42

Анонимен

преди 3 години

Нека умрат от глад, да им дойде акъла и да свалят тираните!

41

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 3 години

Фактите са много различни! Явно върхушката в България се опитва да накара хората да повярват в това, че България е рая на земята. Тази сутрин се колебаех в избора си за закуска, в магазина между : грозде, боровинки, малини, череши, киви, банани, авокадо, нар, ягоди и др. И най-дълбоката криза, в която може да попадне Англия, ще бъде светлинни години по-напред от България... за съжаление.

40

Активист на БСП

преди 3 години

Ами да берат ягоди и да ядат ингилизите! Никой не им е длъжен с нищо,нали искаха брекзит....Да се оплачат на Сорос....

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Ще е супер да успеят да съберат всички, които биха се навили за тия 10 на час. Ама от целия свят, ако може.

38

Таню

преди 3 години

Титаник ще има да потъва още много пъти догодина... Хем кофти, хем чудесна гледка - саркaстичнитe кoпeлета по лице в калта... Дебeли социалки гледащи с неразбиране изпоръбените празни щандове... Разбира се, друг ще е виновен... ;)

37

Параход

преди 3 години

Цитросови плодове и банани може с кораби. Всичко може с кораби, но кой ще организира мащабно товарене и разтоварване? С камиончето е по лесно.

36

Анонимен

преди 3 години

Не ги мислете.Не им е зле и никога няма да им бъде.Ще си внесат берачи,миячии т.н.Ще има много кандидати за минимума от 10 паунда на час.

35

Анонимен

преди 3 години

Наглобританците сами си вкараха автогола Брекзит. Сега да не почнат да хленчат, че нямали какво да ядат и магазините и празни -- като са им празни главите кога гласуваха на референдум -- така ще е... каквото поискаха, това стана. Айде сега у лево!

34

Анонимен

преди 3 години

Глупости чакайте ги да умрат от глад и да има някакви сътресения нещата ще си дойдат на мястото.

33

Абвгдже1234

преди 3 години

Всичко е политика,този нов щам го има навсякъде вирусът постоянно мутира ,както грипа.Всичко това е заради брекзит,за да ги сплашът .Ето вижте какво ви чака бри брекзит ,и то само защото една държава иска да излезе от този мафиотски съюз .Една държава която иска да запази националноста си.С това искат да покажат на други държави това ви чака ако искате да напуснете.Англия ще се оправи ще си възтановят производството на всичко което им е нужно.Ама ние да му мислим ,и то след въвеждането на еврото

32

Съветникът

преди 3 години

Яжте пийте и добра дума думайте. ...и си носете новите дрехи.

31

Мда

преди 3 години

Стига ревахте. Харчете си парите в БГ, че след месец пак ке редите дувари у Англия. Добре че да те да ви вземат за роби.

30

Дзъ

преди 3 години

Да си припомним ограниченията за руския пазар. Оцеляха. И те ще оцелеят. И ние ще оцелеем, ако се изправим пред срив в доставките отвън. През втората световна война хората са били изправени пред доста по-сериозни дефицити и са оцелели. Може пък тези кризи да се окажат и по-благоприятни за човечеството от развития свят в битката с наднорменото тегло. Просто няма да похапват френско козе сирене или скаморца през ден

29

Край

преди 3 години

Бългачето се смее на англичаните- мааани бегай.Англия е почти колкото България а народа и е спечелил всичко което може да се спечели - завоювал е половината свят а целия е накарал да говори езика му.Българчето е загубило всичко ама се присмива на ангичаните че не щат Мария Габриел да им разпределя техните пари.Дали ние ще се смеем последни

28

Анонимен

преди 3 години

Атентат срещу приближени на СИК:Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон" Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове.", в-к Капитал", 31.03.1997 г.Цветанка Карагьозова днес е по-известна като Цветелина Бориславова.

27

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Като имат агнешко и сьомга, за чий са им плодове и зеленчуци! Бира нали има!

26

Ахмед

преди 3 години

Така става когато от създаването си една държава е Колонизатор.

25

Мразя Южна Корея

преди 3 години

Аз мисля че даже ЮК е много по-голям враг мразя ги.

24

Shrek

преди 3 години

Най-големият враг на Бьлгария, след Русия е ЮК! Да пукнат дано!

23

Анонимен

преди 3 години

Великобритания отива в Океания, а Европа става Евразия.