38

Русофила43210

преди 3 години

Путин ела и ме спаси от Бойсо Методи БорисУв Не издържам повече

37

да,да ама не

преди 3 години

Чичко Джо Байдън спечели изборите и извадиха Навални от нафталина! Следват заигравки в Беларус, с газовите тръби в Украйна, Северните потоци, Южните потоци......! Херо беше наскоро в Козлодуй! Не че нещо, но да не сърбаме горещата каша ние българите пак посред зима като 2008-2009г.!

36

Анонимен

преди 3 години

Навални много взе да се отвива. Накрая ще вземе да настине и тогава вече германските болници няма да го спасят.Приказките за червената шапчица вече не са на мода, сега на мода е приказката на Навални в туитър.

35

Bond

преди 3 години

Смееех! Ако ще трепеш някой неудобен, най-сигурното е да му намажеш гащите с отрова.

34

анонимен

преди 3 години

До Няма значениеБил в "твърда" форма, колега! Каквото и да означава "твърда" форма! Но все пак на долните му ***!

33

анонимен

преди 3 години

Били му гo нaмaзaли пo долните гaщи! И Мaрия Пeвчих вeднaгa зaнecлa прoбa в UK!? Прeтoплeнa мaнджa oтпрeди 2 мeceцa! Cигурнo руcнaцитe пaк ги пoпилявaт тия глупocти пo руcкитe cи caйтoвe! Тaм бъзикa c гaщитe нa тoя "клaн нeдoклaн" бeшe прocтo крacив!

32

Няма значение

преди 3 години

ама остава главния въпрос: Как "новичока" от бутилката се е оказал по долните *** на Навални...имам хипотеза...:)))

31

ПРИМЕР ЗА ФЕЙК-НЮЗ

преди 3 години

направо достоен за учебник как НЕ ТРЯБВА да се пуска балон в медиите. Твърде наивно, съшито с бели конци

30

Анонимен

преди 3 години

Боже какви нещастници са руснаците !!!

29

Анонимен

преди 3 години

Джуджето е много злобно и страхливо. И най-малкият опит за опозиция се смазва с отрови.

28

АМИ ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА

преди 3 години

да го тровил тоя ***. Най вероятно са англичаните, те обичат всякакви такива гадости с отрови. Като си спомним колко шум имаше за Литвиненко, а баща му после искаше прошка от ПУТИН. Березовски го "самообесиха" в банята, после НОВИЧОЦИ маде ин лабораторията в близкото градче до Скрипалите, където живееха. Изобщо даже следите за смърта на БОРИС 3 водят в ЛОНДОН. Най-вероятно са те. Толоква некадърни в КГБ не са.

27

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще отричат, вие да не си помислихте, че ще си признаят? Опита за отравяне е ФАКТ! Все пак Навални е бил в кома, а от Германия изпращат чартър, който го взима за лечение в Берлин. Взимат му се няколко проби, които са изследвани в независими лаборатории и доказват наличието на новичок. Дори Ангела Меркел го потвърди.

26

БАСНИТЕ на ЕЗОП

преди 3 години

са по-достоверни. АГЕНТ на КГБ ще разказва подробности по обикновен теелефон на някого за свръхсекретна мисия.... По-скоро е чиста постановка и тоя неубиваем 008 НАХАЛНИ е говорил с негов човек, представил се за руски агент. Нали никой не знае какъв е гласа му... Оставаше и видео да пуснат. Да ама не, както казваше един приведен в кръста евроатлантик.

25

към 15-я Хахаха

преди 3 години

Съпоставете фактите и преценете може ли да става дума за едни и същи служители:1. На 20.12.2020 г., на тържествено събрание послучай 100-годишнината на службата за ВР на чекистите /ФСБ/, Президентът Путин отбеляза тяхната превъзходна работа. Например това, че в началото на този век в Русия са ставали по 800 терористични акта за год., а през 2020 г. терористичните актове на територията на РФ са само 2 бр.2. "Хлъзнали" агент на ФСБ и заблуден, че разговаря с лице от ФСБ на РФ, той разкри ...

24

Анонимен

преди 3 години

Бе то и Стенли Кубрик не може измисли такъв сценарий, да не му градят образ на тоя на неубиваем. Героите на Мaрвел пасти дя ядат.

23

ТОВА КАК ГО ДА ЧЕТА

преди 3 години

че КГБ-ФСБ не могат да ликвидират някого на собствена територия, като "грандиозен" успех на ЦРУ-МИ6 или като поредната басня от фейковите ЗАПАДНАЛИ МЕДИИ на САЩ и слугинажа им

22

Със същия успех

преди 3 години

НАХАЛНИ можеше да позвъни и на дядо КОЛЕДА. А свидетели от амбасадите ще се закълнат, че това е истина. ЦРУ неназован източник ще каже , че има достоверна информация....и ВЕРВАЙТЕ ИМ...

21

Анонимен

преди 3 години

Путин мноого отдавна трябваше тихо мълком да го отвлече и го даде на прасетата! И после няма човек няма убийство, няма проблем!!

20

Анонимен

преди 3 години

Нахални има телефонния номер на убиеца си ? Хахахаха от всички агенти Нахални звъннал баш на убиеца и си поприказвали, Ааааааааа, туй само за пред някой гербоидник може да мине.

19

Мнение

преди 3 години

Пандемията яко удари Холивуд и сега режисьорите са хоум офис и яко пишат....