46

ЛОШО

преди 3 години

23 милиона само за Депутатите - но това е върха на Айсберга .Ако добавим Общинските Съветници в България - те се доближават до заплати на Депутати - сумата става над 1 милиард лева .Моето мнение е - само Депутатите да са на Заплата - разни селски и градски Депутати да са на Почетна Длъжност - без заплата .

45

Безсрамници!

преди 3 години

23 милиона за 240 депутати за 12 месеца са 8 000 ЛЕВА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА НА ДЕПУТАТ !!!

44

Теодоро

преди 3 години

ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЮЧЕНИЕ БГ ДЕПУТКИВ ЗАТВОРА МАЗНИ НЕЩАСТНИЦИ

43

До 41

преди 3 години

Да, тия в момента стигат за всички българи по земното кълбо, а не само за аспаруховите !

42

Умен българин

преди 3 години

Предлагам в университетите да има специалност "Депутат", та да уредя децата !

41

Анонимен

преди 3 години

БЕДНИ СМЕ КАТО ДЪРЖАВА , И НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ТОЗИ ЛУКС !-----България не е бедна , напротив тя сред най-богатите в югоизточна Европа , но не е случила на управници .

40

Истукан

преди 3 години

Много са свършили,. Затова няма да гласувам докато не се изчисти тази помия и ***.

39

Фактите !

преди 3 години

За ,...представителите , на обръчите от фирми !Да се закрие НС , на анс нитрябва са мо едно работещо правителство , с образовани кадри в кабинета .Не ни трябва и Президент от който не зависи нищо , защото :БЕДНИ СМЕ КАТО ДЪРЖАВА , И НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ТОЗИ ЛУКС !

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Ами има разходи за служебните им коли, охрана от НСО, командировки и т.н....нали ние плащаме, на кой му пука :)) Той и Кобричката взе 4 милиона, но трябва да плати на промоутъра си, треньорите си и т.н....:))

37

не търтеи ,...а

преди 3 години

...тРътеи !Тия същества дали знаят , каква е народната ''ЛЮБОф'' към тях ???

36

Анонимен

преди 3 години

40-50 депутата са предостатъчни,другите да ходят на къра да копаят.

35

Azz

преди 3 години

Дано за изключително неприятни неща да харчат парите си тези толупи!!!

34

11

преди 3 години

23 500 000 : 240 = 97 916 лв. делено на 12 = 8159 лв. на месец заплата на дупетат.

33

Анонимен

преди 3 години

и още два пъти по толкова за герберски калинки

32

Манолов

преди 3 години

До @ @ @Съгласен съм. Няма и личности за президент, сегашният е карикатура, която е замесена в пностановките с партиите и правителството.

31

Манолов

преди 3 години

Това точно Народно събрание се е направо за разпускане, заедно с оставка на правителството и - на СЪД, всичките заедно, със забрана да се занимават с политика ДО ЖИВОТ!

30

@ @ @

преди 3 години

A какво да кажем за за този запъртък - Президентството ? Никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на даваното за гр. Враца и областта и. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен и злобен безделник, известен Грипенчо Фигуранта както и антуража му от безполезни, но oгромен брой чиновници, баджанаци и доносници на ДС ? Толкова ли сме богати !!!

29

Анонимен

преди 3 години

Броя на депутатите трябва да спадне с 1/3 веднага тогава, още от началото на 2021г - все пак е криза, а това са излишни разходи за хора, които не изпълняват фунцията си, т.е.самоотлъчват се от работа. При три самоотлъчки, следва уволнение - поне по кодекса на труда.

28

Ивайло

преди 3 години

Преди време смятах колко пари от тази сума отиват да се преброят всяка сутрин като започват работа. Сумата беше 1-2 милиона. 2020 година използват методи за преброяване от миналия век...

27

240 тулупа

преди 3 години

безполезни безделници смучещи нашите пари