67

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Да допълня... Ха Ха Ха никой не можел да се ******ва със САЩ Нали чете как Ким Чен Ун го нарече дъртият изкуфелник ,наи чете как китайците посрещнаха патладжана обама ,нали чете как филипиница обиди пред цял свят Обамччето .Да не ти говоря за посрещането му във Куба Ха Ха Ха посмесището САЩ кой ги еб***ава и за слива вече .

66

Анонимен

преди 3 години

До Да допълня...Твоят Байдън, докато встъпи в длъжност, вече ще е забравил, че е избран за президент! На 78 години, какво изобщо очаквате от него? Кукла на конци...

65

Мутри ВЪН

преди 3 години

A e САЩ и Русия що не се разберат да спрат да пилеят пари за въоражаване и шпионаж. Трябва да насочат усилията си осново в науката и здравеопазването. Да решат проблемите с пренаселването на света но не с войни подяволите.

64

Анонимен

преди 3 години

"Те са отвлекли турист" Този вярва ли си? Едва ли, но защо очаква другите да му вярват!?

63

1111111111111

преди 3 години

Турист, хахах, бивш моорски пехотинец, с няколко паспорта, щото "имал семейни връзки"! Някой вярва ли му?? Че и интервюта дава! Хич не са строги с него явно....... Много нагъл янки!

62

Анонимен

преди 3 години

До komitataи журналисти.

61

Анонимен

преди 3 години

Като е толкова зле как дава интервюта.

60

komitata

преди 3 години

Аз не съм чувал досега някой обвинен в шпионаж да е виновен всички са туристи или дипломати

59

до 62

преди 3 години

тая класация от туристическата агенция на путинчо ли е публикувана ?

58

до 63 ОФ

преди 3 години

руската мечка като гледам е тотално проскубана и гладнаЗапада ги държи като мечките на синджир , където им свиреха на гъдулка да седят на задни крака Всъщност и Китай са им опънали един синджир и ги карат да подскачат казачоци :)

57

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Само че Русия си плащаше за ленд лииза на америка със желязна руда и други полезни изкопаеми и накрая получаваше бракувана техника от САЩ за нищо непотребна .А англия получаваше по ленд лииза само нови оръжия .

56

Отечествен Фронт

преди 3 години

Този шпионин от какво се оплаква толкова много че бил лежал със убиици ,кога шпионираше чужда държава не се оплакваше .Той какво иска да лежи със леки жени .Айде сега 16 годинки на топло във Гулаг за да се научиш друг път да не припираш до Русия със лоши намерения .Това ги чака и другите англосаксонски шпиони дръзнали да шпионират Руската мечка .

55

Анонимен

преди 3 години

"Москва би Ню Йорк, Париж и Лондон като най-желана туристическа дестинация за 2020!Всеки е добре дошъл там и си тръгва с много позитивни спомени, стига да не е американски шпионин и агент. Как милиони туристи, посещаващи я всяка година, не се оплакаха?"==============================Да не забравяме и Санкт Петербург, който в тази престижна световна класация я следва по петите.

54

Оф

преди 3 години

Да се чуди човек, тоя турист чий го дири толкова често в Раша! На туризъм бил! Честичко и приятел си завързал, явно му липсва и често често ходи да го види... историята на Пол не е чиста, за съжаление...

53

Анонимен

преди 3 години

Пол Уилън прекарвал дните си в шиене на затворнически униформи в лагерната "работна къща". Прекрасно. Нали не работи в уранова мина. От какво се оплаква?Американският шпионин с четири паспорта Пол Уилън ще прекара най-малко още 14 Коледи и Нови години в руски трудов лагер на югоизток от Москва, където е светло, топло и мухите не го хапят. От какво се оплаква? Излежавал присъдата си в лагер, заключен заедно с убийци и крадци. Но те са хора, а Пол е високомерен. Да се смири, че ще му е тежко.

52

Анонимен

преди 3 години

:) сибирската империйка винаги е била на-а-ка-на до ушите мракобесие , москвичи и комунизъм :)не случайно руските водкаджии продължават да бягат на запад като невиделиА путинчо и ердо продължават да се обичат в креватчето :)

51

Анонимен

преди 3 години

"Хванаха ме и ме приковаха"Към стена ли са го приковали? С вериги ли е прикован?Този Пол Уилън не е обикновен турист, а непризнат писател-фантаст.

50

Анонимен

преди 3 години

Високопрофилен затворник, даващ интервю пред BBC ли е Пол Уилън или е невинен обикновен турист, притежаващ четири!!! паспорта?Какво значи високопрофилен затворник? Надут от гордост и убеден в своята изключителност наглосакс ли?

49

Анонимен

преди 3 години

Рискове на шпионската професия.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"През 40-41 60 % от тежките и средни танкове опериращи в Русия срещу Хитлеристите са английски или американски"Ха ха!И как са ги докарали хилядите танкове ?През фронтовата линия?За няколко хиляди лизингови изтребителя - да.Да не бъркаш нещо със скрап за леене на 34-ките?:):)