12

Анонимен

преди 3 години

Аз живея повече от 15г.навън. Ами незнам какво виждате вие ама честно миналата година се прибрах в родината и освен че се веят сините знамена на ЕС навсякъде, някоя и друга магистрала е направена и че е вече е много грозно презастроено друго по различно не видях. Същите нагли политици, ман. гали навсякъде, джигити по пътищта, шарния като в арабски пазар и мноого, ***, грозна и нашарена с графити столица. Аз това видях

11

анономен

преди 3 години

Айде на 20-те лева тролчета))))))))))Платени "протести", платени "протестъри"- това бе 2020

10

сиганчи

преди 3 години

Бурната 2020 г.: Протести, оставки, нови и стари лица на политическа сцена---------------Вай, ваййй.....Ха, стига толкуз - екшън, мелодрами и трагикомедии...Ни ща вече, ве!Искам си скучния, еднообразен и предсказуем живот!Ни ща повече "изненади и разнообразие", наситих съ!!!!!!!!

9

Бурна.....

преди 3 години

.....оставкаааааа......

8

По долу

преди 3 години

Славното кръщене

7

След Борис I

преди 3 години

Най словото кръщене стана тази година! Черепа кръсти кратко, точно и ясно- Фигуранта!

6

Анонимен

преди 3 години

още една година, в която заврения зет бе на свобода.

5

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Добре ли сте?

4

Чекмеджун

преди 3 години

Ехх... бая се нагушихме тази година.

3

помнещ

преди 3 години

Амииии тези доказаха на всички българи.Че начело с борчето Се оказаха Най,Най най наглите "управляващи"! Те самите Свалиха една законно избрана власт! А те Самите НЕ Допуснаха Държейки се нагло за кокала и софрата Да не бъдат свалени от власт! За това ще изчакаме изборите За да ги свалим законно!Мутри!

2

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Безработните аутсайдери ще се мъчите да живеете както в София, така и в Москва и Лондон. Хората които работят муат пържоли, пукат млади мацета, почиват в Гърция и дори им остават пари да си пълнят банковите сметки.

1

Ф.С.В.

преди 3 години

2020 г показа истинското лице на ГЕРБ и на Държавата- Грозно некъдърно нискочело неграмотно и лъжливо -- смеещо се, с шкафче пред него, и цинично обясняващо че всичко е в редът на нещата--Та с това Я запомнихме 2020г!!!! Лицето на Каскети Фуражки и Бели Престилки искащи власт пари и ръкопляскания ! Грозна гадна Година показала Уродливата ИСТИНА за реалността в Държавата която се мъчим да живеем!!!