16

Сата НАТО

преди 3 години

Ами не се знае от какво е умрял, по принцип вирусът е измислица, според мене докторите нещо са го изпуснали.

15

Анонимен

преди 3 години

Е, що па точно сиатълец?Не е ли сиатълчанин или сиатълиянец?

14

УМЕН

преди 3 години

Музиката му ще остане след него. Следователно не е умрял.

13

Архангел Псувнаил

преди 3 години

"сиатълец по акъл"Никикънчевец по тъпизми. Евалата си, Паржу!

12

47272

преди 3 години

Значи ти не признаваш Спасителя нито мисията , заради която е изпратен на Земята . Изкупителя , чието раждане в плът празнуваме тия дни. И мислиш , че можеш сам да изплатиш "греешките" си, наричайчи меко "грешки" греховете си и се страхуваш да застанеш лице в лице срещу тях, а се надяваш да получиш още много шансове да поправиш " грешките " си в н-ти брой животи. Не се заблуждавай човече. Веднъж е дадено на човека да живее, след това умира и идва съд".

11

Анонимен

преди 3 години

Бялото бялото !

10

Б

преди 3 години

Не честно.Азис е трябваше да бъде.

9

TheCrow

преди 3 години

Музиката му беше разпознаваема и интелигентна. Ех, Димо имал си всичко, но....най-важното здравето...

8

До 1

преди 3 години

Моят баща почина на 58 години, също от Ковид. Последните му думи към мен бяха, силен си и ще се справиш. Много съжалявам за вашата загуба. Бог да ги прости.

7

Съболезнования

преди 3 години

Иначе никой не вярва...нали? Само се горят маски и се отрича?!?

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Не го познавам,но се натъжавам когато си отиват от този свят млади хора,в активна творческа възраст.Съболезнования на близките,Бог да го прости,светла му памет.

5

Фен на готините хора

преди 3 години

Много се натъжих! Димо беше прекрасен музикант и истински човек. Много жалко, че го загубихме. Съболезнования на свмейството му.

4

47272

преди 3 години

Смърт няма.Човек не умира с физическтаа смърт на тялото си.Душата е вечна - вижда и чува и има много прераждания на Земята.Хората са невежи дори не знаят защо са на Земята за да се учат изплащат грешките си от предишни животи и да трупат опит.Празнуват Великден,а не знаят смисълът на Възкресението.Тялото е материя като всички материални неща- душата е тази която го движи и като си свърши мисията в този живот както тя си е избрала напуска тялото и преминава в друго ниво или се преражда.

3

Анонимен

преди 3 години

Още ли се кефите на некадърниците от ГЕРБ и ОП ??Незнам колко народ още трябва да измре за да му дойде акъла на нългарина !!!

2

Анонимен

преди 3 години

И моят баща почина на 44. Най-тъжният ден в живота ми. И да, времето не лекува.

1

Анонимен

преди 3 години

Жалко за децата.И на мен баща ми почина, когато беше на 44 години, а аз на 8 години, пред очите ми от инфаркт. Психическата травма остава за цял живот, времето не лекува.