215

MK

преди 3 години

В Гър ия даже трепят хората, които показват български корени. Николаос Златкос - ккаъв грък е? Казандзидис - Казанджиев и още и още. Поне великомакедонците да турим на мястото.

214

Анонимен

преди 3 години

колко са били сърбите в Македония в началото на миналия век, когато тази територия е дадена на Сърбия, и колко са били българите-------Е, и?И сега какво следва?

213

Пиянниа помак

преди 3 години

Някой виждал ли е как *** дере по сръпско? Ядене, пиене, ебене.... В българската армиа. Няма мили очи, плячка да има. Бобото ми е казвал.. 1919 набор...

212

До 227

преди 3 години

Българите (или една част) са живеели северно от Армения още в началото на първото хилядолетие. Има сведения от арменски летописец, че в 35г. много българи се преселили в Армения заради някакви вътрешни техни размирици. В руските сайтове има информация и за древна българска писменост (български руни), която е съществувала много преди славянската ! В района над Черно и Каспийско море е била древната България, преди тримата по-малки сина на хан Кубрат да тръгнат на запад.

211

Пирински Македонец

преди 3 години

1 586 000 българи ( 22,6% от населението на България живее под прага на бедност) живеещи ПОД прага на бедността(б.а. прага на бедността е определен за обл.Монтана на стойност 268лв.) призовават 240 бг депутати със заплата от 6500лв. да им повишат социалният статус или поне за ден да си разменят местата!

210

До 231

преди 3 години

Казх ти, но пак ще ти кажа - има официални статистически данни от преброяванията преди тази територия да бъде дадена на Сърбия - намери ги, прочети ги, и тогава ще ти стане ясно защо на болшинството хора там бабите и дядовците им са българи ! Пфуу, отврат..!

209

До 230

преди 3 години

За какъв съд (че и международен ) говориш ти бе, наред ли си изобщо ?! Тук става въпрос за нагла кражба на българска история, и от по-ясно доказателство едва ли има нужда, но има още много такива !

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 231АМИ НЕ ГОВОРИШ НА ФРЕНСКИ, НАПРИМЕР... ИЛИ НА ШИПТЪРСКИ...Та вземи се в ръце и си помисли откъде си. Говориш ли на езика на Александър Македонски? :)))Или някой ти е промил мозъчето с вОда от ВардАро?

207

До 228

преди 3 години

Хайде намери официални статистики колко са били сърбите в Македония в началото на миналия век, когато тази територия е дадена на Сърбия, и колко са били българите ! Щото аз съм гледал - изобщо ги няма, влизат в общото "други" - около 60 000. Това е - когато ФАКТИТЕ говорят, и србите мълчат !

206

Анонимен

преди 3 години

Е то само половината шиптъри не са вече с български паспорти. Не знам за какво се щурат да се правят на нещо, дето не са. То и не знаят езика на Александър Македонски, а приказват на диалекта на баба ми.

205

ББ

преди 3 години

Те така са учени,началниците им от русия и сърбия така правят...налагат "правото" си с насилие...и това насилие се подкрепя лицемерно от наши "съюзници"към които сме лоялни,да разрушиш паметник на невинни хора удавили се...каква омраза...в 21 век да учиш децата си,че българите"първи ги признахме за независима държава/са ти врагове...е несправедливо меко казано...троянски кон на Русия,ЕС политиците са зависими и импотентни и водят съюза към разпадане за да угодят на Путин...предават САЩ

204

Анонимен

преди 3 години

Какъв да се чувства човек на когото майка му, баба му са българки, не ми е ясно-------А откъде ти е ясно, че майка му и баба му са били бугарки?

203

Анонимен

преди 3 години

на византийската рисунка, изобразяваща смъртта му, отгоре пише ясно "Цар Български"-------И какво като пише? В кой международен съд се произнасят присъди по византийски рисунки? А това, че Скопие е било столица на Сърбия, признава ли се?

202

Анонимен

преди 3 години

Македония е била част от Сърбия, а не част от Бугария.

201

Анонимен

преди 3 години

Най-новите изследвания доказват,, че България е сформирана още по рано, 165 г. пр.х, значи 18 века и половина. Сърбите може да пробиват мозъците на македонците, но следите от историята вадят истината на яве.

200

Анонимен

преди 3 години

България е с над 1300 годишна история, това е най-силният показател за един народ.

199

со Маке

преди 3 години

Со маке донска наденица от Леки,ке те утепат бре Танасе,ке ме утепат друг пат

198

До А.И. и други

преди 3 години

Аз мисля вече официално да попитам вашите власти - какво е станало с 1 200 000 българи (според официални преброявания), които са живеели в началото на миналия век (само преди стотина години) на вашата територия - избити ли са, от чума ли измряха, преселиха ли се някъде толкова народ (КЪДЕ???), нека някой обясни, защото това са много народ - 2/3 от вашето население !

197

До А.И. 208

преди 3 години

Нас не ни интересува вашата история, а това, че вашите управници се опитват да крадат нашата ! Тук не става въпрос просто за история и политика, а за нагло фалшифициране на идентичност, и нежелание от ваша страна да се признае истината ! Това е големият проблем ! Не може във вашата Уикипедия да бъде предстваян например цар Самуил като "македонски", когато на византийската рисунка, изобразяваща смъртта му, отгоре пише ясно "Цар Български", и далеч не е само това ! Сега стана ли ти ясно ?

196

ч

преди 3 години

Вето до дупка и голяма грешка за подарените им ваксини - по добре беше да ги изхвърлим у Охридското езеро. На тези неблагодарници - признаване на жалката им държавица, танкове и т. н. и какво получаваме винаги - шут в гггза !