47

Анализ

преди 3 години

*** Христова е позор за семейството си, за журналистиката, за почтеността в човешки план, за България. Дано тази жена няма деца защото не виждам как би ги възпитала в нещо различно от продажност, корупция и отнемане на собственото си достойнство. А пък ако вече има - Господ да е с тях!

46

Порно

преди 3 години

При всичките измишльитини за Скрипалите и Навални ... вече не се трогваме от фентъзи жанра със шпионска тематика. Няма качествени сценаристи на запад вече!

45

Смях в залата

преди 3 години

Шпионин с четири различни паспорта, извършвал шпионаж в Русия, не бил баш шпионин, а турист, а паспортите не били от службите, а по роднинска линия (четири различни държави!!! *** и рода), а той милия вършел само законни действия в Русия и не търсил секретна информация, а само искал да разбере къде са забележителностите в Москва.Тая вечер Хамериканеца е отпуснал шепа долари за празниците е драскачите в сайта започнаха да копаят журналистическото дъно... Тези драскачи да срам за семействата си.

44

Анонимен

преди 3 години

До ЯгуарЯвно не си дочел. През 40-41 60 % от тежките и средни танкове опериращи в Русия срещу Хитлеристите са английски или американски. Американската продоволствена и техническа помощ е критична за удържането на критичните етапи от войната. Неграмотни сте, но то това е официалната Кремълска линия, тъй че нищо чудно, че само толкова знаете. Руснаците даже се опитаха да омаловажат помощта: сметнаха я като процент от общите доставки през войната, без значение каква, колко и по кое време е била.

43

Весели празници

преди 3 години

Днеска мене ме изтезават и гонят мутрите от дома ми утре и с вас ще направят същото!Концлагер в Перник

42

Не че нещо

преди 3 години

А в Перник има лагер за изтезания на неудобните на Гешев и ББ но това е дреболия,живейте си живота!

41

Патриот

преди 3 години

Има клипчета от световното по футбол в Русия 2018 как англичани с буквално с пяна на уста обясняват каква кретенска антируска пропаганда ги заливат,как са щяли да ги бият да ги тормозат щото са англичани у тях и като са дошли в Русия са видели само приятни хора ,чисти градове ,никаква омраза към тях радушно отношения от руснаците!Разправяха как BBC и техните правителсва ги лъжат и им промиват мозъците ,че никой не вярва на глупотевените по адрес на Русия!

40

Ягуар

преди 3 години

До АнонименЗа Американците войната на чужда територия си е била чист бизнес и нищо повече. Чак 44-та след като вече отдавна е било ясно, че швабите са пътници пратиха на фронта едни ***. А, "помощта" им за СССР е била "ленд-лийз" (заеми и наем), тоест чист бизнес, който стартират пак 44-та лятото. А, дотогава руснаците с чия "помощ" се оправяли с немските туристи?

39

Анонимен

преди 3 години

До ЯгуарПак американците помагаха, да са живи и здрави.А руснаците само от вътрешен туризъм си затриха 20 милиона, та ние сме се закахърили за човешкия живот в Блатото.:)))))

38

Ягуар

преди 3 години

Абе то преди 79 години една група немски туристи около 6 млн. тръгнаха на туризъм с туристическата им агенция вермахт и не излязоха живи от Русия. Че тука за един мушморок сте се затръшкали.

37

съвет

преди 3 години

съвет - никога не правете туризъм в държава с диктатор с малък корнишон.злобните дребосъци с власт могат да решат да си излеят гнева върху всеки.

36

V

преди 3 години

Аве стига с таз разветка ве. Ми плащат им да разузнават и те разузнават. Сталин подцени разветката и виж кво стана .Тези хора просто си вършат работата. Да ги заменят и готово.

35

Анонимен

преди 3 години

Руснаците един ден ще си платят за всички простотии.

34

Анонимен

преди 3 години

До коми е 5 дена.Всъщност жената едва ли лъже, защото за Коми и българите там пише само хубави спомени.Но когато става дума за властта - не си поплюва.Във всеки случай до Унгени първата руска станция, прозорците се отваряли през България и Румъния, после вече не можело.И са пътували не до Мосва , а двойно по-далече.

33

ови

преди 3 години

Четири паспорта? Бивш пехотинец? Мрънкалник? Кви са тия свободни съчинения? Е.аси и тъпите статии.

32

Анонимен

преди 3 години

Глупости пишеш.Да, прозорците не се отваряха на спалните вагони. 3 пъти съм пътувал до там. Една ли е за да не избяга някой. Но пък още тогава техните спални вагони нямаха нищо общо с нашите. Беше си доста уютно. Вагон- ресторант с топли ястия, сутрин -чай или кафе от т.нар. проводник. 2 денонощия до Москва, ако не се лъжа.

31

Анонимен

преди 3 години

Самотен турист от ЦРУ .Интересна измислица .А руските туристи и бизнесмени са лоши момчета. Мдаа ...

30

Анонимен

преди 3 години

Никой не е умрял да ходи в Русия.Същата трагедия като по социализма.Има една книга на българска лекарка, работила години в Коми, където ходеха българи са секат дърва.Разправя, че във влака, с който е пътувала след като са влезли в Русия прозорците се заключват. Така са минали през цяла Русия и едва не са се издушили.Да не би във влака да има шпионин и да скочи.Ненормалници отвсякъде.Тия са по-диви и от африканци.

29

МИ 9

преди 3 години

До Анонимен-Ти па , в този разграден двор ли ? Тук за сите американски войнички ,през сите години , ще ти дам линк кои са били ! от ввс,вмф ,св, и колко танка и скапани бтр и жипки са идвале...та чак и парашутисти (въздушни балерини от -БАД ТЬОЛЦ- ГЕРМАНИЯ !

28

Сандо

преди 3 години

тоя е пътник ако не кооперира