Доне

преди 3 години

Като спрете алкохола и вирусите могат да ви нападнат.