19

Проблема е голям:

преди 3 години

С тия малки неща дърпате надолу организация или институция дето в настоящия момент не трябва по никакъв начин да бъде дърпана надолу и тия глупости са като камък на шията. Дори и да съм ги решил тия неща по един или друг начин, то не е защото са били на лична основа или искам да извлека някаква користна изгода. Няма такова нещо - някой каза, че професионалистите са им големи длъжници и държава и бизнес, а това е направено да се върне професионализма и етиката. В спора между Платон и Аристотел!

18

Анонимен

преди 3 години

Направете ги Vaccine BMW edition, iVac, FaceVacc, Adivac и т.н. и веднага ще почнем да се ваксинираме. В крайна сметка всичко е суета.

17

Анонимен

преди 3 години

Докога ще повтаряте като папагали, че българите вярвали в конспирацията? Люк Монтание - откривателят на HIV ясно каза, че това е пипнат вирус. Шефът на Пирогов каза, че вирусът е тунингован. Професор Боян Чуков каза, че има черно на бяло, където Бил Гейтс и Сорос говорят за редуциране населението на Земята, защото сме били много и ресурсите на планетата свършват. Е, кажете при това положение къде са конспирациите? Дефакто това си е чистата истина.

16

НЯМА ЕПИДЕМИЯ

преди 3 години

Няма епидемия няма вирус !!!За грипо-гоподобен вирус с недоработена ваксина искат да увредят здравето на хората.Освен тона на новите щамове както при сезонните грипове ваксини не действат пак боледува само с отрови се трови.Няма лечение и няма лекарство, НО пък пробутват ни ваксини, които също НЕ лекуват. Вижте worldometers от всички случаи 99.5 % го карат леко и сами оздравяват без лечение и без ваксини. Едва 0,5% са тежките случаи на вече болни стари и / или инвалидизирани хора.

15

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Няма да се ваксинирам, коронавирусът не е нищо особено - дребно грипче, което минава малко по-бавно от обикновено. Няма никакъв смисъл да се ваксинира човек с опасна нетествана ваксина срещу болест, смъртността от която е под 1%.

14

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е личен избор. Като се ваксинираш,част от мерките не следва да те засягат.

13

Ма ви оглупяла...

преди 3 години

Слагам си ваксинката и си пея. Който не се ваксинира - зверски глоби, пандела и отказ от лечение.Ще ви дам аз едни конспиративни теории, то името си не знае как да пише, мисли, че като вземе две дози от витамин В-6 се получава витамин В-12, тръгнало да се дълбочей по вирусология и имунология и конспиративни теории.

12

Анонимен

преди 3 години

Конспиративните теории са нов вид суеверие, вид ,,дяволска намеса,,.Лично аз в този смисъл съм в групата на атеистите.

11

Само казвам:

преди 3 години

Че това не е начина - има го вица с момчето и момичето в киното. И това не е начина ... не е начина личните ви отмъщения да се забъркват и омотват с едно друго отмъщение дето е на цял народ, цяла държава и респективно на много по-могъщи същностти ...

10

Анонимен

преди 3 години

Когато неолибералите нямат доводи започват да говорят за конспиративни теории, това е един вид защитна реакция.

9

До Германец

преди 3 години

Хасане, стой си в Германия, като не харесваш България!

8

Знаеш ли к'во м

преди 3 години

Има някакъв много интересен манталитет на някой български жени - скъса с гаджето си, разведе се с мъжа си или просто иска да му отмъсти за нещо - иде намери някъв *** - и.з.ч.у.к.а се с него, ама записва на клип всичко и после му го праща само и само да го унижи и да му отмъсти. Значи с такива жени си нямам работа аз, проблема е, че тяхното отмъщение после рефлектира върху цялата им организация и цялата мотивация на тия дето ги познават и после що ми гледате гърба!

7

Германец

преди 3 години

100% - 20% = 80%Хмм... нямаше ли нещо с тези 80%? СлучаЕност???!!!

6

Истукан

преди 3 години

Тези дето не водят здравословен начин на живот, ще трябва да се ваксинират, но за тези дето водят здравословен начин на живот не е нужно да се ваксинират, а и те няма да искат, защото ваксината за тях не е здравословна.

5

точно така

преди 3 години

Еми значи 80% ще си живеем в същото положение - ама без да мрънкате, че нещо е затворено и не ви дават да пътувате, ей! Човек сам каквото си направи, никой не може да му го направи

4

Бау

преди 3 години

любопитно е да се види кои вярват в конспирациите базирано на образование и професия.

3

Анонимен

преди 3 години

Тази снимка на Фандъкова я ползват доста в статиите на Днес.бг

2

Анонимен

преди 3 години

Това, че ни е калпава здравната система не е повод да се ваксинирам.

1

Анонимен

преди 3 години

Вас какво Ви интересува, колко ще се ваксинират? Ваксинацията е личен избор, както аз не съм отишъл да убеждавам желаещите да се ваксинират да не го правят, така искам и те да ме оставят на мира, ако съм решил да не се ваксинирам.