87

Анонимен

преди 3 години

По-добре в трудов лагер на Путин, отколкото в секскомуна на Луначарски!

86

тя

преди 3 години

Гурист -шпионин !

85

Рашко

преди 3 години

Какво може да се очаква от държава, която с гордост претендира да е правоприемник на СССР, ръководена от "бивш" офицер от КГБ, и с население предимно от "бивши" крепостни и колхозници?!!

84

vlady

преди 3 години

Трябва да го настанят в Снежинка, Черния Делфин, Белия Лебед и т.н. да се научи на ред.

83

Щерев

преди 3 години

Крайно време е България, САЩ и ЕС да изгонят всички с руски паспорти....или са шпиони или са..урви,терористи и окупатори..

82

Хахаха

преди 3 години

ИЗВОД:Не ходете в Русия! Взимането на заложници е държавна политика !!!

81

Анонимен

преди 3 години

Еми, каквото търсил, това и намерил, в руски затвор му е тежко :)) Мафиотите от руската мафия в Америка казват, че за тях си е 5 звезден хотел в американски затвор :)))

80

Анонимен

преди 3 години

Да бе, американците в Москва са туристи, а риснаците във Вашингтон са шпиони. Може и да повярвам.

79

Калеко Алеко

преди 3 години

До До Калекото 81 ... Говоря в по общ смисъл, а това че такива като теб ме репликират ми показва че съм улучил десятката ... Между другото като стана въпрос за дипломати на времето западните дипломати които трябваше да изпълняват мисиите си в раССия, приемаха престоя си там като наказание ... и страдаха от ди_ария и депресия ... !!!

78

Ром"с

преди 3 години

Нещата с Пол Уилин са таквиз...той превежда сума за "телефон" и получава флешка с красотите около Москва ...това е неговата версия ,а всякой сам да решава какъв е той ...

77

а бе ей пожелател

преди 3 години

До Мутри ВЪНТи СЛУЧАЙНО да знаеш че 1/3 от населението на САЩ са на хранилка при ВПК!?

76

До Калекото 81

преди 3 години

Ти бръкаш шпионите с дипломатите или й ти гониш жълтото като медиите у нас ?)

75

U2

преди 3 години

Този си заслужава напълно съдбата...Ако наистина е шпионин-нека сега плаща за дето се е оставил да го хванат по такъв балъшки начин...Ако пък е обикновен човек да плаща сега за глупостта си..Можел е да отиде къде ли не по света,ама той избрал точно прокълнатата от Бога рассия...Нека сета да си стои там...Заслужил си го е!

74

ззз

преди 3 години

Някой повярва ли на НЕЩИЧКО от написаното?А бързат със сделката. щото като се махне Тръмп и ще управлява не Деменцията, а неговото Вице , т.е. усойницата с Правилният цвят на кожата, "Съветвана" от Правилните хора.Т.е. нищо добро не го очаква този "турист".

73

Калеко Алеко

преди 3 години

До Патриот ... Нищо ново под слънцето, руските патриоти в българския форум пак се засягат на тема Матушка русь ... !!!

72

Като в рекламата

преди 3 години

Туристът? Стига глупости! Хората ви се смеят!

71

Патриот

преди 3 години

Калеко *** козяшкиии ,за чий го крепиш транс-атлантическия бе ??Безродник сорозоидтски!Мрязим и ненавиждаме американския окупатор и световен терорист!

70

Калеко Алеко

преди 3 години

В раССия нарочените за шпиони ги пращат В Гулаг, в Северна корея ги разстрелват, а в цивилизования свят ордите от руски шпиони, хакери и всякакви други бля_дки просто ги екстрадират, за да дадат възможнаст на товарищ путин да предприеме своите реципрочни действия ... !!!

69

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Патриот ТОВА Е ИСТИНАТА КОЯТО СИ НАПИСАЛ АЗ ПЪК ПОМНЯ ЕВРОПЕЙСКОТО ВЪВ фРАНЦИЯ КАК 200 РУСНАЦИ ПРЕБИХА ОТ БОЙ 1000 АНГЛИЧАНИ И ПОСЛЕ ПУТИН СЕ ПОДИГРАВАШЕ СЪС ТЯХ КАТО ПИТАШЕ КАК Е ВЪЗМОЖНО 200 ДУШИ ДА БИЯТ ХИЛЯДА ККЛИПЪТ ГО ИМА ВЪВ ЮТУБ.

68

Поручик Ржевски

преди 3 години

Морски пехотинец отива в Русия да снима Москва, но се запознава със служител от ФСБ и пламва страстно приятелство и остава няколко месеца. Дълги вечери с борш чорба и пелмени, водка и сельодка. Откровенни дискусии за това колко пола е редно да дефинира държавата. Смешки пред комуналката за наивноста на чичко Адолф....Лоши руснаци, как може да не вярват в този разказ?