61

Малко слонче

преди 3 години

Съслека свърши парите и се върна при хранилката.Тя пък се оказа заета от Нинова.БСП пак се разцепи за пореден път.Къде се пънат да управляват.Болшевишкия агент се надява да сме забравили золумите на БСП когато управлява с мандата на ДоганСъслека ако е на власт веднага ще се се наведе коминтерновски на македонците.Ще продаде всичко и ще избяга пак в швейцарско както предния път.

60

Анонимен

преди 3 години

Румката просто си отива и остава в историята като най тъпия политик

59

Анонимен

преди 3 години

Родителите на Сепгей Станишев са участвали директно в създаването на македонската нация и език. Но, комунистът срам няма, нито морал. Кариеристи, *** и нагаждачи,това са българските социалисти. Станишев също призова да приемем бежанци,но не го сатанизираха, както Плевнелиев, защото руската пропаганда у нас,си пази хората, докато критиците на Путин,какъвто е Плевнелиев,хвърля на кучетата.

58

анонимен

преди 3 години

СерГей, с маската на лицето изглеждаш малко по-мъжествен!

57

Анонимен

преди 3 години

Изборите наближават,и краставите магарета взеха да се събират като за паша.

56

Карандаш

преди 3 години

СтаниШеф май на другарката Нинова нож вади?!? Полекичка, че който нож вади от нож... така де. Умната, да няма настъпани.

55

много сте наивни

преди 3 години

До Анонимен 39Нищо не губят!Така са разпределени ролите!Герб са "демократи", а БСП-"комунисти"!Това е фасадата за пред света!България ТРЯБВА да е демократична,за това и Герб ТРЯБВА да печелят!

54

sofeto

преди 3 години

Съсела и Йончева, руските суртуци представящи БГ в цивилизована Европа!

53

Анонимен

преди 3 години

Серго се е издухал,като пришелец от друга планета.Но и от БСП нищо не става,имали " визия за бг" ,ами нищо нямат ,това е някакъв популистки пaрцал за парлама.

52

Анонимен

преди 3 години

Станишко пак си фантазира ,че опозицията нещо е свършила ,играха игрички с тъпотии на квадрат.А опозиционниа президент- резидент е потрес.Контра на всичко без да се замисли дали е обществено полезно,не уважава труда на другите ,а държи на злобата,саботира с цел да си забелязан,държи си арогантно включително и към хората на всеки празник като черна станция да ги унижи ,а това е крайно излишно да се повтаря.Радев буди недоверие, ретроградна личност,който си излежа мандата без нищо да свърши

51

4epa

преди 3 години

ПЪСКАТА ПАК СЕ ПОЯВИ- ТЕ ТЕХНИТЕ НЕ ГО ИСКАТ - ЗАЩО ПАК НЕ СИ ВЗЕМЕ ЕЛЕНА ЙОН4ЕВА - АМА ТЯ КАЗВА 4Е ОТ ДРУГИЯ БРЯГ !!!!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 3 години

До ТатулГЕРБ СЪЩО НЕЯВНО ПОДКРЕПИ РАДЕВ КАТО ИЗДИГНА СЛАБ КАНДИДАТ.

49

Татул

преди 3 години

Първия път гласувах за Радев. Сега нямам основание да гласувам за него.

48

Анонимен

преди 3 години

Дупи се дупи, бате Бойко на Серго

47

Анонимен

преди 3 години

До КанцерТежко увредени комунистически мозъци- Фигуранта, СерГейко, ***, БАТ БОЙКО...

46

Анонимен

преди 3 години

Земята на Бойко и Сергоще бъде отново българска земя

45

Канцер

преди 3 години

Тежко увредени комунистически мозъци- Фигуранта, СерГейко, ***, Милиончева.... сънуват как идват на власт ! Ами, как няма да сънуват - толкова милиарди се въртят в новините ! Има и едни 60 милиарда ,спестени народни парици - всичко тези милиарди плачат за крадене !!!! Ако им позволим да ги откраднат, по-добре да се застреляме ! Няма нужда да ни удря метеорит, комунистите по-тежко ще ни ударят !

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойко се дупеше на Сергей, защото БСП и ГЕРБ играят една игра и за да останат във властта. Но на всяко нещо му идва края...

43

Анонимен

преди 3 години

СТАНА ЯСНО ЗАЩО БОЙКО ТАКА УСИЛЕНО СЕ ДУПЕШЕ НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.. НЯМА ДА ПОМОГНЕ.

42

Анонимен

преди 3 години

Цялото социалистическо поколение отива на миналото.