9

ne

преди 3 години

До Малкият Рукно ковид идиотчета като тебе са им ходили на гости след като са се моласквали и баросвалиили направо са работили там после

8

Малкият Рук

преди 3 години

И тези са ходили по купони и молове и са се заразили нехранимайковците. Нали така, ковидиomu?

7

Калашников

преди 3 години

Във всички домове е едно и също - някоя мед.сестра или санитарка работи в инфекциозно отделение, вътрешно отделение, летище и т.н. и после при старците. Как могат да допуснат това? Колкото народ умря от медицинската им помощ!!! Да заработват на сто места. Както и някои доктори, които след болницата отиват да заразяват в частните си кабинети. Лошото е, че на съответните бели ко.кош.ки и на съвестта им не тежи, разтоварват бюджета, НОИ и т.н.

6

МАНГЪРЯН

преди 3 години

Няма такова нещо! Такъв вирус няма!Аз Мангъра! ви го казвам! ВЕРВАЙТЕ МИ!Ще ви чипират!Чипа се казва (секретно) EL39! Има и резервен - GU81!

5

Анонимен

преди 3 години

Как са открили огнището? От публикацията не става напълно ясно дали е имало някой с оплаквания или да правени просто профилактични тестове. Изглежда и възрастните хора го карат вече без симптоми. Още един пропаганден балон за уязвимостта на възрастните хора е на път да се спука.

4

Ау

преди 3 години

Тая голяма специалистка,разбира само на джоб ,сметка и торби,уж беше голяма специалистка.гнида.

3

аде де

преди 3 години

Ами гасете бе, к'во се чудите?

2

Ред

преди 3 години

Ангелова,в дома за стари хора в село полковник Савово също има заразени,ех друго е да вземеш мънииии от общината и да мълчиш,но скоро ще получиш своето.

1

ковид измамник

преди 3 години

Каквото и да ви говорят, става дума за пари - ами те и без това си умряха, ами не ги потърсиха в срок, аме те техните имоти станаха наши имоти, ами ние отде да знаем...