111

varg

преди 3 години

Видях го на живо в Swinging Hall в Sofiq 2006 година,когато имаше концерт на Voice of glass и Extremum.

110

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости направо не знам как си отиде така.

109

Анонимен

преди 3 години

Просто не мога да повярвам беше прекрасен човек.Сбогом приятелю!Твойта приказка свърши тук но продължава горе.Винаги ще те помним и ще те обичаме приятелю ПОКЛОН!

108

TheCrow

преди 3 години

Страхотен човек! Голяма загуба за българската музика, просто не знам какво да кажа повече....

107

Анонимен

преди 3 години

Сложете си във всяка къща заглушители за лъчеви вълни и сигнали,с които облъчват хората,лекувайте се с обикновени лекарства за настинка и срещу вируси.Не си слагайте безразборно ваксини,след като не знаете какво има в тях и защо ви ги предлагат.

106

И последно:

преди 3 години

Симо 2 беше!

105

Анонимен

преди 3 години

Страхотна музика ,само като чуя тяхна песен и знам че това е P.I.F.!Бог да го прости Димо!

104

Смешници

преди 3 години

До всички сополи, които си позволяват да плюят в един подобен момент, разправяйки, как не са чували нито една негова песен ще им кажа следното. Безмозъчни амеби такива, ПИФ няма как да сте слушали по планета или пайнер. ПИФ винаги са правили музика за хора с акъл. Почивай в МИР Димо, много хора ще помнят песните и теб още дълго време.

103

бай Х

преди 3 години

да почива в мир. беше добър.

102

Хайде, хайде

преди 3 години

Сега, отвратително е, тъжно да се загуби млад живот, но пък това е живота. Ама като се започне с превъзнасянията за супер-група, супер-гениални ... Ами, не. За една тяхна песен съм чувал през живота си за някакво колело. Дори не знаех, че имало втора и трета песен.

101

Аспарух

преди 3 години

До скоро не умираха хора баси, ей тази 2020 лоша година, някакви хора умират други се раждат, абе като цяло ужас пълен. Много е зле ситуацията, досега така не е било. Тази година са умряли двойно повече души от предходните години. По данни на НСИ за 2015 примерно са умрели до 49 седмица 102 200 а тази година 109 900, определено има повишение, но то определено не е апокалиптично, както се представя по медиите.

100

това е края

преди 3 години

новия щам е ужасно смъртоносен по лошо от ебола идва пълен ужас

99

До 92

преди 3 години

"Нема вирус бате, голем си, земята е плоска а от ваксините се прихваща аутизъм, 5g пръска вирус а Бил Гейтс ще те чипира."Поредния с една клетка в мозъка, жертва на фейк новините и социалните мрежи, мислещ се за много свободен, направо вълк. Ами *** на гробищата и ще видиш как вече няма място болен мозък такъв.

98

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да е опасне вируса, да не забравяме че е пуснат с цел да ни избие. Не срещу вируса трябва да се борим, а срещу мерките и срещу политиците/милиардерите/елита.

97

леко грипно вирусче

преди 3 години

А знаете ли кой е най-виновен за големия брой заразени и умрели след август. Дъ;гия чалгар Трифонов. От март казва, че вирусът не е опасен, че НОЩ прекаляват и драматизират и агитираше да не се спазват мерки и хората да си се събират свободно. На тоя трябва да му се търси отговорност за смъртта на хиляди българи.

96

Анонимен

преди 3 години

Абе той и Тупак беше умрял, ама сега си харчи милионите в Бразилия и си пие кайпиринята на терасата на пет-етажната си вила в джунглата в Бразилия...

95

АДС

преди 3 години

от ПУДРАТА ЗАХАР...ПЪЛНА Е С КОРОНА....

94

аз-ът

преди 3 години

наскоро гледах това... стенли. И той заболял от коронката ама прескочил. Питат го как се зарази - онова почва се гърчи пред камерата - ми аз такова, на едно събиране. Не знам дали бай Димо се е заразил така, но е факт, че музикантите някак си не гледаха сериозно. Ходиха на частни партита, свиреха, пееха, веселеха се... Лятоска на къмпинг Градина разпускаха иху аху... Еми Димчо тая крава такова мляко дава мойто момче. Сега някой пак ще кара кооолеллоооо... ама няма си ти !

93

Нормален човек

преди 3 години

Направо настръхвам какви неща се пишат тук. Хора, вас не ви ли е срам? Загубихте ли всяка връзка с реалността? Правило се аутопсия... давало се витамин ц венозно... А за смъртта на Димо мога да кажа само едно - ужасна трагедия на добър музикант - почивай в мир!

92

до Грую

преди 3 години

Странични заболявания имал ли е?--------------Всичи, абсолютно всички хора имат "странични" заболявания!Едни са скрити/пасивни (без проява), други са активни!Човешкия организъм е много сложна биологична с-*** с непрекъснати функции на органите и клетките!А, от механиката знаем, че колкото по сложна е една с-***, толкова повече са структорните отклонения в нея!Тъй, че Груйо, ще те разочаровам!Всеки един от нас в една или друга форма и степен си има "болежки"!