15

ivailo

преди 3 години

14 А ти си от умрелите от страх, дето им се привиждат камиони с трупове...

14

До 11

преди 3 години

Не е точно така. Германия е в локдаун от миналата седмица. Преди това всичко си работеше. Децата ходеха на градина и училище, заведенията. Парковете бяха пълни с хора. Да имаше ограничения, но те далеч не можеха да се нарекат локдаун.

13

Анонимен

преди 3 години

До ivailoОпределено си от стадото заблудени, които изобщо не са наясно с положението.

12

ivailo

преди 3 години

Будните хора протестират по един или друг начин, заспите и овцете се покоряват на всяка заповед.

11

Поздрави от Дойчланд

преди 3 години

Германия е 80 милиона, вие пишете статия за 600 ку-ку протестиращи. Смешна журналистика, смешен 'протест'...

10

Анонимен

преди 3 години

Факт е че Германия се оказва, че доста лошо управлява кризата. Фактически страната е от почти 2 месеца локдаун, няма намаляне на случаите, напротив покачват се. Като резултат се явява че имат същия брой заболели като всички, но драбните магазинчета, ресторанти, заведения за бързо хранене вече дават фира. Това поне го виждам от 1ва ръка.

9

До 6

преди 3 години

От прозореца на дома си. Май много те е яд, а?

8

Анонимен

преди 3 години

Германия не е това което беше само араби и *** са останали вече

7

Анонимен

преди 3 години

Кой протестира? Най-простите и най-нископлатените. Както е и тук. Мими- сервитьорката, която цял живот е взимала заплата под масата реве как нИ можИ да си плаща вноската на последния модел iPhone. Цура- фризьорката, която работи нелегално от 20 години, плаче за нови екстеншъни. Бунтът на ниската класа. Спокойно, нещата ще си дойдат на мястото, ама получихте един звучен шамар тези, които не сте плащали осигуровки. Така и така средната и високата класа всичко издържат (лекари, учители) , ама...

6

Анонимен

преди 3 години

Меркел е новия Хитлер

5

Анонимен

преди 3 години

Гледах ги вчера една шепа неадекватни се влачиха из центъра на Берлин. Освен, че ангажираха един куп полицаи, които можеха да са някъде другаде и да помагат на някой наистина в нужда, направиха задръствания за да попречат на граждани и градски транспорт, друго не постигнаха. Няма и да постигнат. Ignordiots

4

Христо Христов

преди 3 години

В германия има хиляди, които протестират и при това обосновано.Защото мерките са неадекватни, а ес са корумпирани некадърници мислещи единствено за себе си и спонсорите си.

3

Анонимен

преди 3 години

Нормално да протестират а скоро ще има и безредици,а създанията които още вярват във вируса трябва да им се направи обстоен скенер на главите да се види кво точно има вътре!!

2

:-)

преди 3 години

Няма да се оправят тия.

1

АнонимеН

преди 3 години

РАНО Е ОЩЕ !!!ТРЯБВА ДА СЕ ДАДАТ ПОНЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЗА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ХОРАТА КОЛКОТО ИМ ПОМОГНЕ ПОМОГНЕ :)--------------------------СЛЕД КОЕТО ЩЕ ОДОБРЯ ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ СВЪРЗАНИ СЪС ЗАДЪЛЖАВАНЕТО НА ВСИЧКИ ДА СПАЗВАТ ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ!!!КОЙТО ИСКА ДА СИ ГИ СПАЗВА!!!КОЙТО Е ПРЕКАРАЛ КОРОНА ВИРУСА И ИМА ТЕЛА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА СПАЗВА КАКВИТО И ДА БИЛО ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ!