26

Анонимен

преди 1 година

до 15Лекуват ги като ги блъскат със антибиотици и какво ли не и ако оживеят - оживеят. Днес погребвам баща си излекуван от корона вирус, умря 5 дена след това от чернодробна недостатъчност. Но те пак го написаха корона нищо , че беше в гастро-ентерологията и майка се грижеше за него. Купувахме лекарства по 130 лв ампулата, защото в болницата няма. Концетратор на кислород купихме (за вкъщи), но във болницата се бил развалил и те не му включили. 1-ва градска в софия претуват май нещата, ужас е.

25

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка не можем да се изолиране постоянно. Докога.

24

анонимен

преди 1 година

Кухата лейка си точно ти. Значи да ходиш напред назад като изтърван от затвор, да се срещаш и да врещиш свободно с когото си искаш, и т.н., но всичко да ти е наред!? Че освен ресторанти какъв бизнес толкова е затворен? Да, намалени са печалбите, но така е навсякъде. Стига с тези конспирации и следете и другите държави, ще има да им дишаме прахта във всичко.

23

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа работи с електронни рецепти, тука било сложно... Ми сложно ще е, като ви мързи да се научите да работите с компютър.

22

Анонимен

преди 1 година

Тая куха лейка наясно ли е че като фалира цялата държава и бизнеса спре да пълни хазната, и нейната заплата няма от къде да дойде, щото продънената здравна каца отдавна е на командно дишане? И докога ще плашат народа с вирус, който няколко човека мои познати изкараха без никакви лекарства. Влезеш ли в болница обаче, почват да си правят експерименти с по няколко антибиотика и експериментални лекарства. Съответно вируса става наистина смъртоносен и болния излиза с краката напред...

21

Личен дофтор

преди 1 година

До фтфПиши им на вайбъра.

20

Анонимен

преди 1 година

До 19Къде ти е нефта и морето та да си като Норвегия и Дания?

19

Анонимен

преди 1 година

Ще ти пламне празния горен етаж на тебе, както ти е празен!Що народ изкара тая есен заразата. Ама нали изследвате придимно влошените и изпълнявате поръчката за наплашаване на населението, само тъпизми дрънкате.

18

Анонимен

преди 1 година

Жена ми и аз изкарахме коронавируса. Тя направи бронхит, аз бях хремав 1 седмица и малко кашлях. Личната и лекарка и изписа да пие два антибиотика едновременно в двойни дози - по телефона!! Нито я прегледа, нито я преслуша. Кажете ми как действат на организма 2 антибиотика в двойна доза? На вирус който бе се лекува с антибиотик. Аз го лекувах с чесън и лимони и нищо не ми стана, жена ми вече 1 месец още кашля. Голяма част от лекарите не стават и животни да лекуват

17

Анонимен

преди 1 година

Време е да се маха Бойко. Фен съм му, харесвах го ама той тотално оцапа държавата. Лошото, е че кризата е и политическа. Няма хора с идеи и потенциал.. само селски тарикати. Жал ми е за България. Имаме всички предпоставки да сме като Норвегия и Дания, а сме толкова назад..

16

Кина

преди 1 година

До Анонимен: 100000 пъти да !

15

Кина

преди 1 година

Ще пламне здравето, любовта и радостта, *** ... ти си знаеш !

14

Анонимен

преди 1 година

Докторе, единственото място, където епидемията пламти с пълна сила и без прекъсване, са вашите лекарски психясали глави. Нямате още алгоритъм за лечение, така ли? А как лекувате тогава болните: правите бели магии, извършвате заклинания на древни шамани, провеждате критични сеанси с отвъдното, следвате видения от сънища или нещо друго от този род?

13

Калин

преди 1 година

Стигааа меерки! Оставете ни да живееме! Вие какви хора сте бе!? Почна много да ни писва вече

12

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата мафия са лекарите и фармацията заедно със СЗО.Лъжци.Господ ще се разправя с вас за този геноцид над човечеството и отнемането на свобода.

11

До SS

преди 1 година

Добре, че има такива като те, дето са наясно с нещата, да ни светнат.

10

Анонимен

преди 1 година

Добре, хубаво наплю всичко, някои неща с основание, обаче тя какво предлага??? Целият свят се ошашка и в общи линии прави едно и също с променлив успех! Ама не им давали протокол за лечение , абе хора как е възможно в такава ситуация да нямате елементарна комуникация по между си, лекари интелигентни хора са това. Съберете се, решете проблема вместо да се криете и да давате интервюта по медиите. Срамота, хора умират!

9

Анонимен

преди 1 година

Мър мър мър. А какво предлага доктор Чобанова - нещо има ли?

8

Анонимен

преди 1 година

докторицата е балалайка то герб.

7

Анонимен

преди 1 година

Бегай ***, лелче...