179

Шаши

преди 3 години

Ти ще се ваксинираш ли? Ако мога, да попитам.

178

Анонимен

преди 3 години

Някои не могат да схванат, че едно е технологично време, друго - биологичното! Него никой не може да го пришпори! Ще чакат да мине и ще събират данни ден по ден.И защо беше писъка срещу руската ваксина? Защото тя декомерсиализира усилията на големите фармацевтични акули за големи печалби! Тук не я обсъждат въобще! Както и китайската. Двете тези страни имат разработени десетки ваксини. Защото имат брилянтни учени и технологични възможности.Кой от пишурковцте тук знае що е mRNA? Ама пишат!

177

Анонимен

преди 3 години

До ШашиИзби го на чисто тролене "шаши". Свободен си и ... послушай собствените си съвети. Явно обичаш да ги даваш, но много много не ги следваш. И това не се отнася само за неграмотността ти по отношение на темата тук.:)))

176

Шаши

преди 3 години

Неделя вечер е биохимико. Бягай, помогни на някоя в деленето на клетките, дай й начална фаза. Пусни си медицина, ако си сам. Защо ни занимаваш с твоето образование? Комплекси ли избиваш?

175

Обява

преди 3 години

Интересувам се от Спутник Въ. За тъщата е, подарък за Нова Година. ПС: след колко време дават фира.

174

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177Още един.Или ти си същия?:))))

173

Анонимен

преди 3 години

Спутник Въ е сигурна! Сигурно е, че заминавате в рая...или ада, всекиму според заслугите.

172

Анонимен

преди 3 години

Толкова са "сигурни", че спряха да ваксинират наживо след няколко припадъка пред камерите. Затова сега за пропагандата ваксинират по тексаския метод.

171

Анонимен

преди 3 години

До Шаши"Не убеждавам никого."Хахахахахахахахахахахахааааа. Затова ли повтаряш нон стоп какво било положението с ваксините?Съвети от монтьорчета да се "развивам" не приемам. Може би защото се занимавам с биохимия от доста години. Няма такива субекти като типичните балканци.

170

1

преди 3 години

До Cluster 5Ако беше прочел нещо по въпроса, щеше да знаеш, че мутацията във вируса, е базирана на напасването му към протеиновия "приемник" в клетките на американски норки (Тирозинов остатък, който е значително по-малък отколкото при хората). При хората този участък е различен и това води до неблагоприятни условия за разпространяванто на вируса в човешкия организъм, поради което и много малко са се заразили с тази версия на вируса (213 човека общо).

169

Шаши

преди 3 години

Не убеждавам никого. Тук си има достатъчно хора, който не искат ваксини. Хора мислещи, хора на които им е писнало от наперени патета с жълто в главата и по устата. Току - що завършилите винаги знаят най- много. Развивай се! Приятна вечер!

168

Анонимен

преди 3 години

Избиха милиони норки, за да не се превърнат в естествен биологичен резервоар на коронавируса в природата. В момента се създава ваксина срещу котешки коронавирус, сигурно ще се създаде ваксина и срещу говежди рото-коронавирус и така ще бъде изтласкан коронавирусът от човешката популация и домашните животни

167

1

преди 3 години

До ШашиМога да отправя същия съвет към теб: след като си нямаш идея "не убеждавай хора, които не познаваш". Иначе не се ваксинирай, никой не те кара и не го интересува.

166

Cluster 5

преди 3 години

Cluster 5 се казва мутацията в спайк протеина от норките. Много ниско чувствителна е към антитела. Дори СЗО го обявиха официално. Има подробна информация, за който може да чете свободно на англейски. Просто напишете Cluster 5 в гугъл. Дания в момента разработват отделна ваксина за този щам. Абсолютно мазало!

165

Най ме е яд

преди 3 години

Че тук акъл дават хора за които два витамин Б6 е един Б12... Весели празници!

164

Шаши

преди 3 години

2ра игра на карти губя да те моля, да не се притесняваш за нашето образование. Ваксинирай се, прави каквото искаш. Само не убеждавай хора, които не познаваш. Или си мислиш: ,, Ще мине номера, аз съм по - умен/на." А, наздраве!!! И го дай по- весело.

163

Анонимен

преди 3 години

А защо избиха милиони норки според вас? Точно защото казаха, че новата мутация няма да се покрие от ваксините. Те протеините на различните коронавируси са различни и пак си влизат в клетките. Що за размишления? Че и обиждате.

162

1

преди 3 години

До Анонимен 166"Има много нови щамове на коронавируса, но спайк протеинът на вируса не се променя - ако се промени, вирусът няма да може да влиза в клетките."Точно. Аз затова питам такива като Просото и други невежи защо мислят, че ваксините, които вече са създадени, няма да работят за новите щамове, но те не могат да ти обяснят.Неграмотните дават акъл кое как е. Балканска трагедия.

161

Анонимен

преди 3 години

Има много нови щамове на коронавируса, но спайк протеинът на вируса не се променя - ако се промени, вирусът няма да може да влиза в клетките. Така че ваксините са си актуални. Едно време са изгорили Джордано Бруно, защото казал, че земята е кръгла и се върти около слънцето; Вие сте същите. Невежеството е разрушителна сила, само че сега не сме в средновековието, та няма кой да ви търпи

160

Анонимен

преди 3 години

До ШашиЛинк към какво? Към документация, която дори още не е прегледана от ЕС, за да може ваксините да получат официално одобрение ли?Аз не се "грижа за вашето образование". Реално аз не се интересувам колко не можете да разберете. Само казвам, че от начина ви на дискутиране става ясно, че освен от конспиративни теории не разбирате от нищо друго. Не знам какво правите в "гаража", но не мисля, че учени генетици, биолози, фармацефти и химици стоят в "гараж". По-скоро монтьорчета със средно.