139

Анонимен

преди 3 години

"За стандартно одобрение FDA изисква данни за безопасност, събрани за период от поне шест месеца след последната ваксинация. Biontech и Pfizer ще могат да ги представят едва в края на първото тримесечие на 2021 година." Пичове! КЪСМЕТ! Дано всичко е наред, три месеца след като почнат да ви ваксинират, ще дойдат първите данни от тестовете! Добре е!

138

Анонимен

преди 3 години

До ШашиЗащо, след една година ли ще разбереш какви ги дрънкаш?

137

Шаши

преди 3 години

Зомби, питай ме пак след 1г. , моля.

136

ЩЕ РАЗБЕРЕМ!

преди 3 години

Ще разберем след година, две, три! ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА ВЕЧЕ! Ясно е, че никой не знае, и не може да знае, зали "са сигурни", дали имат дългосрочни странични ефекти! СПРЕТЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ *** ПРОПАГАНДИ!!!

135

Аз пък

преди 3 години

Се ваксинирах... И в моммета съм в Матрицата... Главен герой...

134

Анонимен

преди 3 години

Хайде задайте си въпроса защо най-богатите държави в света,които са 8% от всички държави,са поръчали 50% от ваксините,които предстои да се произведат?При положение,че с тези бройки могат да ваксинират населението си по три пъти!Бедните държави имат пари да ваксинират по 1 на 10 души.какво си мислите,че ще ги правят тези оставащи ваксини?Еми ще ги продадат на бедните на цени умножени по 10 поне!Двайсеторно ще си върнат инвестицията.Бой и наддаване ще има за ваксините,помнете ми думите!

133

Анонимен

преди 3 години

Както казваше другаря Т.Живков да изпълним петилетката за една година.Те така и с тази ваксина против Ковид 19.Не мерси, живота ми си е мой и аз решавам как да го живея.

132

мак

преди 3 години

Не само брой тествани хора има значение, а също - времето, а то е кратко и не по-маловажно, освен това - дали тези чудеса на медицината имат взаимодействия с лекарства приемани от хората. Както боядисаният каза, нацията е болна, значи много хора приемат лекарства, я за кръвно, я за диабет и др.

131

Анонимен

преди 3 години

До ШашиКакви са тежките увреждания за които говориш? Дай информация и откъде я имаш.

130

Анонимен

преди 3 години

О много сигурни са. Заради това ги бием на политиците с капачка на иглата

129

Шаши

преди 3 години

До: Не е вярноНа 1млн. са 4 000. България е 7млн.Значи 28К ще дадат фира. Умряло или тежки увреждания. Следват леките случаи. Нос до корема. Уши до тавана. И най - хубавото ,, трети крак до глезена.

128

Анонимен

преди 3 години

Аз не си налагам мнението,просто казвам,че ще рискувам и ще си бия ваксина.Който не иска,ако иска бе!Всеки има глава на раменете си и може да вземе решение.

127

Анонимен

преди 3 години

Аз ще се ваксинирам, когато разбера на коя компания чипът и работи на Android и на коя на Windows :)

126

Анонимен

преди 3 години

Имам доверие на Европейската комисия.Щом ги е одобрила да идват и си слагам.Каквото за всички европейци такова и за мен.

125

Анонимен

преди 3 години

Чета тук и осъзнавам, как някой хора не са се развили от средновекевието, когато всяко ново нещо са го хвърляли на кладата!

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 125"Така че НЕ, аз няма да се ваксинирам с ваксина против Ковид 19."Идеално! Гените ти няма да липсват на никого.

123

Анонимен

преди 3 години

Е колко да са сигурни, нали от Септември стана ясно, че вече има нов вирус COVID 2020. Трябваше да се продадат сегашните ваксини, защото са изхарчени милиарди за тях и трябва некой да избие парите иначе акциите от 500% ръст щяха да се сринат.Та сега вече като има договири и са платени може спокойно да се говори за новият щам. Както видяхте и британският вътрешен министър го призна, та с две думи стари ваксини за стар щам пробутват. За новият щам нови вакси,честито на печелившите и жалко за балъц

122

Анонимен

преди 3 години

До не е вярноКъде е налична "листовката"?

121

Анонимен

преди 3 години

Даваха видео клипче как една млада жена я ваксинираха с ваксина против Ковид 19 и веднага даде интервюто, припадна на втората минута.Така че НЕ, аз няма да се ваксинирам с ваксина против Ковид 19.

120

Анонимен

преди 3 години

ти само вкъщи седиш, затова не те е страх от ковид