58

тя

преди 3 години

"Обадих се на убиеца си и той си призна всичко" На това се казва "смях в залата " !

57

тя

преди 3 години

Какво стана със Скрипал? Спомня ли си някой за този предател? Сигурно е на небето -края на всеки предател !

56

тя

преди 3 години

Американски агент, бори се за власт , ама няма да я бъде !

55

ЕЛИ

преди 3 години

ЗАПАДНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ТВЪРДЯТ ,ЧЕ НАВАЛНИ Е ОТРОВЕН С НОВИЧОКТОВА ЗНАЧИ,ЧЕ ТЕХНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ ИМАТ ТОЗИ НОВИЧОК,АКО ГО ИМАТ КАКВО ПРЕЧИ ТЕ ДА СА ГО ОТРОВИЛИАКО ТЕ НЯМАТ ТОЗИ НОВИЧОК КАК РАЗБРАХА ,С КАКВО ГО СРАВНИХА ЗА ДА КАЖАТ КАКВА Е ОТРОВАТА БЕЗ ЕТАЛОН ЗА СРАВНЕНИЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ДОКАЖЕ ОТРОВАТАМНОГО АМА МНОГО ЛЪЖИ

54

а мне все равно

преди 3 години

Навални и той руснак. Аз нямам очаквания. Да се тровят един друг чума да ги вземе.

53

Анонимен

преди 3 години

Какво друго да кажат руските служби!

52

Обективен

преди 3 години

Тоя Навални ме открехна на една далавера - ще взема да звънна на шефа на някоя банка и да се представя че съм министъра на финансите. Спешно да преведе 1-2 милиона по моята банкова сметка.

51

Перфектния план

преди 3 години

как се прави цветана революция? - внедряваш обучен опозиционер!Десетки години тренировки в популизъм. Западно демамгстсто - невероятна висота!Бит, култура - почти като на руснак. Актьорско майсторство и лъжезагриженост изпипани до съвършенство.Обаче Навални се дъни на полеви условия - хич го няма в главата.Как да му се доверят обикновенните руснаци? - Е, зомби няма как да се отрови!...

50

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще ни отровите нас от тая дъвка!

49

Анонимен

преди 3 години

'Новините' по темата много равномерно и режисирано се разпространяват в медийно пространство - няма как да не се забележи!Цялата работа ама яко е декорация - просто грам съмнение не оставят западните медии.

48

Казах

преди 3 години

Молодец Алексей!Дави этих ФСБшных гадов!Когда царь кони двинет то еще многое чего узнаем!

47

Анонимен

преди 3 години

Обичайните смешки.

46

Диана

преди 3 години

А може и да му е казл нещо този Кудрявцев, което не е задължително да е истина...Съмнявам се, че един агент от такова ниво ще говори такива неща по телефон, а ако наистина го е казал, то това трябва да означава, че страната, която непрекъснато сънува само нападения и вражески конспирации има много слаби агенти, всъщност изобщо не е подготвена за вражеска намеса и не очаква такава! А това е малко вероятно!..

45

ПроСоТо

преди 3 години

крайно време е руснаците НАИСТИНА да му спретнат един "инцидент" на тоя и така да прекратят тая МИЗИРАБЪЛСКА сага...Човек трябва да е КРЪГЪЛИДИОТ за да се хване на въдицата,че една от най-могъщите служби в света-КГБ,не е в състояние да ликвидира НЕЗАБЕЛЕЖИМО когото си поиска,а ще го остави да се прави на телевизионна звезда.Още повече,че всичко "се е случило" НА РУСКА територия!..абе ,щуротии!..Пълни!..Ама шааарани-дал Бог..За резил..

44

МИ 9

преди 3 години

Защо Навални не признае ,че е имал остър панкреатит и ако покаже изследвания ще се види ? Какви отровители са от руските служби ,ако не могат да отровят един *** ! Той жив е направо смешен и жалък ,но мъртъв ще е герой . На кой му е нужен пидала ........на запада ?

43

Въпрос!

преди 3 години

КОГО ЛИ ТАКА ЯРОСТНО ЗАЩИТАВАТ ДЕМОНИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ!

42

Анонимен

преди 3 години

По долни ***!

41

Джо

преди 3 години

От руснаците по- жалки са само българските им слуги. Тук ги има доста.

40

Чебурашка

преди 3 години

Световната Здравна организация алармира за нов зловреден щам на русофилията - "булгарикус путлерастикус" , който бил засечен за първи път в България. Оказвал необратимо влошаване на способността за адекватно възприемане на действителността.

39

Анонимен

преди 3 години

Оставете вие дали и кой го е тровил.Кажете ми тоя има ли го поне на една снимка където не гледа с празен поглед в нещото а на лицето му няма горчива или фалшива гримаса?Тоя дори и на професионални фотосесии, гримиран и дирижиран, и пак не може дори да докара изражение на читав човек.