175

Анонимен

преди 3 години

До 187За бъдем коректни етнически македонци в България има.На преброяването преди 10г. са 1600човека,като 1100 са с двоино гражданство на хора родени в РСМ,но тук учат или работят.Демек 500 БГ граждани са се хванали на скопските лъжи.

174

Анонимен

преди 3 години

До 190Недей да лъжеш!ДПС беше във власта и дълго време имаха министри в земеделското ,социалното и др..На областно ниво,областни управители ,началници на полицията -турци.

173

до Turgut

преди 3 години

Мисля, но очевидно на теб не ти се отдава. Как да помохамеданчат всички българи, като им трябва рая??? Безправна рая, която да насилват, експлоатират, да работят ангария.Според Шериата с мюсюлмани не могат да правят това. Имам много приятели в Доспатско - Борино, Змейца, Касък, Доспат и Барутин. Всички се имат за българи, а не за нещо друго. Твоята пропаганда -някъде другаде!

172

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е много тягостно да си македонист в България. Презирани от обществото,виждайки че и самата Северна е обречена. Нека,това е вашата отплата. Живейте с този срам и болка!

171

Turgut bey

преди 3 години

Едно и също. Дедите ми били българи, но приели исляма, а неговите отказали твърдо!? Първо, никой не е ислямизирал насила, иначе 500 години щяха да стигнат, мисли! Второ, има документи. Откъде сме дошли, къде ни заселва султана.. Трето, след исляма и курсове по турски ли е имало. Македония е много напред. Заев управлява с албанците. Външен министър е Османи. Никой не се сърди, и не обижда. Тук ако стане Османи някакъв, ще има да скачате. После, защо има ДПС. Затова. Иначе не давате достъп до нищо

170

до Благоевград

преди 3 години

Българските турци имат същите права като етническите българи.Помаците са българи мохамедани,освен ако мохамеданин не е станал някакъв етнос! Ромите имат повече права и от българите. Македонци няма! Куку!

169

до София

преди 3 години

Ахахаха! Ще регистрира на коча! Няма го Гошо Тарабата, Тито и Сталин, не го ли разбрахте?

168

Анонимен

преди 3 години

Калъч за макетата

167

/

преди 3 години

До петричетнически македонец ми звучи като марсиански динозавър. Какво ти е етническото? Нима твърдиш, че е имало "македонци" преди 1944 по онези бивши български земи? Боже, какво направо комунизма с хората!Ще ми превеждат на "македонски" Талев и Вапцаров, след като те НИКОГА НЕ СА ЗНАЕЛИ за съществуването на такова нещо. Естествено, всичките им творби ОСАКАТЕНИ УМИШЛЕНО, за да няма думата България вътре!Бог забавя, но не забравя!

166

До Turgut bey

преди 3 години

500 години слагахте българите на дръвника, помохамеданчвахте,трепахте, насилвахте и сега дойде да се правиш на застъпник на човешки права.Кога ще се извините за тези 500, за арменският геноцид, за геноцида в Източна Тракия 1913? Кога ще дадете земя и права на кюрдите? Айде друм!

165

ей

преди 3 години

До Turgut beyкъде ги видя тия "македонци" у нас? Ти къв си? Ако не си българин, защо ми пишеш на езика? Какво го дириш в България? Това, че се турчееш не те прави по-велик, напротив - никой не харесва бътлгароотстъпници, а очевидно ти си потомък на такива. Само не ми излизай с легендата за турския си произход. Ако беше турчин, нямаше да си роден в България най-малкото. А "македонците" са нещо много вредно за България, защото са създадени изкуствено чрез геноцид на българите от онзи край.

164

Анонимен

преди 3 години

Ясно, макетата се мразят повече от нас.

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174Ние нарочно подкрепихме Албания за ЕС, макетата за това *** кръв сега, да видят хубаво ли е :)) Може би на това се надяват сърбомакедонците, да се отчуждят от България колкото се може повече, само ми е жал за тези които се определят като българи, сигурно на клада ги водят :( :))

162

Бай Илиян

преди 3 години

Аз съм от село Габрене,Петрич и сме на една плюнка разстояние от античните македонци. Не съм видял македонци в Петричко. Може да има, но дошли от Вардарско, местни не познавам.

161

Turgut bey

преди 3 години

Българите трябва да се откажете да определяте произхода на хората. Никакъв урок не си взехте от възродителния. Това престъпление срещу човечеството, когато милицията влизаше с калашник при старата ми майка. Всеки да си се самоопредели. Унас има турци, има помаци (които не желаят да им казвате българи), има и македонци, които искат да са такива. Какъв е проблема? На вас не ви е хубаво да ви казват татари, а вие може да определяте? Кой ви дава това право?

160

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Българският език е Македонски език написан на Руска пишеща машина. Така звучат нашите глупости. Сега остава да има държави Сибир,Алтай, Памир и т.н. Държави създадени на базата на географски области,...пълни български простотии..и т. н

159

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл да се занимаваме с титовци, а да градим добри отношения с албанците. Те са бъдещето. Вардарско ще е албанска земя до 20 години, така че проблемите ще се разрешат с времето.

158

Барселона

преди 3 години

До Анонимен170..Те всички са българи...

157

169

преди 3 години

Няма етнически македонци и никога не е имало! Това е болшевиско -сръбска креация. Съпругата ми е от село Скрът, Петричко. Идвал съм 100 пъти в Петричко, македонисти не съм видял.

156

Анонимен

преди 3 години

До 163Като става на въпрос, сръбския също произлиза от нас, въпреки че си имат различните физиономии от нас :)) Трябва да разберете, че сърбите винаги са били против нас, може би защото са ни били васали до османско, имали са 50-60 г. на независимост от този период, понеже сме си водели вътрешно политически войнички, това им е на сърбите :) Нападнаха ни с надеждата да сме слаби след Освобождението, бихме ги като кучета :))