32

132

преди 3 години

2020 беше последната година на ГЕРБ във властта. Сбогом, Бойко - няма да ни липсваш!

31

Румен Гечев

преди 3 години

БОКО ЗАМИНАВА В ''СРЕДНОЩЕН ЕКСПРЕСС''...ТУРСКИЯ ЗАНДАН ОТ ФИЛМА .ТАМ ДАНЬЮ ЛУДИЯ ЩЕ МУ ПРАВИ КОМПАНИЯ В МИЕНЕТО НА ГЪРБА МУ .НА 28 МАРТ----КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ СЛАВИ И БСП !!ЯШАААА

30

Анонимен

преди 3 години

За съжаление бай ти Ви *** гласува за себе си с пликове под масата.Така е научен българина и ще си страда още от силови Мутр и които ще го управляват.Социализма научи бай ти Ви *** само да крадне от държавното и то след тридесет година всичко е съсипано.Да живее ЕС и парите които дава на бай ти Ви ***.

29

Анонимен

преди 3 години

Какви протести? Сега Rossen Karpuzov излъчва на живо. Няма и 30 човека на измислените протести.Къде са 2 милионна София?Борисов си играе играта както си иска. Вече е в предизборна кампания. Те се събрали 30 прошляка и поп Зарята ги води като овчар.

28

2020

преди 3 години

2020 - Годината на Прилепа (според новия китайски календар)

27

Анонимен

преди 3 години

Не само, че изобщо не ми пука за разни протести и куфарчета, ами има доста по-важни неща. Например- тотална суша е налегнала света, планетата загива, *** седнал да пее за оставки (и то най-нископлатения неквалифициран ***). Разбира се, и аз съм против правителството, като млад, заможен и перпективен човек, но има много по-важни неща. Световната пандемия, икономиката по света (у нас 70% от *** е със заплата в плик, пука ми какво става), климатичните промени и какво ли още не.

26

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

И КОЕ МУ Е БУРНОТО -- ГОДИНА НА СКУКА И НА РАЗРУХА

25

Анонимен

преди 3 години

Питахте ли "Батко" къде изчезна в бурната 2020 година, Чери Баба."Лафка" изчезна заедно с печалбите от лотариите които предлагаше."Батко" дали знае колко се повиши безработицата и колко хора останаха без работа?Политическия елит си играе цирка, но данъкоплатеца поема негативите.

24

Истината е

преди 3 години

Свобода или Борба !!!Долу фашизма!!! Долу мафията !!!

23

Фигуранта вън

преди 3 години

Радев, оставка!

22

АнонимеН

преди 3 години

И НОВИ ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА ЗА БОРИСОВ!

21

Хляб и песни

преди 3 години

И след победата на БСП ще живеем всички,като братя!

20

Ще запомним

преди 3 години

Като годината как някой се помисли за Че Гевара... А се оказа обикновен Фигурант..!

19

Тикволандия

преди 3 години

Резултатите от бурната година трябва да ги видим в края на Март следващата година. Трябва вече да са оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка.

18

до анонимен

преди 3 години

През 2020 та година българите ясно показаха,че не искат Русия да им се меси,че не искат БСП на власт.-------------Нито Русия е БСП!Нито БСП е Русия!СССР и НРБ, заедно с комунистическата идеология се разтвориха в небитието преди 30 години!Днес и в Русия, и в РБг ни управлява Елита на ТрансНационалнитеКорпорации по известни сред населението на света като Нов Световен Ред!

17

Анонимен

преди 3 години

Правителството на Станишев управлява успешно и въведе 10 процента данък.Стига с онази сороска конспирация срещу Виденов. Той беше глупав да плати външния дълг. Днес рефинансират външния дълг и никой вече не го изплаща.

16

Анонимен

преди 3 години

СЕГА МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕР СОЦИАЛИСТИ ЩЕ НИ НАПРАВЯТ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ- ПОМНИМ ПОМНИМ КОГА РУМЕН ГЕЧЕВ КАТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НИ НАПРАВИ ЗАПЛАТИ В ХИЛЯДИ- СПРАВКА МИН ЗАПЛАТА ПО ГОДИНИ- 5500ЛВ В ДЛ- 1.8ДЛ ЗА ЦЯЛ МЕСЕЦ, 1 ДЛ- 2965ЛВ, ИНФЛАЦИЯ НАД 2600%- ВИЖ В НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- В ЕС ВЛЯЗОХМЕ С МИН ЗАПЛАТА 160ЛВ И МИН ЗАПЛАТА ОТ 102.18ЛВ- НО СЕГА РЕВЪТ ТА СЕ ДЕРЪТ ОТ МЪКА ЗА БЕДНИТЕ- БИЛЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ- ЕХ ЧЕРВЕНИ ЛИЦЕМЕРИ- ТЕ ТИЯ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА НА БГ.

15

до 13

преди 3 години

Стой си в чужбина.Това, което направихме тук си е българско.Имам роднини в Унгария.И там не е по-различно.Но всички майцепродавци се чудят как да плюят по родината си.

14

Евроатлантик

преди 3 години

Ще я запомним с маргиналите по жълтите павета, които блокираха централни кръстовища и т.н. През това хората изкараха по 15-20 бона само от заплата.

13

Анонимен

преди 3 години

През 2020 та година българите ясно показаха, че не искат Русия да им се меси, че не искат БСП на власт.