11

Анонимен

преди 3 години

Как пък един път не го видях да мине през Северна България, от "Хемус" на север (с изключение на морските курорти) всичко е забравено за него.

10

Икономист

преди 3 години

Хората протестират певече от 150 дни, а той разработвал програми. Със заемите които взеха правителствата му, гласуващите за партията му намаляват като сняг през пролетта. Между впрочем, ще е добре, ако лекарите му кажат, че е болен от коронните вируси. Просто защото ходи без маска. Възможно е и да му дажат, че държаватна не не се управлява от него, а от новия министър ва здравеопазването, който издава заповеди дори и без да го пита за икономическите резултати от тях.

9

Анонимен

преди 3 години

При тия лекари и медицински сестри ти се лекувай.

8

Анонимен

преди 3 години

Нещо като лекар обучен за един месец а университоетите по 5 г се мъчат да произведат лекари. Ти да видиш програми, планове и стратегии. Все нямат програми и планове, а три петилетки вече се търкалят из министерствата. Най-подготвени били, а бягат след всеки проблем представете си ако не бяха подготвени.

7

Анонимен

преди 3 години

Тоя си строи тоалетната като има голяма нужда вече.Какви хубави приказки, абе гот нали ги закриваше всичко. Какво стана колко години назад се връщаш с лихвата.Да ама народа без лекари емигрира.За тях пансион ще има ли.С една дума Курило чака те.

6

Анонимен

преди 3 години

Лекувайте го бе хора ,той е с поведение на Хитлер !

5

Анонимен

преди 3 години

Още малко и ще го вкарам в затвора това същество. Дано не го вкара Гешев преди мен

4

ПроСоТо

преди 3 години

о,Боже!...типичните БРЪЩОЛЕВЕНИЯ на болезнено неадекватната и нагла Тиква...какво да го коментира човек?..-Та то е просто обидно!

3

Анонимен

преди 3 години

Сетила се Мара да се побара.....

2

demolitor

преди 3 години

В учебен комплекс в Пазарджик ще могат да настанят над 100 мед. сестриНекой ще му каже ли на тоя , че мед сестрите емигрираха заедно с лекарите .

1

Експерименти с хора

преди 3 години

И в същото време си е построил лагер за изтезания и опити с хора в Перник България!