19

Бивш служител

преди 3 години

Е как да не е слаба като всички регионални на Вип секюрити и цялото ръководство в София е от пенсионирани чантаджии от Дс и армията.Изкарли до пенсийка на бюро,нямат никакъв опит и идея как се извършва охранителна дейност.Занимават се само с простотии,тестове,доноси,интриги.Толерират се само пенсионирани *** и доносници от системата.Врачанския регионален *** Нанко Рачев успя да изгони всички млади и кадърни служители в целия северозапад.Минимални заплати,отвратително отношение

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Ако си обърнал внимание,тук става въпрос за други неща,не да операционни сестри...,което не означава ,че те заслужават тези заплати! Но съвсем друго е,като си ***!

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Ти 20 хиляди виждал ли си накуп? Точно две пачки по 100 лв.са!

16

до 12

преди 3 години

Ако наредбата, казва да са трима, а са били двама, знаеш ли кога ще получат нещо от застраховката? Или да ти подскажа?

15

100% проверено

преди 3 години

Питайте Пернишката секта те имат всякакви устройства по добри СРС-та и от тези на Спец. Службите!

14

до 12

преди 3 години

Хм, интересно... Едно време моята банка ме вбеси. Исках всичките пари В БРОЙ, които имах там. Нарочно, за да се заям. А можех с 1 клик от смартфона да ги прехвърля другаде, ама не исках. Исках да покажат ликвидност, защото парите бяха в долари и исках да видя откъде ще ги намерят. Да кажем, проверих как стоят нещата, ама преместих с инкасо автомобил доста над 20 бона. В много пъти повече... Двама охранители бяха и им четох наредбите и гаранциите.

13

до 13

преди 3 години

Въх, ти си от високоплатените охранители! Сигурно докарваш по 1200 на месец? Искам да съм като теб!

12

Анонимен

преди 3 години

До Охранител от ДругадеОперационна сестра за колко мислиш работи бе?

11

Свиреп

преди 3 години

Малко да понамалите глупостите ли? Инкасо не е евтина услуга и парите за стандарта ни са примливи. Отделно застраховки и т.н. Задачата на инкасото при атака е да издържи няколко минути докато пристигне сериозния екип. Тогава оня ММА-плувец-програмист ще остане без пръстенца до края на живота си. Това е вътрешен обир и се хващам на бас за каквото искате че до 30 дена ги намерят пичовете. Или поне тези които са останали живи.

10

Анонимен

преди 3 години

Вътрешна наредба на фирмата казва че повече от 20 бона на курс не трябва да се прави. За мен без човек от фирмата на висок пост няма как да стане, за да разреши толкова пари да пътуват само с 2 *** пазачи. А парите са застраховани, така че малко шум и един кеш потъва в джебовете. Много плоско измислено.

9

Анонимен

преди 3 години

До УличенПреди това ще усетиш много яко,как ти влиза из отзаде,а носа ти започва да се показва откъм тила!

8

нищо чудно

преди 3 години

Из Перник се носят слухове че има замесени полицай....

7

Охранител от Другаде

преди 3 години

Във Вс.охр.фирми заплатите са по 500-600 лв.За тези пари какво искате ?Назначава се куцо,кьораво,сакато,неграмотно,необразовано,тъпо и некъдърно за нищо друго!

6

Уличен

преди 3 години

Най ги обичам тия дето се занимавали с бойни спортове. Даже не усещат от къде им влиза малкото ножче в трахеята.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Да за заплата от 620 лв. толкова!

4

Анонимен

преди 3 години

Слаба е за мен. Повечето охранители са на един шамар живот. Дори тези, които уж работят по инасо фирмите са пълна смешка. Още помним как на един подобен му откраднаха пистолета, че и го набиха. По професия съм програмист, но съм хоби спортист- ски, плуване, бойни спортове и то няколко и знам кой какви възможности има. Да кажем, че на разни състезания понаплясквам "охранители" от топ фирми и ми е забавно. Разбира се, има и качествени професионални охранители, няма спор. Но са рядкост.

3

Дърт охранител Русе

преди 3 години

600 лева ми е заплтата нето. Стане ли панаир аз съм първия който рязко отива в тоалетната. Да се оправя който иска. Ченето ми при зъболекаря е два пъти по скъпо.

2

На тоя свят

преди 3 години

Няма 100% сигурна охранителна система !

1

Тео

преди 3 години

Този човек казва неща, които са известни още от самото начало. Тези неща не се правят без вътрешна информация. Защото ако нещо се вмирише за обир ще лежиш десетина години, а за убийство - цял живот. Крадците са си направили сметката, и са имали информация за охранителите, за смяната и за характера им дори. Защото ако е някой кибритлия зад волана много лесно можеше да си заформят патаклама. За едно е прав криминалиста - смотаните пари не струват нито живота, нито здравето на момчетата!