10

Митко

преди 3 години

Това ще стане ясно,като приключи разследването.Не се изказвайте неподготвени в стил-Пулев.Дали са вътрешни или външни.Фирмата се опитва да заблуди клиентите си за да няма отлив.

9

Бойколина

преди 3 години

Велком оф деведесетте.Подпалват заведенияобират банки , банкомати , магазини ...

8

мутренски години

преди 3 години

мутренските години се върнаха.така е с мутра начело.

7

Без вътрешен човек?

преди 3 години

Без вътрешна информация?Значи бандитите са много умни,като земните героиот Стартрек,Старгейт и др.фантастични сериали-влиза в извънземен звездолети веднага го подкарва.Ние в нов автомобил като влезем и ни трябват редуказания за да успеем да го подкараме,но те са много печени и само катопогледнат кое да е устройство втренчено и то тръгва.Така и бандитите-самоса погледнали буса втренчено,охраната е паднала и парите са се телепортиралив техните джипове.

6

аз да ви обадя

преди 3 години

Разбира се че не са замесени, защото (както казва един от форума) нищо в Бг не се случва без участието на бивш или настоящ гавазин.

5

До №1

преди 3 години

Не се разбира кой унищожава и кого:Хора от ГЕРБ"унищожават"другите или другите "унищожават"хора от ГЕРБ.Кметът е червен,но разумен човек споредданните покрай водната криза.Червеното ръководство на общината "трепе"гербери или гербери "трепят"червени?А ролята на кмета и общинарите каква е?

4

до колегата

преди 3 години

какво да очакваш в държава , където в момента в които ти преведат заплатата/социалките отиваш до банкомата и си ги дръпваш, щот зна"ш ли ги банките , друго е да си ги имаш под възглавницата.

3

джипси кюрити

преди 3 години

Ако сметките за ток и вода не бяха толкова високи и не се надписваха постоянно, хората щяха да използват разплащателни сметки и да плащат по банков път. Нямаше да има нужда от хиляди охранителни фирми, които да пренасят милиони в брой в бронирана баничарка с охранители със 600-700лв заплата.

2

А кой

преди 3 години

КОНКУРЕНТНА ФИРМА С ДОБРА " ОРГАНИЗАЦИЯ". ЛОГИЧНО Е.

1

Анонимен

преди 3 години

Вярно ли в Перник се преследват и унищожават неудобни хора на ГЕРБ с знанието на институциите!?