21

Анонимен

преди 3 години

По-доброто място означава нищото.Излиза,че нищото ,е по-добро от нещото наречено живот.Пълен абсурд.

20

Анонимен

преди 3 години

Дано отиде на по-добро място! Ето това става от безхаберие и пренебрегване на КОВИД-19. А ние пускаме берачи на малини да сеят зараза и разрешаваме тия пpимaти да се качат на самолетите, за да заразят и убият още хора...

19

Анонимен

преди 3 години

Добре де! Починал човекът, член на малка и не чак толкова известна група. Откакто е починал БГ радио само за него и "днес" само за това пишат. Бива бива, но...

18

Анонимен

преди 3 години

Е чак голям творец.Две песни имаше на кръст.Отвратен съм от Георги Тошев и неговите агиографии за всеки от тяхната каста.Всякаш други хора няма извън медиите.Хиляди свестни българи се борят всеки час с коварната болест,а Тошев говори за мрънкане.Отвратителни и той и Илиана Раева,вие сте псевдо елит.

17

Стоимен

преди 3 години

И аз съм го срещал някъде 2005-2006 за 10мин. Бяхме в гимназията. Приятен, без его на звезда, природно възпитан човек - абе добра душа. Жалко когато такива хора си отидат рано.Съболезнования на близките му.

16

Анонимен

преди 3 години

Лека му пръст на отишъл си без време млад и талантлив човек! Но тези, които са отишли да го изпратят, какво е това дебелоочие бе хора, отиде си човекът от тази гадна болест, а вие най- нахално сте го изпращате без да спазвате нищо, нито дистанция, нито маски, ръкуване, прегръщане, просто срамота пред паметта му!

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Друже, не е добра идея да говорите така по повод *** на един човек. Не е добра идея да твърдите какво "знаем всички". Не, не го знаем! Някои твърдят, че го знаят. Сега не е място за спор, а за смирено мълчание пред паметта на един покойник. И не, той не си отива напълно. Остават песните му. Това е друга, духовна форма на живот. И в това е постижението на личности, като Димо!Вечна му памет!

14

Ro

преди 3 години

Голяма загуба за и без това клетото ни творческо общество... Има толкова много, които не заслужават и ден на тази земя, но трябваше да е точно Димо.

13

пепе

преди 3 години

Явно певачките са по-важни от хилядите баби и дядовци, убити от вируса...

12

Фактите !

преди 3 години

В България терминът ''дисциплина'' , не е познат , не вярвам и за в бъдеще , просто , МАНТАЛИТЕТ НА ЕТНО-СЪ !

11

Анонимен

преди 3 години

И пак никакви мерки за сигурност.Стотици са се събрали,всякаш са на концерт и са се изпоразили.Ужас е просто нашето обшество.

10

Анонимен

преди 3 години

Беше добър човек. Сбогом.

9

........

преди 3 години

Почивай в мир и лек път на душата ти! До скоро!

8

Анонимен

преди 3 години

Нека бъде светъл пътя на душата ти приятелю!

7

Avraham Rabinski

преди 3 години

Човешкият живот е пренебрежимо кратък миг от съществуването на атомите които ни изграждат и имат милярдна история от самото формиране на Вселената.

6

Редови Гражданин

преди 3 години

Срещал съм го преди няколко години, случайно. Изглеждаше много позитивен и ненатрапчив човек.Нека почива в мир и сила на близките!

5

Анонимен

преди 3 години

Вече е легенда, защото го няма, гласът му ...изчезна, както уникалният на вокалистката на "Кренбърис", затова ето така осъзнаваме, как всеки човек е уникална планета.

4

аноним

преди 3 години

Защо пак сте без маски,млади хора?!Заради другаря ви,отишъл си толкова без време,си сложете маска.Болестта не прощава.

3

Анонимен

преди 3 години

Ето, това е финалното решаване на проблема! Няма връщане назад! Всичко хем е кристално ясно, хем обикновеният човек не може да го възприеме. И всички приказки за "едно по-хубаво място" са като успокоение за разплакано дете. Защото знаем, че няма такова място! А иначе - храна за размисъл за всички, за които "няма Ковид, всичко е измама". Все пак жалко за тези, които остават тук. Един талантлив и добър човек вече никога няма да Е!

2

Анонимен

преди 3 години

Много тъжно. Да почива в мир