41

Сата НАТО

преди 3 години

Смъртта на този човек трябва да лежи на съвестта на всички омаловажаващи вируса кови.ди.оти - Мангъри, Фигуранти и останалите червени мижитурки.------Ти някакъв биолог ли си, епидемиолог ли си, доктор на науките ли или обикновен прьд льо?

40

Анонимен

преди 3 години

Вирус няма и маските са само за да ви унищожат като хора.

39

Б

преди 3 години

39 ти от къде знаеш експерт ли си що ли ?чувал си явно и ти е харесала мисълта.Язък за Димо .

38

уф

преди 3 години

като ги видя тези селси самоковки шарени плочки ми се повдига . църквата е стара в друг стил и това като селски мегдан

37

Анонимен

преди 3 години

Странен народ сме. Събират се хора да погребат човек починал от COVID и 1/2 от тях без маски, на тумбички. Не знам - по-високо от Бог ли се мислим??? Ами сложете си маските де! Бъдете внимателни!

36

ПГП

преди 3 години

Здравите хора не умират от този вирус, а само тези с придружаващи заболявания. Взимал е наркотици години наред и организма му е бил увреден от тях.

35

Пян_Гъ

преди 3 години

Бог да го прости Димо от P.I.F. С групата правеха добра музика. Слушал съм ги в клуб и представлението беше невероятно. Много съжалявам за него. Дано Господ даде сили на близките му.КЪМ ХЕЙТЪРИТЕ: Вирусът не се влияе от това дали носиш маска или не, а от нещо друго вътре във всеки от нас... Ако ме разбирате де, щото идва малко сложно за марксисти... Още веднъж, почивай в мир, Димо!

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен34По скоро на тия от ГЕРБ, че не мислят и мерките които вземат са неадекватни. А да и на всички тия, дето уж ревът че има ковид а маските на гушата им. Някой дори и нямат маски . Справка - снимките. Та даже и се целуват и прегърщат, кат на циигаанскаа сватба. Аре дърпай.

33

Анонимен

преди 3 години

Смъртта на този човек трябва да лежи на съвестта на всички омаловажаващи вируса кови.ди.оти - Мангъри, Фигуранти и останалите червени мижитурки.

32

трън

преди 3 години

Какви разпоредби Ви преследват, когато няма последователност/логика в действията на тези които ги измислят...не е само в родината.

31

Благодаря за песните

преди 3 години

Сбогом пич !

30

Анонимен

преди 3 години

Спокойно бе, пич(ка), маските не са задължителни на открито, каква е тази истерия?

29

Анонимен

преди 3 години

Тези са нагледна демонстрация, че българинът не слуша и не спазва разпоредбите. Най-смешното е, че на погребение на човек, починал от коронавирус, се стбира тълпа, пее, свири на китари и ПРИ ТОВА - БЕЗ МАСКИ! А пресата снима ли снима.В един друг сайт вече бяха направили връзката - концерт на ПИФ на 27.11, Димо с усложнения в болница на 09.12.Колко още народ трябва да измре, за да се освестите бе!И за родната милиция - това се случва на 50 метра от МВР, ама нямаше кьорав полицай. Защо ли?

28

Песимист

преди 3 години

навсякъде дори в крайни квартали като моя в момента е лудница - по половин километър опашки пред офисите на куриерските компании, човек до човек в Хипермаркетите - този в който си купих обяд, дори количките бяла съвршили. Българина се е засилил да Празнува - какво точно и той не знае, държава няма, иковомиката е в канафката, външните заеми сигурно 2021 ще се удвоят, т.е. помече от взетото през последните 30 години. Какво празнуват, не знам, но ще има много умрели - не само от вируса, а от глад!!

27

Вирусът

преди 3 години

само това и чакаше! интересно, дали починалият би искал още да загинат в негово имe?!

26

Клепоух прилеп

преди 3 години

На 45 млад не е със сигурност просто си е бил чичак човека.Някой рано други късно каквото каже вероятностното разпределение.

25

Анонимен

преди 3 години

Ковид е перфектното лекарство за планетата, защото повечето тъпациии и антиваксъри ще бъдат отнесени като куцо пиле домат. Колко трябва да си *** да не спазваш елементарни мерки, които всички държави в цял свят са обявили и приели?!? И да пискаш, че нямало пандемия докато не се сблъскаш челно с нея за последно?!? Но да, тъпиите пишлемета да му мислят.

24

До 24

преди 3 години

Ами музикантът е бил част от бутиковата градска ,,десница", която си мисли, че светът се върти около нея.

23

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера причината за това особенно голямо внимане? Следя българската поп и рок музика?

22

Анонимен

преди 3 години

Човека си отиде от корона, но на снимките доста хора са без маски в непостредствена близост: начин да демонстрираш култура и съпричастност.