8

Даааам

преди 3 години

До Калеко АлекоПИЙ СИ ХАПОВЕТЕ ФРЕДОВНО, МНОГО СИ ЗЛЕ!

7

Тъпомер

преди 3 години

Това е най-некадърно и лобистки парламент в цялата история на българския парламентаризма. Хрумките на Борисов и Пеевски ги обличаха в закони, а после ги преправяха. Най-срамните поправки ги прекараха през преходни и заключителни разпоредби, са да не смърдят толкова. Но крайния резултат е, че целия парламент сърди!

6

Калеко Алеко

преди 3 години

Щеше да приеме и повече ако не беше подривната дейност на акционерите от РеМеДето на "Позитано 20", които заедно с Бековокалиста от "Дондуков 2" обявиха война на държавата и българските институции...Джихадистите от Бузлуджа и яз.Копринка, продължават да водят своя свещен джихад подпомагани от метежниците от Орлов мост и пиарите на Иванчева натоварени на платформата на Мая Костинбродска и гумената лодка на Тюлена от плажа на Росенец...но керванът продължава да си върви, въпреки лаят на кучетата..

5

Анонимен

преди 3 години

Следващите,които дойдат след тях да разследват какви закони са приети,защото имаше някои не особено хубави

4

Анонимен

преди 3 години

Само 135?Много малко,бе!Можеха поне два пъти по толкова да приемат и без това го правят на ангро.Пък и техните закони са като врата у поле.Всеки може да мине през тях.

3

Анонимен

преди 3 години

И за малко да приемат и нова конституция дупетатите,писана от Барни Ръбъл.Ама не им се отвори парашута.

2

Мнение

преди 3 години

В нормалните държави имат закони от 200 години и си действат като швейцарски часовник!Нашите всяка година ударно приемат по 100-200 закона които обикновено си противоречат един с други...никой не спазва и даже печени юристи не могат да се оправят в тая каша!За това е пълен хаос и анархия!И даже е умишлена тази бъркотия че да дерат безнаказано народа!

1

баба мара

преди 3 години

и всичките ще бъдат отменени при следващото нс лобиски закони без краи