79

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се ве безмозъчни, мене са ме ваксинирали много като малък, но срещу доказани болести, явно действат :)) Даже лекарите във военна болница ми казаха че имам 41 градуса температура и само са се молили, нищо друго не са можли да направят :)) Оцелях, дори след 20 години съм още жив :)

78

А ми тогава?...

преди 3 години

А бе от един път не се става ама не разбра ли че два пъти ще ваксинират

77

Еми и аз мога:

преди 3 години

Да вържа някоя рима, ти не разбираш поезията на заобикалящата реалност. Ама търся нещо на работа, работа да върша дори, и все пък като потърся, изчезнало с магия като, и гледам как някой прибира, но не го знам кой е дори и почвам много да пия и да млатя с щангата си! И линейки и писъци се чуват и е поетично дори, как сирените пеят в морето, а щангата неуморно звънти! Тоз който сви ми ги господи (ама не казвам кой) бял ден да не види с неговите *** крадливи лъжи!

76

АЙДЕ , БЕ ИМПОТЕНЦА

преди 3 години

УДРИ СИ ЕДНА РУСКА ВАКСИНА , ПОНЕ КАТО УМРЕШ , ДА СИ КАТО МАТРОСОВ...!ШЕ ТИ НАПРАЙМЕ СТРАШЕН ПАМЕТНИК, БАШ НА КОПИТОТО...ТА ДА ГЛЕДАШ ЦЕЛА СОФИЯ!ЩЕШ ,ЛИ..??!

75

Пенсионер

преди 3 години

Ми, така и виаграта са измислили - при клинически тест на лекарство за сърце. Сега да видим какво ще се пръкне от ваксините с Бионтек. Дано да е нещо хубаво.

74

Импотенц

преди 3 години

Абе има надежда, нали Файзер имат опит с виаграта. Значи това би било полезно странично явление. Така поне мъжете ще се ваксинират първи.

73

Анонимен

преди 3 години

Бай Тъпчо, аво ти порасне чишката след ваксината е уин - уин ситуация.

72

ПроСоТо

преди 3 години

До лъжци,ти па!Еми в офиса са били осем човека."Осмия" е попитал останалите седем и те,водени от чувството си за "безпогрешност",просто са стъкмили стъкмистиката...После "Деветия" е парафирал:-"Да са пусне!"...И готово!..Лесно,удобно,"красиво","впечатляващо",..ВЪЗДЕЙСТВАЩО ,и най-вече :- ДОХОДОНОСНО!

71

вярващ

преди 3 години

Стана така,че човек за човека е звяр,Да славиме Бога и да се пазим от ваксини,бъдете разумни

70

Тръгнал съм вчера

преди 3 години

Да снимам - 120 квадрата дори, търси се служебната камера с 13 мегапиксели ... няма я никаква даже и никой не знае къде ... Твойта мама в главата с щанга кремиковски тип ...

69

бай Тъпчо

преди 3 години

Днеска бажанака чул, че най-новата коронавирусна симтоматика била да те боли петата бе.Като ми го каза и подскочих кат ужилен, ами мене *** болят и двете бе, значи са *** хванали по едно време и короната и мутанта му неден...Ама ваксината не била ваксина ами генна работа-демек, може и аз да стана мутант и кат са сберем заедо чудно ша си прекараме...Вика бажанака, че можело да ми порасне нещо дето преди съм го нямал-ами айде де, нали съм кьосе, барем сега брада и мустаци ша имам

68

Анонимен

преди 3 години

До Разумен човек"да бъдат принудени да се имунизират доброволно" - хахахах - и този се пише "разумен човек"... По телевизията ли те излъгаха, че си разумен или...? Как може някой хем да е принуден да направи нещо, хем това нещо да го наричаш доброволно? Струва ми се, че си се ваксинирал точно преди да напишеш този коментар. ... :) ...

67

До Жоро

преди 3 години

А мене Жоре ме е страх от ГМО ваксините.

66

Анонимен

преди 3 години

останалите обмислят така ли да ви имам статистиките

65

лъжци,

преди 3 години

долни, смешни евро атлантически плъхове.как пък го сметнахте бе, кой питахте, а?

64

Анонимен

преди 3 години

Тая ваксина хем е принципно нова, хем много бързо я измислиха.Е сега с риск да ме наречете конспиратор ще кажа, че един от начините да стане това е , ако този, който е създал ваксината да е създал и вируса. Знае как и откъде да го атакува.Не ли?

63

К'во сте намисл

преди 3 години

Гадове ... Да разграбите комплекса ми тип Valve - колко ли бой ще ядете в тази студена мъгла ... Ще си преосмислите приоритетите бързо набързо, че в дървен апартамент ще седите за много дълго време .... Дай ми ги, дай си ми ги - и Casio-to 13 мегапиксела и новия проектор и новите стойки и двата S.T.E.M. проекта, че в спешното няма да ти е смешно, ще бъде противно дори, а те са виждали гледки, но като твоята ...

62

Жоро

преди 3 години

Всеки със страховете си . Едни ги е страх от корона, а мен от неадекватни шофиори. Смъртността и там е висока, а мерки никакви.

61

Анонимен

преди 3 години

Защо си мислите, че като се ваксинира човек не разнася повече патогенна?Просто той или не развива заболяването, или ако го развие клиничната картина е по- лека.Коклюшът например, знам че е бактериална инфекция, все още си циркулира и ако не си имунизиран като се заразиш, а това става от имунизиран заразоносител, развиваш болестта, която протича много тежко, и след това имаш естествен имунитет. Казвам го от опит. Та защо тогава се намеква че неваксинираните щели да бъдат лишавани от достъп и пр

60

Инфо

преди 3 години

За пръв път в историята на човечеството се ползват генно модифицирани ваксини в масов план. Има само подобна ваксинация за Ебола с няколко хиляди ваксини в Африка. Рисковете са огромни и затова никоя компания производител не може и не иска да поеме отговорност.