63

Анонимен

преди 3 години

Проектът на управляващите за нов основен закон си беше откровенна подигравка с фигуранта

62

Вейхайвей

преди 3 години

До Анонимен 60Да, обаче нали настоящата я писаха читави хора. И какво се получи? Нито образование като образование, нито здравеопазване като здравеопазване, нито армия като армия и пр. В настоящата Конституция липсва Народът. Има гражданство и пр., но липсва Народът.

61

Анонимен

преди 3 години

На тази територия на има няма 10 -15г населението се докарва додъното и се стига логично до дрънкането за рестарт.М'атреала избира мъдро следващите,които ще го докарат отново до там.

60

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

60,при сицилианската мафия, ако си платиш - пазят те.Тук е политическа ДС мафия - най-опасната !Няма нищо сигурно ...

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Всеки може да напише конституция, ама дали някой ще е прочете.

58

Радев

преди 3 години

Отдавна ви го казах ! Хаа-ха... !

57

Анонимен

преди 3 години

Конституция не се пише от мутри. Конституция се пише от мъдри хора, които могат да разберат и изразят неписаните закони на едно общество. Мъдри хора, мислители, като Солон, Клистен и Ликург са написали най-добрите конституции на света, върху които се основава даже съвременната американска конституция. Нали не сте чували някой мафиот от Сицилия някога да е написал свестни закони?

56

Анонимен

преди 3 години

До ПЪРВИЯ РЕД"НАРОДА Е АБСОЛЮТЕН СУВЕРЕН НА ДЪРЖАВАТА"Нещо много общо и отнесено ми се вижда.Т.е. само текст.И какво ще произтича от това?

55

Радев

преди 3 години

Не може да се прави нова конституция без машинно гласуване бе, вие не разбрахте ли !

54

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~ДС е БСП и .Така е.Всички знаем, че ни обраха.

53

мижи да те лАжем

преди 3 години

Нов публичен дом става не със смяна на леглата,а със смяна на куртизантките.

52

ПЪРВИЯ РЕД

преди 3 години

ОТ КОНСТИТУЦИЯТА трябва да е :"НАРОДА Е АБСОЛЮТЕН СУВЕРЕН НА ДЪРЖАВАТА"за да се гарантива жърховенството на народа над юдо-масонските корпорации и корумпираната върхушказа да не могат политическите продажници всеки ден да ни налагат извънредни положения и да ни издават закони и закончета с които постоянно да ограничават правата на народа

51

читател

преди 3 години

Таман се каних тези дни да почвам да чета старата конституция и те искат да я сменят.

50

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Докато се радвахте на седесарски лъвчета,ДС ограби милиарди долари и левчета.

49

БПФ

преди 3 години

До ОбективноА, ей-това е точно казано !!! Има неща, които трябва да се променят, например да се намали т.нар. "независимост" на съдебната институция (която реално се е превърнала в злокачествен тумор и е зависима от всички, с изключение на суверена) но от гадният ЕС няма да ни позволят да въведем адекватен основен закон. Като цяло Конституцията не е лоша, но не се прилага и то най-важните членове, например гарантиращите равенство пред закона. Хъхрeците равни ли са пред закона с хората? А ???

48

Сравнител

преди 3 години

Това е все едно да искаш да затворят едно губещо предприятие без бъдеще, а директора да излезе с нов устав с нови корици ;) Смях в залата. Егати цирка!

47

ВечнаНеразделнаЛюбов

преди 3 години

Китайски + Комунизъм + Диктатура = КОВИДИЗЪМ, нова система на Глобалистите!

46

Анонимен

преди 3 години

Слава богу че Групировката ГЕРБ Не успя да се "докопа" до нея! Или по скоро беше номер на ГЕРБ чрез нея да се задържи на власт! И днес месеци по късно разбираме Че успя! Борчето ще изкара 1 вото си жалко мандатче след години ялови опити.Но ще е и последно! Пролетта ГЕРБ пада и ще бъде свалена законно!!!

45

анонимен

преди 3 години

Рестарт с фигу рант, приватизаторката, костинбродската пач авра , фе совете,, пино кио и тътя нувъта мума. Пълен рестарт и падение под дъното.

44

Анонимен

преди 3 години

Българско е да се оплакваш. От всичко. Перманентно.Българско е да те водят счетоводител, но реално да си шофьор. Да те осигуряват на четири часа, а да работиш по осемнайсет на ден, шест дена в седмицата, да се пенсионираш с 176 лв. пенсия, да спестиш 17 бона и да ги дадеш на мъж, който се представя за дъщеря ти.