59

Да ми откраднат:

преди 3 години

Чекмеджетата от моето скромно Valve бюрце, как ще я карам нататък с тоя Шепърд кючек. Поне да бяха прибрали Кучета в чекмедже .... дай ми ги ... дай ми ги ... дай си ми S.T.E.M. проектите, че иначе *** и побои!

58

Фрайзьор

преди 3 години

Сега, да ти обясня ***:Сарс вирусите влизат през АСЕ2 ензима. Само клетките на основните органи имат АСЕ2 рецептори. Защо е нужно да си биеш ваксина и да си заразиш клетките с тунингованата РНК - на кости, тъкани, кожа...?Като цъфнеш след ваксината като майска роза, да не ми се сърдиш, че не съм ти казал.

57

Анонимен

преди 3 години

Винаги ми е било интересно защо си мислите, че анкетираните не лъжат в отговорите?Не се знае колко процента казват това, което мислят.

56

Казват:

преди 3 години

Бил съм станал голям гадняр тия дни, а директността ми била като удар с оранжево-черен метален тежък предмет. За новата сюрреалистична година ако знаете к'во съм намислил ...

55

Анонимен

преди 3 години

Мда, като научих 3 чужди езика позабравих българския.

54

Анонимен

преди 3 години

Гответе се за *** грип най късно 2022

53

Анонимен

преди 3 години

Не могат да напишат три думи правилно, но от ваксини разбират.

52

Анонимен

преди 3 години

Противници на ваксинирането срещу COVID-19 са 45%.-------Да почакаме още някой да понесе тежко ваксината или недай си боже да умре от нея и тогава да ги броим противниците. Пилците се броят на есен в такъв смисъл.

51

Анонимен

преди 3 години

Я какви умни ***, вече разбират от вируси, ваксини, РНК, браво.

50

Анонимен

преди 3 години

Ексклузивна новинаНовия щамп уплаши Киро БрейкаИска пълно затваряне и никакво отваряне

49

До 20те %

преди 3 години

Ваксината е тунингована РНК която влиза във ВСИЧКИ клетки на организма, не само в заразените от вируса. Това нали ви е ясно?

48

Ицоооо ....

преди 3 години

Ей Хазарт - виждали ли сте ми оранжевото бюро с колелца на работа? А оранжевата щанга? С хора дето не притежават лична оранжево-черна щанга не разговарям. Знаеш к'во бюрце - чогун ти казвам, стара кремиковска реколта, ама тия сега искат да налеят пари в един такъв хамбургер като в Аз съм гладен и не мога си направя липсващите две чекмеджета. И на шкафчето му няма ключалката и ръкохватката. Престави си к'во краднене - да ми откраднат чекмеджетата и ключалките и ръкохватките. И пак е красиво ...

47

Анонимен

преди 3 години

Нашето семейство няма да се ваксинира.

46

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!

преди 3 години

да се ваксинират всички мерзавци в бели престилкии Бойковите башибозуци - неподкупната ни мутро-полициянека тези гадове да опитат юдо-масонските елачи на Бил Гейтс на собствен гръб въобще всички дето налагат фалшивата пандемия - задължителна ваксинация !!!

45

Анонимен

преди 3 години

Никой не съм видял да го е страх от Ковид, дори един :)) Видях един комшия дето го изкараха болен от "чумата", казах си - най-сетне след толкова пропаганда видях, минаха месеци, година, не видях болен, но се успокоих, най-сетне :))) Естествено се чудеше какво да ми каже, измисли че го е боляла кожата :) Пазете се, много рядък вирус, но за сметка на това ще ви боли кожата (пълни глупости) :)

44

кога

преди 3 години

ще пускате новия вирус ? само да не е като оня за З-та та СВ дето ги прави като д.ебили.

43

Хазарт, не че нещо

преди 3 години

Ама пиенето на бира е свещеннодействие, молитва към ония с брадвите, недей така, човек един път да се порадва на нощна варненска плажна линия, пиенето на бира нали знаеш, че е само за много добри приятели, ние че сме се виждали с вас отдалече в Търново недей обижда цялото студенстко войнство, че ще има "Чест и дух".

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Произвежда и емигранти!

41

Анонимен

преди 3 години

Вяксинирам се на секундата но ваксини няма това е истината.А като няма ваксини как да се ваксинира човек

40

Анонимен

преди 3 години

Не преувеличавайте. Хората ги е страх да кажат, защото се опасяват от мерките на хунтата - побой, затвор, пожар, злопулука на пешаходна пътека, лечение в бг болница...