59

Кога Фандъка?

преди 3 години

Ще се разболее с новият вирус?

58

Селтикс от Люлин 1

преди 3 години

фъндъкова...........с Неадекватното разпосание на транспорта, провокираш струпването на много хора на едно място. Т.е. Ти си вируса. Трябва да те изгорим на кладата. И това ще стане Скоро. По- скоро отколкото си мислиш. ЧАО (на никого няма да липсваш)

57

Анонимен

преди 3 години

Ингилизите откриха нов щам на короната с 70% по-бързо заразява от предишния.

56

АнДжи

преди 3 години

До АнонимеНБорисов бил със зелени очи, ти далтонист ли си бе? И тази Анжелина Джоли колко е недоразвита само. Ама това е заради очите де...

55

Salt

преди 3 години

До анонимен 49:Да, имаше данни от СЗО от 2019 г., че годишно в световен мащаб около 7 млн. души умират, заради мръсен въздух и различните заболявания, които развиват в следствие.До момента според тях короната е взела за същия период към 1.5 млн. жертви, а на нея се пада честта да плаши хората.. Интересна логика.

54

да

преди 3 години

те измреха вече . кво го мислите толкова . по 150 -200 човека на денонощие умират но народа не *** да го интересува нещо . не става !

53

Анонимен

преди 3 години

"Най-важното за нас беше и си остава да се запази здравето и живота на хората..."Ние хората , дето им пазите здравето и живота , ги знаем !Щото другите ги оставяте по стълбите на болниците !Гарантирано от ГЕРБ !

52

бг смешки 2

преди 3 години

еми на такъв народ таквоз се пада ! след като си мълчи и вярва на глупости така ще е . ще измира . щото нация от *** ....м да .

51

луТ

преди 3 години

настане призрачната тишина. вятърът дрънка пукнати стъкла вее бели чаршафи и хартиени листа.Рецепти епикризи и други някакви неща

50

Анонимен

преди 3 години

Или хората се отказаха да ходят в болница, щото разумно решиха, че е по-добре да си лежат в къщи, отколкото на стълбите на болница. Не че нещо, ама стълбите са неудобни...

49

Анонимен

преди 3 години

Чупка.Ларгото тече и слагат кофи на земята,въпреки броените милиони.Срам и позор!

48

Веселяка

преди 3 години

Хората измряха, а тя говори за спад и свободни места, което е чиста лъжа. Явно е любителка на Гьобелс. Нека се опита обикновен болен да си намери място в болница, ще го разкарва линейката докато почине.

47

Анонимен

преди 3 години

Айде, БЦЖто май се оказа, че наистина действа!

46

бг смешки 2

преди 3 години

то народа измре ! кво да стане ...

45

Анонимен

преди 3 години

В статия в нета пише,че не Фандъкова управлява,а управляват група "орлетата" от ГЕРБ,които обират всички средства и приходи на софиянци.

44

Анонимен

преди 3 години

Да, просто не стигат до болниците. Умират по къщите си. В събота погребахме наша близка. Опяха я на гроба, в църквата на централните Софийски гробища нямаше места за 16 дена напред. Много страшно ми се видя, докато гледах как едните ги опяват пред входа, другите вътре и почти без прекъсване се сменяха ковчези. Не си бях давала сметка за този ужас до момента.

43

Анонимен

преди 3 години

София с най-мръсния въздух в света.България с най-високата смъртност в света.Имаше статия в една френска медия за мръсния въздух в София. Цитираха статистики, от които ми направи впечатление, че ВСЯКА година у нас УМИРАТ 18 000 души от болести, пряко свързани с мръсния въздух, който дишаме. 18 000! Сравнено с 5-6 хиляди с ковид, заради които ни смазаха живота... Ама нещо не съм чула фандъчката да мяучи по тв студиа по проблема с мръсния въздух, нито пък поне да имитира активност и загриженост

42

Анонимен

преди 3 години

Защото хората умират в линейките докато обикалят болниците, защото места няма, или по точно няма за обикновените хора!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Я, мрънлата измрънкала поредното нищо. Това недоразумение не може да вземе никакво адекватно решение за каквото и да било. Отдава и се само да слуша вожда.

40

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова: Последната седмица имаме спад на хоспитализираните в СофияКоте, когато и последното легло бъде запълнено, кво праиме -праиме невиждания успех че за първи път няма да има даже и една хоспитализация на хора страдащи от срещи скуранаВируса